Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Olay: agiz kokum var! - Olayın Tarihi: 12-Agustos-2013 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
emrah
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı emrah Cevaplabullet Takvim Olayı: agiz kokum var!
    Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2013 Saat 13:33
merhaba arkadaslar,bnde sizler gbi bu hastaligi 6-7 senedir çekyorum :( ilk önce dis dr.basladim dis taslarimi temizlettim faydasi olmadi sonra sorunli dislerimi yaptirdim yine geçemedi ve sorunun midemden kaynaklandigin düsündüm ve dahilyeye gttm dr gastrit ve reflümün olgunu söyledi 3 yilldir mide surubu hapini kullanyorum ve hiç bi dgisiklik olmadi özel haytim sifir derecesine kadr düstü :(özgüven yerlerde ama yinede yilmadim burunmdan kaynaklnyo die burnmdaki kikirdaklari aldrdim fakat yine hic bi degisiklik olmadi :( bu konuyla ilgili el uzutabilecek birileri varsa lütfen yrdimci olsun !
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2013 Saat 15:20
hepimizin var: )

agiz içi sorunlarin kesin çözüldügüne emin ol. sonrasnda kbb ye git. dahiliyeye giden hemen hemen herkese reflü-gastrit teshisi konuyor(bana da kondu.) agiz içi tamamsa bademcik-sinüzit-faranjit-geniz akintisi gibi konulara yönel. mucize bekleme:)
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2013 Saat 21:08
ornitop hakli, kimse mucize beklemesin. saglam bir irade, azim ve kararlilik gerekiyor. yapilan her tahlilin sonunda, doktorun her seferinde "bir seyin yok" demesi karsisinda moralinin bozulmamasi lazim. yillardir doktor doktor, hastahane hastahane gezen arkadaslar var ki daha bu sorunun kaynagini bulamadilar. yine de aramiza hosgeldin (adettendir)
IP
emrah
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı emrah Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2013 Saat 08:44
3 yildr reflu gastritle ilgili ilaçlari kullanyorum hiç bi degisklk yok aslinda mide agrisi flanda cekmyorum sirf agiz kokumu cok hfflettigi içn kullnyorum,agiz içimde bi problem yok dis taslrmi tmizlettim hrgün 3 kere frcalyorum dil tmizligide ypyorum dgisklik yok agz kokum dvm edyo :(bogazim da ynma hff olyo dilimn kökünde sanki bi ymk artiklari var gbi gelyor acaba bademcik iltihapi veya tasi olablr mi ?
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2013 Saat 22:31
bizim gibi agiz kokusu rahatsizligi olan bir hasta, arastirma hastanesine gitmis.oradaki hoca DIVERTIKÜL hastaligindan olabilecegini söylemis.eger baska hiçbir sorun yoksa hakikaten bundan olabilir koku sebebi.
böyle bir hastaligi olan var mi aramizda?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2013 Saat 11:09
Arkadaslar,uzun zamandir giremedim siteye!
Benim kokum bayagi hafifledi! Yani burun deliginden nefes alma egzersizini yaptigimdan beri.
Yani tam olmasada etrefimdaki insanlar koku konusunda rahatsiz degiller.Hatta en yakinim bile artik koku almiyorum senden dedi. Bilmiyorum bir deneyin isterseniz belki burda olan arkadaslardan bir kisi de olsa ayni hastaligi tasiyorsa iyilesir,kokusu hafifler diye dusunup yazdim bunlari. Ben,tikali olan burun deligimden nefes alip,digerinden veriyorum ve bunu hergun sadece 20 kere yapiyorum.hatta bazen birgun ara veriyorum sanki daha da azaliyor koku.Bir deneyin birsey kaybetlessiniz!
Dedigim gibi,hangi burun deliginiz tikali ise ordan derin nefes alin ve digerinden verin.Hatta tikali olandan nefes alirken parmaklarinizin yardimiyla o deligi iyice genisletinki rahat nefes alasiniz...Simdilik bu kadar.Sevgiyle kalin
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2013 Saat 11:11
Bu arada,DIVERTIKUL nedir merak ettim?
Yani hangi bransa ait?
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2013 Saat 15:06
gastroenteroloji bransina ait bi hastalik.bagirsakta,midede veya yemek borusunda bulunabilen küçük keseciklermis.midede veya yemek bborusunda bulunuyorsa keseler(endoskopiyle anlasiliyor),yemek artiklari oraya girip koku olusturabiliyor,kese bagirsaktaysa(kolonoskopiyle anlasiliyor) diski o keseciklerde birikip agiz kokusuna yol açabiliyormus.ablam tip fakültesi son sinif ögrencisi.suanda gastro bölümünde staj yapiyor.oraya gelen agiz kokusu hastalarina,hocasinin söylediklerini bana söylüyor.bende kendimce sorunumun bunlardan kaynaklanabilecegini düsünüp sizinle paylasiyorum..
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2013 Saat 15:10
çok nadir bir hastaliktir ve hemen belli eder o herseye talip olmayin bagirsak florasinda apse torbacigi hastaligidir ve otuzlu yaslardan once gorulmesi çoooooooooooook nadirdir çogumuzun problemi kbb kaynakli en azindan buyuk bir yuzdemiz papatya buharini ve ilik gargarasini deneyin on bes gun çogunuzun problemi yapmis oldugunuz bir pratikten iki uc dort gunde care beklemeniz tedavi uzun surebilir en az onbes gun bir ay iki uc ay devamli denemeli ise yaramiyor demek icin bugun iç yarin geçmedi ile olmaz
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu