Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

reflu ve tedavisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1607
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 18:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: reflu ve tedavisi
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: reflu ve tedavisi
Mesaj Tarihi: 08-Aralik-2014 Saat 21:56
Merhaba murat hocam bendeki koku kaynagi nedir bilmiyorum ama cok sicak soguk yiyp ictigimde cok sik reflu olurum gosum yanar bogazim yanar agzima aci su gelir endoskopi yaptiricam herhangi problem cikarsa mideden sadece antibiyotikmi verilecek kalici cozumu yok mudur ameliyat vs ? Endoskopi sadec mide icinmi yapilir bogaz daki hastaliklari teshis eder mi ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: I feel it comin
Mesaj Tarihi: 06-Haziran-2018 Saat 18:59
merhaba arkadaslar hekim tescilli reflüm ve burun eti büyüklügü problemim var. reflü ameliyati olacagüim izmirde yasiyorum isinde tecrübeli bir doktoru ariyorum çümkü eger kötü bir doktor olursa yemek borusunu çok dar dikebiliyor buda yeni bir soruna yol açiyor. lütfen yardim ve önerilerini bekliyorum. tesekkürler

-------------
Hayat mi yoksa Karanlik yalnizlik mi

Mesajı Yazan: Muratdesperate
Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2018 Saat 21:25
Herkese Merhaba, Birçok kisinin yasadigi agiz kokusu sikayeti mevcut. Yillardir bu illet yüzünden hayatimdan sogudum. Psikolojim bile bozuldu. Kiz arkadasim dahi olmadi (olmayacakta). Artik hayata dair umudumu bile yitirdim. Asosyal biri oluyorum. Kendimi bile ifade edemiyorum. Dis doktoruna, KBB doktoruna, Gastroenteroloji uzmanina, Dahiliyeye gittim agiz kokusu sikayetlerimi belirttim. Dis doktoru gerekli tedavileri yapti ve dissel kaynakli agiz kokumun olmayacagini söyledi. KBB uzmani agiz kokusuna sebep olacak bir rahatsizligimin olmadigini söyledi. Dahiliye uzmani kan tahlillerim sonucu agiz kokusuna sebebiyet verecek bir sey bulamadi. Böbrek, Akciger, karaciger, seker hastaligim vs. yok. Midem rahatsiz tip 3 agiz kokusu galiba endeskopi sonucu gastro duodenit- hiatal gevseklik tespit edildi. Doktorum Reflü rahatsizligimin oldugunu ve agiz kokusunun hayatim boyunca devam edecegini bir ihtimal yapilan ilaçli ve yasam düzeltmeleriyle azalacagi söyledi. Merak ettigim neden benim kaderime terk edildigim hayatim boyunca hiç zevk almayacagim artik yoruldum. Reflü agiz kokusu yapar mi? yaparsa bunun ilaçli tedavi ile kontrol altina almak mümkün mü? Ne olur bana yardimci olun Murat hocam. Agiz hijyenimi düzenli olarak yapiyorum. Çinkolu dis,dil macunu kullaniyorum. Dil temizligini dilimi kazimiyorum özel dil firçasi ile firçaliyorum. Çinkolu agiz gargarasi,dis ipi kullaniyorum ama nafile. Bu branslardan farkli doktorlara göründüm onlarda ayni seyleri söyledi. Kusura bakmayin uzun yazdim foruma yeni kaydoldum her seyi detayli olarak yazmak zorunda kaldim.

Mesajı Yazan: Bikkin
Mesaj Tarihi: 27-Haziran-2018 Saat 09:33
Sizinle belirtilerimiz ayni bende de midemde antral gastrit ve kapak gevsekligi var ama reflu ameliyati oluncada gecmemis arkadaslar var yaptirmaya gerek yok,sabah kalkinca agzim dilim sapsari tukurugumde ayni sekilde ve berbat koku ile uyaniyorum tabiiki bircok ilac kullandim rahatsizligimi hafifletsede koku oldugu gibi kaliyo hicbisekilde kaybolmuyo uzgunum sacma ama tedavimiz yok doktorlar buna cozum bulamiyor

Mesajı Yazan: Wonderwoman
Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2019 Saat 01:03
Arkadaslar bunun için Endoskopi yaptirdim barret özafagusu ve reflü tanisi kondu. Ne yaparsam yapayim agiz kokum geçmiyor. Bu dertten muzdarip olup kurtulan var mi? Artik umudum tükendi çünkü

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2019 Saat 21:55
Orjinalini yazan: Wonderwoman

Arkadaslar bunun için Endoskopi yaptirdim barret özafagusu ve reflü tanisi kondu. Ne yaparsam yapayim agiz kokum geçmiyor. Bu dertten muzdarip olup kurtulan var mi? Artik umudum tükendi çünkü

reflü yastigi kullaniyor musunuz ?

Mesajı Yazan: Unuttum
Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2019 Saat 22:57
Kurtulanlarin büyük çogunlugunun dönüs yaptigini düsünmüyorum açikçasi 😔 bu da bizim gibi bu sorunu yasayanlari ümitsizlik batakligina sürüklüyor. Kesinlikle çaresi olduguna inaniyorum. Ins bbulabilir ve birbirimizin kurtulusuna vesile oluruz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat