Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Dis hastahanesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Dis hastahanesi
    Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2012 Saat 20:29
Arkadas iyi güzel yaptiniz, ayri bir dis hastanesi açtiniz da ne hasta mahremiyeti ne birebir düzgün görüsme var.

Ayni odada üç-dört doktor, bir sekreter var. Üç dört de hastayi ekleyin etti mi 9-10 kisi. Arada içeri girip çikan teknisyenler -veya baska bir sey, adini bilmiyorum- ; üstüne "on dakika önce igne yapmistiniz, agzim uystu" diye gelenler vs tam bir curcuna ortami.

Kim bu kadar kisinin içinde "agzim kokuyor" diyebilir?Biz mecbur muyuz baskasinin yaninda bu konuyu konusmaya!

Genelde özelde de ayni durumlar oluyor ama hiç olmazsa orada sadece bir sekreter oluyor içeride.

Düzenleyen aydinmur - 30-Ekim-2012 Saat 20:36
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2012 Saat 01:22
Ben artik çekinmekten, saklanmaktan, endiselenmekten yoruldum. O kadar yoruldum ki direk söylüyorum. Geçen gün KBB'ye gittigimde odada 3 doktor ve benden baska 2 hasta daha vardi. Sorun ne diye sordular, direk söyledim. Zaten doktora gidecek enerjiyi zor buluyorum kendimde, bir de sorunumun ne oldugunu bile söyleyemezsem bittim demektir. Iyilesme sansimin çok az oldugunun farkindayim, yine de hiç olmamasindan iyidir. Ben böyle düsünüyorum.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2012 Saat 14:32
Bundan sonra anamnez sirasinda hastayi yalniz muayene etmeye karar verdim.
Sizlerden çok sey ögreniyorum.
Hepinize tesekkür borçluyum.

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2012 Saat 22:35
Çok çok çok önemli bir konu.O kadar temel bir sey ki bu hasta-doktor mahremiyeti, durumun bu olmasi hayret verici ve çok üzücü.
Ben de ayni deneyimleri yasadim.Açik kapidan içeriyi izleyen hastalar yüzünden de,anamnez sirasinda içeri dalan ilaç saticilarindan da bazen uydurma bir rahatsizlik gelistirip reçetemi alip direk eve gittigim de oldu,eczandeden ilaçlari almaya gerek bile duymadan.
Fiziksel ortam uygun olmadigi için panik içerisinde derdimi anlatmaya çalisirken doktorun tavrimdan dolayi bu adamin derdi kafasinda heralde diye düsünüp beni psikiyatriye yönlendirdigi bile oldu.
Murat Bey sizi tebrik etmek istiyorum, bunun farkinda oldugunuz için.Son derece insani bir muayene ortami gelistirdiginizi görebiliyorum,ve genel anlamda yaklasiminiz çok dogru gibi geliyor bana.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2012 Saat 18:56
Ben kendi klinigimde daima hasta ile yalniz kalirim. En basindan beri bu hep böyleydi. Fakat bazen baska kliniklerde hasta muayene ettigim oldu. Misafir klinikte o klinigin kurallarina uymak zorunda kaldim, yanima asistan bir bayan verdiklerinde bayani disari çikarmadan muayene ettigim olmustur.

Bu arada neden yanimiza asistan aldigimizi açiklamak istiyorum:

Hasta "doktor bana sarkintilik etti" diye sikayet edebiliyor. Veya "benden fazladan para istedi" diye sikayet edebiliyor. Böyle iftira veya kötü niyetli dedikodulardan korunmak için yanimiza sahit anlaminda asistan aliyoruz.
-M

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu