Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bademcik tasi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1526
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 18:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: bademcik tasi
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Konu: bademcik tasi
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2014 Saat 13:39
arkadaslar tam 5 gün önce bademcik ameliyati oldum bademcik magmasi tanisiyla.doktor 3 hafta civari bi süre yaralar tamamen iyilesinceye kadarhafif bi koku olur sonra asil degerlendirmeni yaparsin dedi.ins. yanilmam ama agzimda koca biçak yarasi olmasina ve 5 günden beri hiçbir agiz bakimi yapmamma ragmen koku seviyesi ameliyattan öncekine kiyasla yüzde 65 iyilesti bile..bakalim hayirlisi..merak edilen bir sey olursa cevaplarim...:)herkese acil sifalar insallah

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2014 Saat 21:53
geçmis olsun.
umarim bademcik taslarindan tamamiyle kurtulursun. ayni benim gibi o lanet taslari bir daha görmezsin.
evet bende yaklasik 4 sene önce ameliyat olmustum ve sükürler olsun o günden beri bende taslardan eser kalmadi.
bu ameliyatta belki de biraz olsun sanslí insanlardanim.
çünkü nette ameliyatindan sonra taslari olusan insanlar mevcutmus ve memnun kalmayan birçok kisi var. ins sende benim bir daha bu taslari görmezsin
Ayrica bademcik taslari basli basina agiz kokusuna neden olan bir beladir.
çok saglikli olupta sadece bademcik taslarin olmasi bile koku namina yeter de artar.
Açikcasi bu sorundan muzdarip insanlarin hepsine ameliyati öneririm ama bütün ihtimalleri de göz önünde bulundursunlar.
yoksa sonra neden ameliyat oldum demesin kimse. ancak eskisinden daha iyi bir durumda olacaklarina cani gönülden inaniyorum. herkese allah sifa versin.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2014 Saat 01:14
Ckk gecmis olsun. InsaAllah tamamen gecmistir ama hunu ogrenmek biraz zaman alabilir yada belkide birkacyil:-) genelde bademcikleri alinaar ilk zamanlar cok rahat ediyor bu kisiden kisiye gore degisiyor. Ama sonra kokunun geri geldigide oluyor.. Bizim merak esecegimiz tek sey bizi ara sira bilgilendirmeniz olacaktir:-)

Mesajı Yazan: delikanli06
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2014 Saat 19:58
kardesim senin bademciklerden bi sikayetin varmiydi?

Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2014 Saat 09:29
bademcik magmasi denilen sorun vardi doktorla konustum agiz kokusuna sebebiyet veren baska etmenler varsa bile sirf bu sorun mevcut kokunun %35-40 ini olusturuyodur dedi.bn de aldirdim

Mesajı Yazan: delikanli06
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2014 Saat 18:04
fiziki bi agri sizi yapiyormuydu? ?

Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2014 Saat 12:03
hayir

Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2014 Saat 21:02
bademciklerim alinali iki haftayi geçti.yara tam geçmedi ama son 4-5 günlük süreçte bir degisim gözlemledim.basta çok önemsememistim ama baktim devam ediyor sormak istedim.dilimi ameliyat oldugum günden beri temizlememe ragmen dilim yavas yavas kendini temizledi.suan itibariyle dilimin yarisi normal insan dili gibi tertemiz diger yerler de de yemek pislikleri kendilinden azalmaya devam ediyor.acaba bademcik ameliyatinin bir sonucu olabilir mi?ya da 2 haftadir sigara içmemekle mi alakali?

Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2014 Saat 21:35
yanlis yazmisim dilimi temizlemememe ragmen

Mesajı Yazan: Tesekürler
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2014 Saat 02:09
Bende 10 gün önce oldum sigara icsemde icmesemde tertemiz dil iyilestim

Mesajı Yazan: msms
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2014 Saat 18:26
Ameliyat sonrasi Aldiginiz antibiyotik ne
Dildeki temizlenme onunla ilgili olmasin

Mesajı Yazan: mmervve
Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2014 Saat 12:22
Merhabalar benimde sormak istedigim seyler var ocak ayinda bende ameliyat olcam.bendede sürekli bademcik tasi geliyor hatta bugün tekrar disçiye gittim agiz kokum dis yüzünden mi diye ama doktor diste sorun yok dedi.sormak istedigim koku yemekten sonra artiyormuydu ve agizdaki tat nasil bir tatdi

Mesajı Yazan: mmervve
Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2014 Saat 12:24
Birde sizdeki taslar gorunuyomuydu bendekiler gorunmuyo ama arada dusuyo

Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2014 Saat 15:10
benim dilim eski haline döndü arkadaslar ya aldigim etkisiyle geçmisti bir süre için ya da sigara içmedigim için bilmiyorum ama basladigim yere geri dönüm

Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 14-Haziran-2021 Saat 12:16
Suan nasilsiniz Ismimnefarkeder. Koku hala var mi. Süreç nasil ilerlerledi, sikayetleriniz bademcik tasi ve koku tekrarladi mi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat