![]() |
Forum yenilenmiştirEski kullanıcıysanız: Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz. Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın. |
bana yardımcı olur musunuz? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
astrobaby
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2026 Konum: balıkesir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bana yardımcı olur musunuz?Gönderildi: 01-Ekim-2026 tarihinde 16:56 |
|
bu problemi ilkokulda fark ettim. yani kronik bir durum benimki sonradan olmadı. ilişkilerimde bi sorun yaşamadım, sevgililerim oldu arkadaşlarım oldu ama bazen mimiklerden rahatsız ettiğimi anlıyordum. baya süre dert etmedim ama son 5 yıldır doktor doktor geziyorum çünkü kafama aşşşırı takmaya başladım. midemde sorun çıkmadı, gluten alerjisi çıkmadı, dişlerimde ve dilimde sorun yok zaten çok iyi bakıyorum. kbb doktorları pek ilgilenmedi ama son gittiğim hayatımı değiştirmek üzere olan bir adam. bademciklerimi alın diye tutturdum taşlar vardı çünkü aldı adam ama sorun %80se %100 arttı ve hayatımın şokunu geçirdim çünkü çok baskın ve rahatsız edici şekilde koku duymaya başladım. ağlayarak tekrar gittim endoskopi yaptı ve burun etlerimin şiş olduğunu, içinde sıvı stazı olduğunu akamadığı için koku yaptığını bunun alerji kaynaklı olduğunu ve alerji testi yaptırmam gerektirdiğini söyledi başka şehire yönlendirdi. daha gitmedim gidicem haftaya ama bana geçici olarak n-cort sprey ve zespira plus verdi. arkadaşlar 2. kullanımda burnumdan genzime öyle bi akıntı oldu ki bademcik yerleri kanıyor zannettim. demek ki gerçekten o yapıyormuş. genzimi çektiğimde ve sümkürme hareketi yapıp geniz temizleme hamlesi yaptığımda dayanılmaz olan o iltihap kokusu bitti. %90 oranında. ama ağızda konuşurken hala var. şunu sormak istiyorum. ilaç kullanımın 3. günündeyim. ağızda kokunun bitmesini beklemek için erken mi davranıyorum? daha orası temizlenmemiş olabilir mi? alerjim varsa ne tespit edilemezse nasıl bir yol izlemeliyim? hadi burunda sorun var o koku bitiyor ama başka bir sebep varsa bunu nasıl tespit edeceğim yani sorun bir değil ikiyse? ağızdaki kokunun bitmemesi beni intihar boyutuna getirdi belki de erken davranıyorum bilmiyorum. alerji tespit edilirse aşı diye yalvarıcam doktora. ama doktorlara hiç güvenmiyorum hiç ciddiye almıyorlar sorunu. benim gibi bir süreç yaşayan olduysa bana yol gösterebilir mi? teşekkür ederim <3
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |