Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burun eti ve kilo iliskisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1836
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 08:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: burun eti ve kilo iliskisi
Mesajı Yazan: blanche
Konu: burun eti ve kilo iliskisi
Mesaj Tarihi: 01-Temmuz-2015 Saat 18:31
Murat hocam;burun etlerinin kilo ile azda olsa baglantisi olabilir mi?yani kilolu insanlarin burun etleri daha buyuk olur ve dolayisiyla burun tikanikliklarida zayif insanlara gore daha fazladir diyebilirmiyiz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Temmuz-2015 Saat 21:25
Bildigim kadari ile böyle bir iliski yoktur.

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2015 Saat 02:03
Blanche kardesim ben 54 kiloyum burnum çok tikali ve sürekli akar yemeklerde felan valla doktorun bitanesi6 bagirsak Florasi diyo yani bbagisiklik sistemi zayiflamasi buda kronik sinüzit faranjit tarzi hastalik lara Yol açiyomus vitamin eksikligi beslenme bozuklugu vs

Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2015 Saat 07:34
Cevabiniz icin cok tesekkurler.kendimden yola cikarak sormustum aslinda.son bi kac yilda baya kilo aldim ve geniz akintim dahada yogunlasti.alakasi olabilirmi acaba diye dusundum.demekki baska biseyle alakali.

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2015 Saat 00:34
Burun etinin buludugun ortam ile alakasi çoktor.Nemli olsun yada vb.

Genellikle deviasyon olanlarin burun eti oluyor.Geniz akintin varsa sinüztinde vardir.sinüzit kaynakli burun eti olusmustur oradan geniz akintisida yapiyordur.

Sinüs rinse ile yika burunlarini burun eti küçülüyor sinüzitte akut oluyor ve düzenli yaptimi azaliyor

Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2015 Saat 21:05
Benim geniz akintisi alerji kaynakli sanirsam.renksiz seffaf ve yapiskan bir akinti.deviasyon ameliyatindan sonra burun etlerim geri buyudu.buda alerjiyle alakali diye dusunuyorum.

Mesajı Yazan: julien
Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2015 Saat 10:52
ark.lar daha önce orta kulak iltihabina bagli koku yasadigimi belirtip iyilestim demistim iltihap geçince ama malesef koku geri döndü.

bende bademcik tasi da var ve ameliyat olacagim ancak geniz eti'nin de bu tip sorunlara yol açtigini duydum. özellikle orta kulak iltihabiyla baglantiliymis geniz etinin büyümesi. daha önce aldiran, kurtulan var mi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat