Sayfayı Yazdır | Close Window

Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi

Yazdırıldığı Yer: www.agizkokusu.org
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Açıklaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1484
Yazdırma Tarihi: 18-Ekim-2026 tarihinde 13:55
Yazılım Sürümü: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com


Konu: Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi
Gönderen: effect
Konu: Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi
Gönderim Tarihi: 20-Temmuz-2014 tarihinde 23:27
Ramazanin ilk günleri iyi geçti. Pharmol gargarayi yanimda tasidim sabah ve gün ortasinda aldim. Isimi gördü.
Sonraki günlerde ise yaramamaya basladi. Birden mide asitini tümüyle hissetmeye basladim. Yani beslenme degisikligi ile reflüm yine gelmisti.
Geniz akintim da artti ve koyulasti baya.

KBB ye gittim. Isi kolaydi. Hemen "reflüsün sen, ayrica alerjik nezlesin, geniz akinsitina bu neden olabilir" dedi. Anlamak için tomografi istedi.

Belki 10. kbb tomografimdir. sonucu almadim daha.

Benim geniz akintim var. Normalde sürekli su içerek ve yemek yiyerek siviyi bogazimdan uzaklastiriyorum. Ama ramazanda öyle olamadi tabi.

Dediklerine göre koyu geniz akintisi mide de yara ve rüflüye neden oluyor. ona da tamam dedim. önce midem için zeytinygli mucizevi kdret nari aldim. reflü sikayetim sifira yaklasti.

Ama geniz akintim dinmiyor. oluk oluk tek tarafli koyu bir akinti. banyodan sonra tertemiz oluyor. 1 saat sonra tekrar basliyor.
Bugün bogazimi temizlerken kusacaktim. burnumda öyle abarti bi egrilikte yok. nefes almamda öyle aman aman sorun yok. Bir Allah'in kulu geniz akintimin tam nedenini söylemiyor.
KBB cilerin hepsinin görüsü farkli. kimi histamin verdi. kimi burun egriligi dedi. kimi reflüden dedi.
burun egriligi diyenlerin derdi ameliyat yapmak sanirim.
Hiçbir dediklerine güvenemiyorum.

ramazanda aksama dogru karbonat ve az suyla dilimi firçaliyorum. gargara yapiyorum. Koku azaliyor.

Geniz akintisina çare bulursak epeyce bir kisi rahata kavusacak sanirim.
saglicakla.



Sayfayı Yazdır | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08 - https://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net