Sayfayı Yazdır | Close Window

Hapsirik kokusu

Yazdırıldığı Yer: www.agizkokusu.org
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Açıklaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1689
Yazdırma Tarihi: 18-Ekim-2026 tarihinde 13:54
Yazılım Sürümü: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com


Konu: Hapsirik kokusu
Gönderen: msms
Konu: Hapsirik kokusu
Gönderim Tarihi: 08-Mart-2015 tarihinde 22:28
Selam arkadaslar ve Murat Hocam
Hapsirik kokum vardi önceden. Bu simdilerde kayboldu. Bu koku varliginin kaniti miydi? Kaybolmasi kokunun geçtigini gösterir mi?

Ikinci olarak forumda bir kaç arkadas vurgulamis. Bana göre de Yakin mesafede insanlarin %90 i nin agzi veya nefesi kokuyor. Bu durum onlarin kokusu mu yoksa onlarin nefesi kendi kokumuzu algilamamizi saglayan bir bilesene mi dönüstürüyor? (eger bu fikir yanlissa toplumun %90 inda bir sekilde agiz veya nefes kokusu var demektir)



Yanıtlar:
Gönderen: aydinmur
Gönderim Tarihi: 09-Mart-2015 tarihinde 09:35
Hapsurma ile disari sürüklenen hava kütlesi koku getiriyorsa tip 2 düsünülür. Belirli zamanlarda azalir bazen artar, bazen kaybolur, sonra yeniden baslar.

100 insanin 100 tanesinde agiz kokusu vardir. Yaklasinca baskasinin agiz kokusunu duymak mümkündür. Bu sizin kendi agiz kokunuz degildir.
-M


Gönderen: msms
Gönderim Tarihi: 09-Mart-2015 tarihinde 18:44
Hocam çok faydali bilgiler için tesekkür ederim



Sayfayı Yazdır | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08 - https://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net