kandaki üre agiz kokusu yaparmi?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1719
Tarih: 02-Mayis-2025 Saat 14:54 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: kandaki üre agiz kokusu yaparmi?
Mesajı Yazan: Kader
Konu: kandaki üre agiz kokusu yaparmi?
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2015 Saat 14:37
Daha önce babamin da agiz kokusu oldugunu söylemistim.Babamin bazi sikayetlerinden dolayi doktor kan testi yaptirmasini istedi ve kandaki üre miktari ortalamanin asiri yükseginde oldugu çikti.Üre miktarinin çok fazla olmasi agiz kokusu yapabilir mi?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Efeefe
Mesaj Tarihi: 29-Haziran-2021 Saat 00:41
Hocam ben böyle 6 ay felan Kreon(pankreatindir) ilaci kullandim.ama gercekten cok yüksek dozda.ve o aralar nefes kokusu baslamisti.simdi kreonun yan etkilerini okudum ve yaziyoki: Çok yüksek dozlarda, bazi hastalarin kanlarinda ve idrarlarinda yüksek dozda ürik asit bulunmustur. Sizce bu metabolik asidoz veya metabolik alkaloz yaparmi ?
Kreon
(domuz pankreas dokusundan üretilen pankreas tozu) esdeger; 18000 Ph. Eur. Ünite Amilaz, 25000 Ph. Eur. Ünite Lipaz, 1000 Ph. Eur. Ünite Proteaz içerir.
• Yardimci maddeler:Makrogol 4000, hipromelloz ftalat, setil alkol, trietil sitrat, dimetikon 1000, jelatin, demir oksit (E 172), titanyum dioksit (E 171), sodyum lauril sülfat içermektedir.
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2021 Saat 21:30
Orjinalini yazan: Efeefe
Hocam ben böyle 6 ay felan Kreon(pankreatindir) ilaci kullandim.
ama gercekten cok yüksek dozda.ve o aralar nefes kokusu baslamisti.simdi kreonun yan etkilerini okudum ve yaziyoki: Çok yüksek dozlarda, bazi hastalarin kanlarinda ve idrarlarinda yüksek dozda ürik asit bulunmustur. Sizce bu metabolik asidoz veya metabolik alkaloz yaparmi ? |
Koku yapmaz ama hekim yazmadiysa bu ilaci derhal terk ediniz.
|
|