Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lazer ile agiz kokusu tedavisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1304
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 05:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Lazer ile agiz kokusu tedavisi
Mesajı Yazan: yorum(suz)
Konu: Lazer ile agiz kokusu tedavisi
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 17:09
Lazer ile agiz kokusu tedavisi mümkün müdür? Bu tedavi yönteminin ülkemizde ki durumu nedir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 21:08
Bunu Murat Hocamiza sormustum. Konuyla ilgili bir makale hazirliyormus. Bitirince bize haber verir.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 22:31
lazer mi?? teshisi koysak atomu bile parçalariz.

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 20:52
Helicobacter, inan hiç sandigin gibi degil.

Teshisi biliyoruz biz. Burun mukozasinda iltihap olusuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok iste çözüm.
yok...

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 20:57
mumkun kbb mukozasi kaynakli ise mumkun israil universitelerinde test asamali deneniyor diye duydum

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 23:38
burnunuza dokundugunuz zaman içerde kötü kokulu birsey varmis gibi mi geliyor? bende sanki içerde çürümüs et parçasi var gibi hissediyorum bazen!!??

Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 14-Subat-2014 Saat 15:00
bu lazerle tedaviyi bende duydum israilde 50 küsür hastanin yaklasik %90 oranla 3 4 seansta tamamen kurtulubilecegini söylüyolar ve kokunun sebebinide agizin arka tarafinda olusan tonsiller varmis tam olarak hatirlamiyorum ama agizin arka tarafinda bi bölgeye gizlenen bi çesit kötü bakterilerin toplanip biriktigi bi bölgeymis burayi lazerle temizleyip bir daha bakterilerin olusamayacagi bi tabakami yerlestiriyolarmis ne ama ondan sonra ne duydum ne gördüm

Mesaj Tarihi: 15-Subat-2014 Saat 12:38
kardes o tonsil dediginiz olaylar adonoidsel vegetation kalintilari ve kabarciklari benden ameliyatla kazinan bolum bu iste !!!

Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 16-Subat-2014 Saat 18:27
peki sende yararli oldumu yani yanlismi anladim ?

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 16-Subat-2014 Saat 21:52
Evian sahi sen ne durumdasin.

2-3 ay sonra durumun netlesir bana gore.

Mesaj Tarihi: 17-Subat-2014 Saat 12:36
hala kan ve pihti gelio sabah uyaninca kurukan tadi ibi ama gunduz eskiki hissettigim gibi koku falan hissetmiorum genzimde akmiyor çok guzelde nefes aliyorum burnum hiç tikanmior artik

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2016 Saat 00:04
Evian arkadasim son durumun nedir ? Iyilestinizmi agziniz kokuyor mu kokmuyor mu ? Lazer tedavisi ülkemize gelmedi mi ? Murat Hocam siz ne dusunuyorsunuz yukarda en son makale hazirlayip paylasacaginiz yazilmis bizi aydinlatirmisiniz hocam ? Ülkemizde uygulaniyor mu uygulaniyorsa sonuç almak mumkunmu ? Cevabiniz için tesekkürler hocam :)

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2016 Saat 14:03
Ah evet. Pardon forumda duyurmayi unuttum.

bademciklerin agiz kokusu iliskisi üzerine makalem buradadir:

http://murataydin.org/halitosis-tonsil.pdf - http://murataydin.org/halitosis-tonsil.pdf

-M

Mesajı Yazan: Bedlife
Mesaj Tarihi: 13-Ekim-2016 Saat 11:52
Suriye ye giden var mi acaba bunun için?? Ya da Türkiye de lazerle tedavi hakkinda fikri olan??

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2016 Saat 01:21
Ozon tedavisini duymustum da lazeri bilmiyorum

Mesajı Yazan: Camur
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2016 Saat 22:51
Orjinalini yazan: effect

Helicobacter, inan hiç sandigin gibi degil.

Teshisi biliyoruz biz. Burun mukozasinda iltihap olusuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok iste çözüm.
yok...

hocam ne denediysem fayda etmedi banada bu alerjik rinit tanisini koyu doktor kendimi bildim bileli gözalti torbalarim var çocukken bile ve cildimde döküntüler var,follikülit var bunlar hep alerjik rinste isaretmis sizce bu agiz kokusunun nedeni olabilir mi? Çünkü eger öyleyse dr ömüy boyu bununl yasarsin alerjinin çaresi yok dedi umutsuzluga düstüm yorum yaparsaniz çok sevinirim

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 16-Ekim-2016 Saat 14:34
Bende de alerjik rinit var. Burun tikanikligini, geniz akintisini ilaclarla minimuma dusursemde koku gitmedi. O yuzden baska sorunlara yonelebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat