Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gömülü dis ve agiz kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bunlari biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu baslatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1790
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 02:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Gömülü dis ve agiz kokusu
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: Gömülü dis ve agiz kokusu
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2015 Saat 13:21
Gömülü dislerin agiz ortami ile irtibati yok ise, tamamen kapali bir yerdeyse, disariya açilmamis ise, üzerindeki dis etini henüz delmemis ise agiz kokusu sebebi olamaz

Gömülü disler dis etini deldigi ilk günden itibaren potansiyel bir agiz kokusu sebebi olarak degerlendirilebilir.
-M

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2015 Saat 07:26
bilgilendirdiginiz için tesekkürler..

Mesajı Yazan: derdnz
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2017 Saat 18:12
Bu durum 13 yas civarlarinda mümkün degil dimi hocam? Çünkü birçogumuzun kokusu o yaslarda basladi. Ancak mümkünse kontrol ettirmekte fayda var.

Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2017 Saat 20:21
Orjinalini yazan: derdnz

Bu durum 13 yas civarlarinda mümkün degil dimi hocam? Çünkü birçogumuzun kokusu o yaslarda basladi. Ancak mümkünse kontrol ettirmekte fayda var.

Kaç yasinda olursa olsun gömülü dis denen dis agizin içinden görünmeye baslamadiysa agiz kokusu sebebi degildir.

Gömülü dis agiz içinden göründügü zaman agiz kokusu sebebi olma ihtimali vardir.

Gömülü dis tamamen agiza çikinca çevresindeki dis eti ile uyumlu ise artik agiz kokusu sebebi olamaz.
-M

Mesajı Yazan: derdnz
Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2017 Saat 22:20
Aslinda kastettigim 13 yasinda 20lik disin çikma olasiliginin olup olmamasiydi hocam. Anladigim kadariyla var böyle bir ihtimal.

Cevabiniz için tesekkürler.

Mesajı Yazan: bedbahtadam
Mesaj Tarihi: 29-Agustos-2017 Saat 02:59
Sayin hocam peki gömulu disin dil kokunde koku yapma ihtimali var mi ya da agizda agir bir koku? Bakiyorum yari cikmis yari cikmamis sol alttaki curumus buyuk aziyi da curutuyor (agiz bakimim duzenlidir) acele etmeliyim degil mi?

Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2017 Saat 09:15
Yarisi çikmis durumdaki bütün 20yas disleri koku sebebi olabilir. Bilhassa sizinki gibi çürüdügünü söylüyorsa daha da acele etmelidir.

Mesajı Yazan: bedbahtadam2
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2017 Saat 20:24
sayin hocam yani dil köküne veya dile bile etki edebilir mi? çürük iltihapli 20lik dis? dise dokunuyorum koku var dile dokunuyorum orda da var koyu sari kapli oluyor bazen de dilim

Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2017 Saat 21:16
Orjinalini yazan: bedbahtadam2

sayin hocam yani dil köküne veya dile bile etki edebilir mi? çürük iltihapli 20lik dis? dise dokunuyorum koku var dile dokunuyorum orda da var koyu sari kapli oluyor bazen de dilim

DIl sirtina bakteri saglayan bir rezervuar haline gelir. Kokan 20 yas disinden fazla dil sirti olabilir.
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat