nefes kokusu
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1728
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 10:45 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: nefes kokusu
Mesajı Yazan: Powershaped
Konu: nefes kokusu
Mesaj Tarihi: 07-Nisan-2015 Saat 18:16
merhabalar Bende agiz kokusu uzun süredir vardi ve eskiden agiz hijyenime dikkat etmezdim ve koku konusmadigim halde ortama yayiliyordu.Ben burnumdan verdigim nefesi hissediyordum ve kendimi kötü hissediyordum Bademcik ameliyati oldum ve agiz hijyenine dikkat etmeye basladim. Sürekli naneli sekerler sakizlarla idare etmeye basladim. Ama hala burnumdan koku geliyor. Naneli sekerle birlikte ve gerçekten ortama yayiliyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Insanlarin bakislarindan psikolojim bozuldu. lütfen yardim edin!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2015 Saat 17:52
burundan geliyorsa et ve sinüzit kaynalidir.kbbye git baksinlar kamerali olanlar var özellikle kamerayi sokuyorlar
|
Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2015 Saat 20:45
Kbb ye gittim bir sey çikmadigini söylüyorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bisey psikolojik olamaz. bu siteden önce tek bende oldugunu düsünüyordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile sasiriyor genelde ayni teshis konuyor ya sinüzit geniz akintisi nedeni arastirilmiyor
|
Mesajı Yazan: chocalate
Mesaj Tarihi: 09-Nisan-2015 Saat 17:47
Bendede hem agzimdan hemde burnumdan geliyor,bendede sinüzit,geniz akintisi,kemik egriligi var ama yas küçük oldugundan ameliyat olamiyorum.
|
Mesaj Tarihi: 10-Nisan-2015 Saat 18:11
Orjinalini yazan: Powershaped
Kbb ye gittim bir sey çikmadigini söylüyorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bisey psikolojik olamaz. bu siteden önce tek bende oldugunu düsünüyordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile sasiriyor genelde ayni teshis konuyor ya sinüzit geniz akintisi nedeni arastirilmiyor |
sinüs rinse al burnunu yika her gün %90 geçecektir.Çünkü kendimden biliyorum sinüzitim vardi burnumu yikadim her gün 2 saat aralik ile doktor verdi tabi ve geçti burundan gelen koku.
Disleri firçalamak gibi buda burnu firçalamak yikamak :)
|
Mesajı Yazan: marln
Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2015 Saat 08:20
benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusin var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba
|
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2016 Saat 11:38
gittin mi ? Hala devam ediyor mu sende?
|
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2016 Saat 11:39
Yayilmasini önlemek için birseyler yapiyor musun?
|
Mesajı Yazan: sarraf96
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2016 Saat 17:00
Eger burundan geliyorsa "Sinus rinse kit" al mutlaka dene. Farki göreceksin.
|
Mesajı Yazan: Anact
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2016 Saat 20:33
Orjinalini yazan: marln
benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusin var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba |
Ayni sorun bende de var ve ben de bu yil üniversite adayiyim.Yaklasik 3 yildir var bu hastalik ve çok zor.Allah herkese sifa versin.
|
Mesaj Tarihi: 24-Mart-2016 Saat 19:06
burunda sinüs varsa arkadasin dedigi gibi sinüs rinse kit alin ilaçta degil zararda vermez alin bir sey kaybetmeseniz kullanin geçecektir. Günde 3 saat ara ile kullanin doktorum öyle demisti
|
Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2016 Saat 14:40
arkadaslar ben geçenler kirmizi et yedim koku normalden daha fazla artti sizde de oluyor mu acaba
|
|