Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sabahki koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1604
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 22:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: sabahki koku
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: sabahki koku
Mesaj Tarihi: 05-Aralik-2014 Saat 10:24
Merhaba murat hocam tüm insanlarin agir bi sekilde sabah kalkinca agizlari kokarmi dilleri pas tutarmi bunu ogrenmek istiyorum yoksa bu bize ozel bi durummu ? Ve sizde dahil tum insanlarda bu problem varmi din irk millet farketmeksizin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 05-Aralik-2014 Saat 14:19
Sadece insanlarin degil bütün canlilarin uykudan uyandiklarinda agizlarinda hos olmayan bir koku bulunur.

Forumun giris sayfasinda sizlerin incelemeniz için bir bilgilendirme kitapçigi koydum. Okumanizi teklif ediyorum

-M

Mesajı Yazan: erkannn1
Mesaj Tarihi: 08-Aralik-2014 Saat 05:57
Peki hocam sabahleyin koku olusuyor benim dilimde beyaz pas var sabah kalkinca kokuyla beraber bu pasda daha belirgin oluyor normalmidir diger insanlardada pas olusur mu ?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 08-Aralik-2014 Saat 07:30
Anlattiginiz sey fevkalade normaldir. Baska türlüsü olmaz. herkeste az veya çok bu anlattginiz seyler meydana gelir.

Forumun girisindek bilgilendirme kitapçigini bilgisayariniza yükleyip göz gezdirmenizde fayda olabilir
-M

Mesajı Yazan: beypazarisoda
Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2022 Saat 14:37
Merhaba arkadaslar, ben agiz kokusuna takintili biri olmama ragmen açlik zamanlarimda nefes kokusu sorunu yasamiyorum. Saglik için aralikli oruç diyetini uyguluyorum fakat açlik zamanlarinda dis/dil firçalamanin bu diyete herhangi bir olumsuz etkisi var midir ? Benimle ayni durumda olup bunu arastiran arkadaslar düsünceleriniz nelerdir ? Ayrica hocamiz bize kahvalti etmeden önce dis firçalamanin gereksiz oldugunu söylemis. Ben ilk ögünümü uyandiktan 5 saat sonra yiyorum. Eger uyanir uyanmaz disimi ve dilimi firçalarsam bu açlik süresi zarfinda koku problemi yasamiyorum, ama firçalamazsam yasiyorum, bu psikolojik midir ? Birde disimi yatmadan öncemi firçalamaliyim yoksa o günkü son ögünümü yedikten sonra mi ? Ikincisinin herhangi bir dezavantaji yok ise ben onu yapmayi tercih edecegim çünkü yatmadan 4 saat önce su hariç herhangi bir besin almayi birakirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat