|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Yilmaz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2013 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2013 Saat 22:47 |
Hocam, yeni bir agiz kokusu giderici ilaç çikmis. Bu ilaci gördünüz mü? Tavsiye eder misiz? Tesekkürler.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet.
Daha önce konustugumuz gibi, onayliyorum öneriyorum. PharmolZn ve klorheks gargaralarin karisimi gibi düsünülebilir. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam, içindeki klorheks çok az ama ilerde yine de zarari olmaz mi ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
zarar derken ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Uzun süreli kullanimda zararli olmaz mi ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
evet evet. Tabi dogru.
Klorheksidin içeren bütün ürünler en çok 1 hafta kullanilir. Sonra an az 1-2 hafta (belki daha uzun süre) ara verilir. Aksi halde dil ve disi kaverengiye boyar, florayi bozar. vs. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |