Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: UĞRAŞIYORUM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013
Konum: Kocaeli
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Konu: UĞRAŞIYORUM
    Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2013 Saat 10:55
ARKADAŞLAR YARIN BURUN AMELİYATI OLUYORUM. 19 TEMMUZDA ALERJİ TESTİM VAR 30 TEMMUZDA ENDOSKOPİ. TOMOGRAFİ SONUCUNDA BURUNDA EĞRİLİK VE KEMİK SUPUR ORTA KONKADA KONKA BÜLLOZA RASTLANILMIŞTI DÜNKÜ TEDAVİMDE BURNUMDAN KAMERA SOKTULAR REFLÜ VAR GİBİ DEDİ SANKİ ENDOSKOPİDEN SONRA TAM NETLEŞİCEK REFLÜ ŞİKAYETLERİM YOK LAKİN VAR DEDİLER. EN AZINDAN YEDİKLERİME DİKKAT EDİCEM BUNDAN SONRA. ENİŞTİMDE İLERİ VAKA REFLÜ VAR MİDESİ HEP YANIYO AMA AĞZI KOKMAK DEĞİL HİÇ KOKMUYO YA AÇ KALSA BİLE KOKMUYO BİZİM MAHALLEDE BİR TEYZE VAR DİŞLERİ DÖKÜLMÜŞ KAPKARA ONUNDA AĞZI KOKMUYO. ÇOK GARİP HERKESTE AYNI NETİCELERİ YA VERMİYO BU HASTALIKLAR YADA BUNLARDAN DEĞİL. DOKTORA BADEMCİKLERİMİ GÖSTERDİM TAŞ YOK DEDİ VE DURUMU KÖTÜ DEĞİL DEDİ. KAN TAHLİLLERİ YAPTIRDIM NE SAĞLIKLI ÇIKTIM ÖLE BEN BİLE ŞAŞTIM BİR DEĞERİM KÖTÜ DEGİL. ÜZÜLSEM Mİ SEVİNSEM Mİ BİLEMEDİM. DİŞ FLİMİ ÇEKTİRMİŞTİM ORDA GÖMÜ DİŞ VARDI 20 LİK DİŞLERİMDE VAR DOLGULARIMIN BAZILARIDA ESKİMİŞ BUNLARI TEDAVİDE AĞUSTOSTAN SONRAYA KALDI İŞE BAŞLAYINCA MALUM BİR DİŞ ÇEKMEYE 250 TL İSTİYOLARDI. HERHALDE 2 3 BELKİ 4 MAAŞI DİŞÇİYE VERİCEM. SİZDEN RİCAM LÜTFEN BANA ÇOK DUA EDİN BEN HERGÜN KENDİME VE BURDAKİLERE DUA EDİYORUM. MÜBAREK AYLARDAYIZ ALLAH BİZE BİR ÇIKAR YOL GÖSTERECEKTİR ELBET. VE KÖTÜ KARAMSAR YORUM YAZACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZMASINLAR ÇÜNKÜ İNCECİK BİR UMUT İPİNİN ÜZERİNDE YÜRÜYORUM BENDE HERAN DÜŞEBİLİRİM. DÜŞMEMEYE ÇALIŞIYORUM HAYATIM BOYUNCA YENİLMEYİ HAZMEDEMEM. YENİLSEMDE SAVAŞIRIM SONUNA KADAR. LAKİN BU SAVAŞTA GARDIM DÜŞÜK ÇOK ÇABUK ETKİLENİYORUM OYÜZDEN KARAMSAR KÖTÜ YORUMLAR YAZMAYIN CVP OLARAK RİCA EDİYORUM. SİZE GELİŞMELERİ TEKRAR YAZICAM MERAK ETMEYİN.HERGÜN NERDEYSE GİRİYORUM BU SİTEYE. BENİM ŞİKAYETLERİM GENİZ AKINTISI DİLDE BEYAZLIK AGIZ KURULUĞU AĞIZ KOKUSU TABİKİDE. BURNUMDAN KÖTÜ KOKU ALMIYORUM. TÜKÜRÜK KOKUM VAR. DİLİMİN ARKASI KOKUYO MESALA. MURAT HOCA ELİNİZİ VÜCÜDÜZÜN NERESİNE SOKARSANIZ ORASI KOKAR DİYODU. BURDAN HAREKTLE EN AZINDAN KOKU DIŞARI ÇIKMIYO DİYE AVUTUYORUM. DİŞ İPİ KULLANDIĞIMDA DÜZENLİ DİŞ ARASINDANDA KOKU GİDİYOR. SABAHLARI ÇOK NET ALIYORUM BEN AĞIZ KOKUSU. SONRALARA SANKİ AZALIYO GİBİ GÜN İÇİNDE BANA BAZEN HARİÇ RAHATSIZ EDECEK BİR KOKU GELMİYO. ACABA ALIŞIYORMUYUM ANLAMADIM. YADA SEVİYESİ NE KADARDIR BUNLARI MURAT HOCAYA GİTMEDEN ANLAYAMAM GİBİME GELİYO İNŞLLAH ODA OLUR BİRGÜN. HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR HEPİMİZE ALLAH ŞİFA VERSİN.
IP
king
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2013 Saat 23:54
reflü hastalarının bildiğim kadarıyla sürekli ağız kokusu oluşmaz genelde yemek yedikten sonra oluşur.bizdeki ise her daim var son 10 yıldır belki yarım saatliğine de olsa kesildiğini hatırlamıyorum :) burun ameliyatına gelirsek kardeşim bende oldum ha koku geçtimi geçmedi ama en azından az da olsa nefes alışım rahatladı bunun için bile bu ameliyat olunur.bu aralar doktorumun verdiği (mide için) puridat fort ilacıyla murat hocamın gargarasını kullanıyorum koku yok şimdilik
IP
dinleyici
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-Nisan-2013
Konum: Ystanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı dinleyici Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2013 Saat 00:08
Hayrılısıysa Allahın izniyle İyileşirsin kardeşim.Müslümanın kendisinden çok Müslüman kardeşine etttiği dua daha güzeldir.Bu kadar insan birbirimize içten edersek Allahın izniyle kabul olur inşallah.Şimdiden geçmiş olsun.Hayırlı ramazanlar
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2013 Saat 11:49
s.a dert ortaklarım allah bu mübarek ay'da dualarımızı kabul eder inşallah.
öncelikle burun kemik eğriliği ameliyatı olucaksanız ben oldum ne koku geçti ne de burun tıknıklığım geçti yani boşa ameliyat oldum.bende geçmedi diye sizde de geçmicek diye bi kural yok nasıl isterseniz öyle yapın dostlar.

ben sağ alt çene dişimdeki gömülü dişe yoğunlaştım elimi oraya bastırdığım zaman elimi kokluyorum ve o lanet kokuyu alıyorum.şimdi o dişimi çektiremem çünkü oruç tutuyorum dişimden sebep orucumu bozmak istemiyorum 10 yıl bekledim 1 ay beklerim çekilmesini yeter ki geçsin.

gömülü dişte sorunum değilse geçirmezse çok kötü şeyler düşünüyorum mübarek ay da allaha isyan etmek de istemiyorum bunaldım arkadaşlar.beni zaten anlıyosunuzdur.

dua etmeye devam edicem allahtan şifa isticem kendim için hepimiz için dert veren allah şifayıda verir hayırlısıyla ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun kardeşlerim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu