|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
MMMM
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 03:06 |
Geniz akıntım var. Koku yapmayan yemek, veya kuruyemiş yediğimde koku 0'a iniyor neredeyse. Yani neredeyse diyorum çünki ben tam alamıyor olabilirim ama iki elimle ağzımı kapatıp hohladığımda sadece yedigim yiyecek kokuyor.
Bugunde şunu farkettim. Burnumun içi nasıl kokuyorsa, dilimin arkası da öyle kokuyor. Sanki dışkı kokusu gibi. Çinkolu ağız gargaralarıyla da uğraşmak istemiyorum. Ben sorunu kökten çözmek istiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü? |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Çözümünü bilsek burada olmayız.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Hepimiz sorunu kökten çözmek istiyoruz. İşte tam da bu yüzden buradayız. Arkadaşlarımızın deneyimlerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Şunu hiç unutmamak gerekir ki : Biz hastalığımızı kendimiz tedavi edeceğiz. Bu forumla birlikte elbette. Çünkü burada her gün yeni birşey öğreniyoruz ve mutlaka bizlere katkısı oluyor. Velhasıl herkesin sorunun kaynağı aynı olmadığı için kimse size şunu yaparsanız sorununuz kökten halledilir diyemez. Sabırla, çabayla araştırmaya ve tedaviye devam:)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |