Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agiz kokusu geçenlerden rica ediyorum!

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1711
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 16:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agiz kokusu geçenlerden rica ediyorum!
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: agiz kokusu geçenlerden rica ediyorum!
Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 12:20
arkadaslar nefes yada agiz kokusu olanlar bunu yillarca ugrasip geçiremeyenler suanda ise tamamen iyilesmis yada iyiye dogru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan baslayarak gittigi tüm doktor ve gördügü tüm tedavileride içine alacak sekilde detaylariyla anlatabilir mi nasil geçtigini bana gelen özel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslinda ve bende merak ediyorum ve bunlari soruyorum geçmis paylasimlarim hepsini okuyunca birbirine giriyo lütfen büyük bir iyilik yapmis olcaksiniz bunu sadece kendi adima istemiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 10:02
ilk önce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdiginiz için çok mutlu oldum aslinda ben bu doktorlarin hepsine gittim sanirim bi tek psikolog kalmis. arastirip iyi bir psikologtanda yardim almaliyim tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslinda dikkat ediyorum ama mlesef fazlasi gerektigi konusunda haklisiniz:) bu sorunu yasayan herkes her doktoru denemis gibi görünüyo. sundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanin çaresi olacak tüm insanlipga faydasi dokuncak iyileseyim önce bu sitedekileri kurtarcam:)

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 22:25
zeynep ve tüm arkadaslarim lütfen benim söyledigim ürünlere fazla bagli kalmayin.
Sizlere iyi gelen ürünleri bulup onlari kullanmaya gayret edin.
Size iyi gelmeyen bir ürün olursa kullanmayi birakmanizi söylemek isterim.
Söyledigim ürünler konusunda kimseyi yanlis yönlendirmek istemem açikçasi. Tekrar söyliyim dedigim seyler sadece tavsiyedir.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: skywalker
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2015 Saat 00:08
zeynep hanimin cevap verdigi arkadasin cevabi nerdeki?

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat