Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1484
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 16:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi
Mesajı Yazan: effect
Konu: Mide-reflü-geniz akintisi baglantisi
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2014 Saat 23:27
Ramazanin ilk günleri iyi geçti. Pharmol gargarayi yanimda tasidim sabah ve gün ortasinda aldim. Isimi gördü.
Sonraki günlerde ise yaramamaya basladi. Birden mide asitini tümüyle hissetmeye basladim. Yani beslenme degisikligi ile reflüm yine gelmisti.
Geniz akintim da artti ve koyulasti baya.

KBB ye gittim. Isi kolaydi. Hemen "reflüsün sen, ayrica alerjik nezlesin, geniz akinsitina bu neden olabilir" dedi. Anlamak için tomografi istedi.

Belki 10. kbb tomografimdir. sonucu almadim daha.

Benim geniz akintim var. Normalde sürekli su içerek ve yemek yiyerek siviyi bogazimdan uzaklastiriyorum. Ama ramazanda öyle olamadi tabi.

Dediklerine göre koyu geniz akintisi mide de yara ve rüflüye neden oluyor. ona da tamam dedim. önce midem için zeytinygli mucizevi kdret nari aldim. reflü sikayetim sifira yaklasti.

Ama geniz akintim dinmiyor. oluk oluk tek tarafli koyu bir akinti. banyodan sonra tertemiz oluyor. 1 saat sonra tekrar basliyor.
Bugün bogazimi temizlerken kusacaktim. burnumda öyle abarti bi egrilikte yok. nefes almamda öyle aman aman sorun yok. Bir Allah'in kulu geniz akintimin tam nedenini söylemiyor.
KBB cilerin hepsinin görüsü farkli. kimi histamin verdi. kimi burun egriligi dedi. kimi reflüden dedi.
burun egriligi diyenlerin derdi ameliyat yapmak sanirim.
Hiçbir dediklerine güvenemiyorum.

ramazanda aksama dogru karbonat ve az suyla dilimi firçaliyorum. gargara yapiyorum. Koku azaliyor.

Geniz akintisina çare bulursak epeyce bir kisi rahata kavusacak sanirim.
saglicakla.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat