Sebep Disler Olabilir mi?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1710
Tarih: 09-Mayis-2025 Saat 10:51 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Sebep Disler Olabilir mi?
Mesajı Yazan: bikkinnn
Konu: Sebep Disler Olabilir mi?
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 20:22
Benim sorunum da herkes gibi geçmeyen geçmek bilmeyen agiz kokusu. Sorun dislerimde midir bilmiyorum. Doktora gittim yine. Ilk dis doktoruna. Doktor kontrolden sonra: sorunun agzindan kaynakli oldugunu zannetmiyorum demisti. Lakin ben emin degilim. Dislerim asiri sari. Normal degil eminim. Gülmeye utanilacak cinsten,içine islemis sanki. Hani sularda asiri flor olunca olusan sariliktan. Sebebi bu olabilir mi? Bilen biri varsa cevabinizi bekliyorum...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 10:33
ya abi hijyen diyosunda bu o kadar kotu bisey ki agzinin heryerini ic yanaklarini bile fircalasan gunde 50 kere de fircalasan yine koku olur... hijyenle bitmiyor kokunun kaynagini arastirmak lazim... valla millet catlicak bigun agzini hipoyla yikarlarsa hic sasirmam (:
|
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 10:41
benim bildigim disleriniz sariysa nedeni sigara yada fazla çay kahve tüketimidir. ayrica çok iyi bir disçiden duydum ve söyle dedi. eger dis rengin kendini bildin bileli böyleyse yani sonradan olmadiysa bu disin yapisi. herkesin bir dis rengi vardir ve dis rengi beyazlatma islemi var ama ben dogru bulmuyorum bi zarari var mi yokmu bilmem tabi doktorlar daha iyi bilir de benim içime sinmiyo allaha sükür ihtiyacim yok bembeyaz dislerim:9
|
Mesajı Yazan: Kader
Mesaj Tarihi: 25-Mart-2015 Saat 18:14
bende neyaparsam yapayim dislerim hep sari neden acaba
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 25-Mart-2015 Saat 22:51
Orjinalini yazan: bikkinnn
Benim sorunum da herkes gibi geçmeyen geçmek bilmeyen agiz kokusu. Sorun dislerimde midir bilmiyorum. Doktora gittim yine. Ilk dis doktoruna. Doktor kontrolden sonra: sorunun agzindan kaynakli oldugunu zannetmiyorum demisti. Lakin ben emin degilim. Dislerim asiri sari. Normal degil eminim. Gülmeye utanilacak cinsten,içine islemis sanki. Hani sularda asiri flor olunca olusan sariliktan. Sebebi bu olabilir mi? Bilen biri varsa cevabinizi bekliyorum... |
Sarilik agiz kokusu degildir ama dislerde bende süpheliyim.Dis arasindan çürük yok dis arasini dis ipi ile girdimi baya koku var çürük yok diste ama degisik koku var.
20 lik dis röntgenini istedinmi ?
|
Mesajı Yazan: Zorcocuk
Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2023 Saat 21:04
Arkadaslar merhaba.
8 yildir evliyim, ilk defa esim 2 ay önce bana agzimin çok kötü koktugunu söyledi hatta BOK gibi...
KBB, Dahiliye vs gittim bir problemin olmadigini söylediler. Kudret narindan tutunda, doktorun verdigi asit dengeleyicilere kadar kullandim.
Aklima 2.5 ay önce yaptirdigim dislerim geldi. Gelmesinin sebebide su;
Disim dün tesadüfen lokumla birlikte KÖPRÜ çikti.
Disimin bir tanesi saglamdi ve köprü yapilabilmek için kesildi ancak en arkadaki dis ise Berbat ötesi cürüktü cürük temizlendi ( neredeyse dis et hizasina geldi ) ve üzeri yükseltilerek Köprü yapildi.
Herneyse dis çikar cikmaz, AGZIMDA berbat ötesi bir koku olustu. Disi çikarttim ve cürük disin üzerine gelen kismi kokladim LES gibiydi. INANIN MIDEM BULANDI.
Zaten dis etimin kanadigini ve morluklar hassasiyet oldugunu fark ettim altinda.
Cifle yikadim, dis macunuyla kaplamanin oldugu diside temizledim. gecici olarak taktim ve sabah disciye gittim yapistirmasi için disci tekrar cikarttiginda o berbat KOKU tekrar vardi.
Disci bana, gecici olarak yapistirdigini 1 hafta sonra kokunun kalmayacagini disi çekip implant yapsakda ayni koku olarak dedi. Sanki beni basindan atti gibi bu beni tatmin etmedi. Is arkadasim bu forumu ve hocami anlatti.
Arkadaslar sizce kokunun sebebi bu olabilir mi ?
|
Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2023 Saat 21:05
Not: Aklima gelecek herseyi yaziyorum. Üst bogazimda yani damagimda birde yapiskanlik, balgam gibi bir his var. ( buda depremde calistim ondan sonra olustu )
|
Mesajı Yazan: kaderarkadaslar
Mesaj Tarihi: 29-Nisan-2023 Saat 01:54
Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini düsünüyorum. Belliki bir açiklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi süresinde doktor geçicileri çikardiginda igrenç kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine görünmenizi öneririm.
|
Mesaj Tarihi: 29-Nisan-2023 Saat 13:31
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar
Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini düsünüyorum. Belliki bir açiklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi süresinde doktor geçicileri çikardiginda igrenç kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine görünmenizi öneririm. |
Abi baska dis hekimine gittim ve 6 mayisda implanta baslayacaklar.
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 29-Nisan-2023 Saat 20:43
implant yapilinca üzerine yine kaplama yapilacak. Implant kaplamadan kurtulmanizi saglamaz.
Köprülerin yaptigi koku köprü gövdesinin altinin kapali yapilmasi sebebi ile ortaya çikar.
https://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html - https://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html
|
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2023 Saat 01:50
Abi😂. Implant tamam ama kaplamalar koku yapan bence. Bu söylediklerimi gözardi etmeyin. Hekiminize danisin hatta gerekirse baska bir hekimden yardim alin. Murat hocaya da gidebilirsiniz
Orjinalini yazan: Zorcocuk
Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini düsünüyorum. Belliki bir açiklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi süresinde doktor geçicileri çikardiginda igrenç kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine görünmenizi öneririm. |
Abi baska dis hekimine gittim ve 6 mayisda implanta baslayacaklar. |
|
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2023 Saat 01:51
Amannn köprüler yada kaplamalar.
Abi😂. Implant tamam ama kaplamalar koku yapan bence. Bu söylediklerimi gözardi etmeyin. Hekiminize danisin hatta gerekirse baska bir hekimden yardim alin. Murat hocaya da gidebilirsiniz
Abi baska dis hekimine gittim ve 6 mayisda implanta baslayacaklar. |
|
|
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2023 Saat 11:06
Abiler merhaba dün sizin mesajlarinizi dikkate alarak baska bir hekime gittim, kontrol sirasinda bir tane dolgulu disimde kirik oldugunu ve altina tükürük ile bakterilerin girecegini söyledi, direk yüzüne; IMKANSIZ dedim.
Deneyelim dedi..
O dolguyu yeniledi.
Esim suan kokunun olmadigini söylüyor :D
Saka gibi ama cidden ne agzimi fircaladim, anlayabilmek için 2 gündür agiz bakimi yapmiyorum sabah kontrol ettirdim esime KOKU yok dedi.
Bununlami alakali degil mi tam emin degilim.
Bekliyorum
|
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2023 Saat 16:58
Sevindim senn adina. Belliydi zaten dis tedavin sürecinde olusmus bir kokuydu. En azindan tedavisi mümkün. Git tüm dislerini yaptir 😂😂
|
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2023 Saat 19:06
Sevindim senn adina. Belliydi zaten dis tedavin sürecinde olusmus bir kokuydu. En azindan tedavisi mümkün. Git tüm dislerini yaptir 😂😂 |
Esim suan kontrol ettirdim koku yok diyor :D
Abi eskiden yolda yürürken rüzgar bile kokuyu getiriyormus.
|
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2023 Saat 13:07
Abiler, bugun 3 gün koku yok.
Minik bir cürük bu kadar kötü kokabilirmi acaba
|
Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2023 Saat 10:30
Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2023 Saat 01:42
Sen iyilestin git artik ahhasj bizi hastaligimizla yalniz birak 😂😂😂 birazda gülelim
5 gün agizk okum yok. |
|
Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2023 Saat 18:47
Allahin izniyle kokudan kurtuldugumu düsünüyorum 1 aydir koku yok.
5 tane fakiri doyuracagim.
|
Mesajı Yazan: Cihangir
Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2023 Saat 22:56
Iyilesmene çok sevindim damaginda yapiskan bi sivi oldugunu söylemissin devam ediyor mu hala
|
|