Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

elma sirkesi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1380
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 20:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: elma sirkesi
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: elma sirkesi
Mesaj Tarihi: 18-Subat-2014 Saat 21:53
arkadaslar ben elma sirkesini suyla seyreltip içiyorum her gece,ve aninda koku kesiliyor,sabah uyandigimda ise normal bir kokuyla uyaniyorum,hissedilmeyecek kadar,gün içinde tekrar devam ediyor ama içtikçe koku yok oluyor,sanirim mideden kaynakli benim sorunum,sizin de denemenizi tavsiye ederim aninda etkili oluyor,düzenli kullanimda daha etkili olabilecegine inaniyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: buket
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2014 Saat 15:46
Evet elma sirkesi de iyi geliyor :)

Mesajı Yazan: gizemmmm
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2014 Saat 15:46
Peki ne kadar sirke ne kadar su katiyorsunuz mideyi toptan goturmeyelim :D

Mesajı Yazan: buket
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2014 Saat 17:59
ben bir bardak suya bir yemek kasigi koyup içiyorum ama etkisi kisa sürüyor...

Mesaj Tarihi: 25-Agustos-2016 Saat 00:04
Arkadaslar Merhaba.bir bardak suya bir tatli kasigi elma sirkesi katip içiyorum. Yalniz dikkatimi çeken bisey oluyor her seferinde. Deneyenlerde de oluyor mu bilmiyorum.icerken ictikten sonra küçük küçük gegirtiler olusuyor ve koku bisey yemeyene içmeyene kadar gelmiyor çok ilginç. Ben kalabalik ortamlara girince içiyorum genelde. Ve kendimi kisa süre bile olsa özgür hissediyorum o kadar güzel bi his ki yakinlasip konusabiliyorum gulebiliyorum..Bu hissi anlatamam. Bi sorum olcak arkadaslar elma sirkesi iyi geliyorsa bunun nedeni ne olabilir ? Lütfen yardimlasalim. Kalici olarak kurtuluruz insallah hepimiz :(

Mesajı Yazan: Camur
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 13:24
Peki elma sirkesini sürekli içmek mideye zara vermez mi?bilmedigimden soruyorum eger geçiryorsa hergün sabah aksam içerim ne kadar güzel olur en dogal ilaç. Murat hocam siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 13:47
Orjinalini yazan: Camur

Peki elma sirkesini sürekli içmek mideye zara vermez mi?bilmedigimden soruyorum eger geçiryorsa hergün sabah aksam içerim ne kadar güzel olur en dogal ilaç. Murat hocam siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

Bilmiyorum.
Sirke asittir. Kisa küçük bir kaç denemenin zarar verecegini zannetmiyorum. Fakat sirke içmek süreklilik kazanirsa neler olur bilmiyorum. Mekanizmasi belli olmadigi sebebi ile çekinceli bakiyorum olaya.
-M

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 16:20
Sirke içecekseniz dogal sirke için bari, fabrikasyon üretim içip kendinize midenize yazik etmeyin.

Mesajı Yazan: BezginBetül
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 16:45
Hocam mantik olarak mideye safra salgisi olan kisiler icin uygun gibi duruyor.
Ben de bir süre denemistim, ama midemde yanma artmisti..

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 21:09
Orjinalini yazan: BezginBetül

Hocam mantik olarak mideye safra salgisi olan kisiler icin uygun gibi duruyor.
Ben de bir süre denemistim, ama midemde yanma artmisti..

Mideye safra salgisi derken ?
Nasil yani?
-M

Mesajı Yazan: BezginBetül
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2016 Saat 21:26
Hocam kastettigim sey antral gastrit ve alkalen reflü tanisina dair. Bildigim kadariyla yagli, tatli ve bazik gidalar yerine asit iceren seyler önerilir bu durumda.
Mesela salataya yag yerine limon damlatilmasi, nar eksisi ve sirke kullanilmasi gibi.
Safra sivisi zaten baziktir, su ile inceltilmis sirke tüketimi zararli olmaz diye düsündüm.
Sorunuza sasirdim. Yaniliyor muyum yoksa?

Mesaj Tarihi: 31-Agustos-2016 Saat 01:52
Ben kaynagini bulsam ona yönelik tedaviye basliyacagim da..her sey de normal çikiyor.safra demissiniz acaba sorunumun kaynagi bu mu sirkeli su icmekten biktim artik ama mecburum özgür olabildigim tek anlar

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 31-Agustos-2016 Saat 11:15
Ulan-1 senin koku agiz kapaliyken oluyormu ve uzaktan hissediliyormu elma sirkesi iyi geliyor sana yazdigina gore oylemi

Mesaj Tarihi: 31-Agustos-2016 Saat 20:27
Agiz kapaliyken oluyor evet uzaktan hissedilmiyor.evet elma sirkesi iyi geliyor ama söyle iyi geliyor. Dislerimi fircaladiktan sonra icersem iyi geliyor Dislerimi fircalamadan icersem pek etki etmiyor gibi. Ikisi bir arada olunca sonuç güzel oluyor.ta ki bir sey yiyip içine kadar. .bazen sirf bu yüzden hiç bisey yiyip icmiyorum disardayken.o anlarin tadini çikarmak için. .ne kadar zor yasiyoruz.insallah hepimiz kurtuluruz bu illetten.caresizlik çok kötü

Mesaj Tarihi: 31-Agustos-2016 Saat 22:07
Agiz kapaliyken koku disari gitmiyor tabi ama koku var yani

Mesajı Yazan: Yagmur
Mesaj Tarihi: 10-Kasim-2017 Saat 10:47
Merhabalar arkadaslar,

Bende 12 yasimdan beri bu illetle ugrasanlardanim. O kadar çok sey anlatilabilirki yasadiklarimiza dair hatirlayip üzülmek istemiyorum farkindaligimi paylasmak istiyorum
Tip1 ve tip 2 agizkokum var diye düsünüyorum.tip 1 i umursamiyorum temizlenince geciyo fakat tip 2 elimi kolumu bagliyor geniz akintim var seffaf ve kokusuz (seffaf ve kokusuz oldugundan geniz akitisina odaklanmamistim)ancak ilgili yer kokuyor.nidazol kullaninca koku gidiyor dogal olarak dikkatimi çeken suydu ilaci kullanirken geniz akintimda kesilmisti. Simdi ise baska sebeblerden dolayi sabah aç karnina ilik suya elma sirkesi koyup içmeye basladim bagirsaklarima iyi geliyor.simdide geniz akintim kesildi ve ben bunu elma sirkesine bagliyorum.akinti kesilince koku da ciddi sekilde azaliyor.e benimde umudum artiyor.denemenizi tavsiye ederim en azindan kbb tekrar gittigimde geniz akintimin sebebine egilirler
Sirke nidazol kadar etkili degil ama yüzde 80 hatta 90 azaltiyor rahat ve normal iletisim kurabiliyorsun.

Mesajı Yazan: Akyildiz
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2018 Saat 10:58
elma sirkesi vücutta olusmus mantarlari bayiltiyor. o sebepten agiz kokusu geçici olarak kayboluyor. antibiyotik kullandiginda kokudan kurtulup, ilaci biraktiginda tekrar kokuyla muzdarip olanlarin mantar tedavisi yada teshisi konusuna odaklanmalirini öneririm. ben su an mantar tedavisi görüyorum. iyilesmenin kalici oldugunu tedavide hissediyor insan zaten. nefes alisveris, tirnak yapisi, saç yapisi, tükürük sekli ve bi sürü denge degisiyor vücutta. bence kronik agiz kokusu olanlarin sebeplerinin en basinda, bagirsagin yedigimiz zararli gidalardan beslenerek üretip vücuda dagittigi mantarlardan kaynaklaniyor. baslangiç olarak agiz sagligini tam stabil hale getirmek çok önemli dostlar. uyguladiginiz tedavinin faydasini engelleyebilir. eskimis kaplama var ise, eskimis dolgu var ise, tartar, çürük var ise tedavi ettirmeden mantar tedavisine baslamayin. hayal kirikligi olabilir. çünkü agizdan kaynaklanan koku ve bagirsak mantarindan kaynaklanan koku birbirini engelleyebilir. yine olmadi tribine girebiliriz.

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 04-Nisan-2018 Saat 12:37
Akyildiz hakli olabilirsin
Benim 10 senedir (hatirladigim kadar) hem ayagimda hem de ayak tirnaklarimda mantar var ve bu sene yogun krem ve oje tedavisine basladim. 4 aydir tedavi sürüyor ve mantarin %90 gitti ve benim agiz kokumda epey azalma oldu. Ama bundan mi kaynaklaniyor yoksa dilimi çok temiz tutuyorum'ondan mi bilmiyorum.
Sen nasil bir tedavi görüyorsun? Hap mi, krem mi, oje mi? Bir de içer de Mantar varsa hangi bölüme gitmek lazim?

Mesajı Yazan: Akyildiz
Mesaj Tarihi: 11-Nisan-2018 Saat 15:39
gastroenteroloji bölümüne gitmek lazim. iyi bir dr a denk gelmek çok önemli. en son gittigim dr a "sen bu isi birak kokoreç dükkani aç" dedim. gazeteye haber oluyorduk nerdeyse. bence mantar testini profesyonel biri araciligiyla yapip odaklanmakta fayda var. ayak mantari koku yapiyorsa agizda da mantar koku yapabilir mantigi üzerinde duruyorum ben.

Mesajı Yazan: Ethic1
Mesaj Tarihi: 28-Temmuz-2021 Saat 15:11
Merhaba arkadaslar, gruptakiler az çok bilir beni 15 yil oldu agiz kokusu yasayali. Burada okudum ancak okudugum yeri tekrar bulamadim. Meyve yiyerek iyilesen arkadaslar durumlarini güncelleyebilir ve detayli bilgi verebilir mi??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat