KANIMCA
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1535
Tarih: 02-Mayis-2025 Saat 04:04 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: KANIMCA
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Konu: KANIMCA
Mesaj Tarihi: 18-Eylül-2014 Saat 23:24
abilerim,ablalarim ve kardeslerim diyorum ki bu dertten muzdarip olan hemsehriler bulusup konussun.hem sosyallesmeleri için bir bahane hem de sorunlarinin hikayelerini(ne tanilari konuldu ne tedaviler yapildi vs.)birbirleriyle paylasmak için uygun bir ortam olusmus olur.düsüncelerinizi bekliyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2014 Saat 18:47
Ayni fikri bende paylastim. Bakalim sonuc ne olacak?
|
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2014 Saat 18:30
ya arkadas anlamiyorum çogumuzun sosyal hayati yok ya da yok denecek kadar sinirli.buna ragmen bulusup hayatimizi zehir eden derdi tartisalim diyoruz kimse zaman ayirmiyor.birbirmizden de utanacaksak ya da birbirimizi de umursamiycaksak disardaki adamdan bisi ümt etmeyelim hiç
|
Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2014 Saat 11:18
ya arkadaslar ne kadar baskalariyla bu sorunu konusma cesaretim olmasa da bende síkìldim artik.
açikcasi bende özgüven yok denecek kadar az. bu durumda benle ayni olan biriyle bende konusmak isterim.
aslinda bu sorunu yasamis birisiyle bulusma sebebim kimseye agiz kokumun olup olmadigini söyleyemiyorum,anlatabilecegim kimsem de yok ve kimseden de ciddi manaada tepki alamiyorum.
anlayacaginiz kafa olarak düsünce olarak hep agiz kokumun oldugunu düsünüyorum ancak gerçekte sanki yok gibi.
bu ikilem beni mahvediyor yemin ediyorm. sirf bu yuzden insanlar arasinda ezik gibi durmaktan sikildm vala.
yani demek istedigim sirf agiz kokum var mi yok mu bunu bilmek isterim ve " mahoni" bu konuda senle konusmak isterim kardesim.
istersen özele gel orda konusalim.
------------- ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
Mesaj Tarihi: 17-Ekim-2014 Saat 23:48
arkadaslar ankarada ikamet edenler varsa özelden mesaj atarlarsa bulusma ayarlayalim.eminim bir cogumuz bir sürü yöntem denedi.kiminde basarili oldu cogunda basarisiz.belki birbirmizin yoluna isik tutariz.bekliyor olacam....ACIL SIFALAR
|
|