Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Geniz akintisi için doktora gittim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: Geniz akintisi için doktora gittim
    Gönderim Zamanı: 06-Aralik-2012 Saat 12:40
Bugün KBB doktoruna gittim devlet hastanesinde. Bu kadari ilk defa denk geliyor. Adam sadece burnuma bakti toplam 4-5 saniye, ardindan hiç bir sey demeden, 5 tane ilaç yazdi! Bu sefer ben utandim, doktor bey söylemeye çekiniyor herhalde dedim kendi kendime ve bir kaç soru sordum. Sinüzitten süphelendigini söyledi bende 2 ay önceki sinüzit filmimin temiz çiktigini belirttim. Ara ara gelir gider dedi. Mideden rahatsizliklarda bu geniz akintisinda önemli rol oynarmis gerçi benim mide ile ilgili bir problemim yok. Agiz kokusu olayina zaten hiç giremedim. Her sey bu 1 dk içinde sonuçlandi :)

Sonuç olarak; hiç kullanmayacagim bir alkollü gargara verdi kullandiktan sonra alkollü oldugunu anladim :) Bir daha tövbe.

Bir tane burun spreyinin yaninda ikinci bir burun spreyi yazmis he süphanAllah! Birisi kortizonlu.

Bir tane grip ve soguk alginligi hapi vermis   

Son olarak bir adet antibiyotik.

Üzüldügüm konu su; Ahmet maranki bir röportajinda her hastaya ayni hastalik dahi olsa, ayni ilaç verilmez demisti. Yani en azindan bir röntgen çekilebilirdi. Sadece süphelendiginden dolayi hiçbir tetkik yaptirilmadan, benim 5 tane ilaç kullanmam gerekecek.

Illa üniversiteye gitmek gerekiyor herhalde.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2012 Saat 12:28
Antibiyorik 2.gün oldu. Geniz akintim biraz azaldi. Koku için net bir sey söyleyemeyecegim. Halen devam ediyor. Belki mideden kaynakli bir seydir diyecegim ama dil sirtina bakteri tasir mi ki mideden veya bagirsaktan kaynaklanan sorunlar?
IP
Asli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı Asli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2016 Saat 18:56
Bir hafta önce uzaktan bir arkadasimi kaybettim 20 yasindaydi oda bu dertlerden sikayetçiydi onun polene karsi alerjisi vardi farkinda degildi bukadar ciddi oldugunun bu vücudunda mantar olusumu yapmis mantar karacigerini tüm kaplamis buda hayatini kaybetmesine sebep oldu bu durum benim çok dikkatimi çekti biseyleri sorgulatti gereken testlerinizi yaptirin hiçbir seyi ihmal etmeyin.
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2016 Saat 16:24
Allah rahmet eylesin. Bana alerjik rinit teshisi konuldu ama alerji testi bile yapilmadi. Bu kadar tehlikeli ise neden yapilmadi acaba
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2016 Saat 16:14
agiz kokusu bu ülkede bazi insanlarin t... geçme konusu olmus doktora söylüyosun ya gülüyor ya banane diyor , adama zorla bademcigine baktiriyorsun burnuna baktiriyorsun ben doktor olsam misal kbb doktoru kendi alanimda hastayi incelerim herseyini eger hiçbi ihtimal yoksa bunu söylerim bunlar bunu bile yapmiyo sikila ofluya pufluya yapiyolar bunlari nasil bi yerde yetistirip egitim veriyolar bilmiyorum kardeslerim kbb a gittimde adam benle alay eder gibi internettten okuyan geliyo diyo ulan nerden okucaz nerden bilicez tip bilgilerini bilmiyoruz ama rahatsizligimizin sebebini arastirip ona çözümdemi bulmuyalim bu arada yogun bi hastasida yok adamin bos bos oturuyordu ( ögrenci yada yeni mezun falan gibi bisey galiba belkide doktor bile degil üniversite hastanesinde ama o bakiyo poliklinige ilginç ilginç seyler )
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu