|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Scorpio
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2012 Saat 13:31 |
Merhaba, bir sey danismak istiyorum.
Agiz kokum 4 senedir var. Disimde ilk defa 1 sene önce çürük olustu daha dogrusu disimden parça kopunca anladim. Hala da çürük büyüyor doktora gidemedim. Ve düzenli dis firçalayip ip kullanmama ragmen çürüyor ve alt dislerimin arkasinda dis tasi var. Bu durum yillarca koku olusmasina sebep olmus olabilir mi? Ve üst en arka azi dislerimin orta dis etim sis, dokununca igne batmis gibi aciyor. Yillardir dis firçalarken arada bir az da olsa kanar disetim. Bunlar 4 senedir geçmeyen koku yapar mi? Daha dogrusu benim dil sirtimda çok yogun koku var oraya tasir mi bakterileri asil merak ettigim bu. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |