![]() |
Forum yenilenmiştirEski kullanıcıysanız: Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz. Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın. |
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ÇOK ÖNEMLİ DUYURUGönderildi: 24-Eylül-2026 tarihinde 20:20 |
|
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU ================= Forum tamamen yenilenmiştir Fakat herkesin şifresi teknik sebeplerle silinmiştir. Herkes kendisine bir şifre belirlesin ve bana eposta yazarak kullanıcı simini ve şifresini söylesin. aydinmur@yahoo.com Veya eski hesabınızı yok farz edip kendinize yeni bir hesap açabilirsiniz. (Tercih edilmez) Düzenleyen: sezgin - 25-Eylül-2026 tarihinde 11:02 |
|
![]() |
|
sezgin
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eylül-2026 tarihinde 10:41 |
|
Forum teknik nedenler ve çağın gereksinimleri nedeniyle tamamen yenilenmiştir. En çok yaşanan sorunlar giderilmiş ipv6 desteği sağlanmış, mobil uyumlu hale gelmiştir vs. Ama bu aşamada kullanıcı adları durmakta fakat ŞİFRELERİ çalışmamaktadır. Bu aşamada şu şekilde devam edilmesi gerekiyor. Ya 1. Kullanıcılar yeni bir kullanıcı adı ve şifresi alır ve forumu kullanmaya devam eder. Ama eski yazılarına mesajlarına erişimleri olmaz. YA DA, 2. Kullanıcılar "forum kullanıcı adını" Murat bey mail atarak yeni şifre talebinde bulunacaklar. Daha sonra forum üzerinden yeni şifreleriyle giriş yapıp şifrelerini kendileri değiştirecekler. Bunun için mailto:aydinmur@yahoo.com?subject=kullanici.adim.....sifreTalebi..... IMZA: Web MASTER
Düzenleyen: sezgin - 25-Eylül-2026 tarihinde 11:02 |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eylül-2026 tarihinde 13:42 |
|
Ben hiç sorun yaşamadan eski şifremle giriş yapabildim?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Eylül-2026 tarihinde 10:12 |
|
Demek herkesi etkilememiş.
Çok sayıda insan giriş yapamadı. Şifresi çalışmadı. Forumun yeni arayüzünü nasıl buldunuz? Dış görünüş, mobil telefona uyumluluk, menüler, kullanım kolaylığı, dost seçenekler ? Forumdaki özellikler nasıl? Ben ve admin Teknik veya görsel sıkıntı varsa eleştiri kabul ediyorum/z |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Eylül-2026 tarihinde 14:23 |
|
Hocam, eskiden bir yazıyı cevaplamak istediğimizde altında Yanıtla ile Alıntı seçeneği olurdu. Alıntı yok artık bu yüzden cevabı kime yazdığımız belli.olmuyor. İkincisi de esliden en son yazılan mesaj ana sayfada en üstte görünürdü şimdi ise 3ncü ana başlıkta ve altta görünüyor. Millet belki de şu en son yazılan 3-4 mesajı görmemiştir, haberleri bile yomtur çünkü benim 19 Eylülde yazdığım yazı en üstte duruyor :
">https://
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Eylül-2026 tarihinde 14:29 |
|
Hocam, Alıntı tuşu üste konulmuş bu sefer, şimdi görebildim. Dediğim gibi anasayfayı açınca en son yazılan mesajlar/yazılar listesi sayfanın en üstünde görülmeki ki insanlar yeni bir yazı yazıldığını anlayabilsin. Fotoğraf linki koyıyorum ama beceremedim, eski forumda kolaydı bu iş, şimdi olmuyor sanırım. ">![]() |
|
![]() |
|
sezgin
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Eylül-2026 tarihinde 10:31 |
|
image upload düzelmiştir. hem link ile , hem yükleme yolu ile. forum kurallarına uygunsa yükleme yapacaktır. örnek rastgele resimler yükledim link ![]() resim yükleme
![]() Düzenleyen: sezgin - 29-Eylül-2026 tarihinde 10:36 |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |