Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

AGZIM KOKUYOR

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1862
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 18:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: AGZIM KOKUYOR
Mesajı Yazan: agiz magduru
Konu: AGZIM KOKUYOR
Mesaj Tarihi: 02-Agustos-2015 Saat 21:38
HATIRLADIGIM KADARIYLA 6 YADA 7 YASLARINDA BASLADI BU BENDE SU AN YASIM 23 O SENELER KOKU BUGÜNKÜ KADAR DEGILDI SU ANA ÖYLE BI KOKU VARKI SABAH KALKTIGIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIGIMDA DILIMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BILE ASIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCIKLERIM DELIK DELIK ALDIRSAM BI FAYDASI OLURMU SIZCE? 3 DOKTOR BAKTI BIRAZ BÜYÜK AMA BI ANORMALLIK YOK DEDILER SADECE ÖZEL BI HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIGINDA O DOKTOR SENIN AGIZ KOKUNU BASKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCIKLER DEDI VE BI SÜRE IÇIN ANTIBIYOTIK VE GARGARA VERDI ONLARI KULLANIRKEN GECTI AMA ONLAR BITINCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BITINCE GEL BADEMCIKLERRINI ALALIM DEMISTI SIZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA ÇOK KARARLIYIM ARTIK GECSINDE HIÇ BISEY UMRUMDA DEGIL YETERKI KURTULUYUM!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2015 Saat 17:46
Aldir kardes. Doktorda önermis hem.

Mesajı Yazan: Gizoss
Mesaj Tarihi: 31-Agustos-2015 Saat 19:34
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim

Mesajı Yazan: trouble
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2015 Saat 10:15
   Benim koku problemim de ilk okul yillarinda basladi tersine ilk yillar koku çok daha fazlaydi tabi o zamanlar agiz hijyeni yok, çürük dis çok bunlar da kokuyu etkilemistir.

Üniversite sinavina çalisirken karar verdim doktora gittim özel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sinavdan sonra aldirmaya karar verdim 5 sene geçti üzerinden daha yeni aldiracagim 15 Eylül de ameliyatim var.

Kokunun bademcik kaynakli oldugunu düsünmüyorum hatta bende bazen koku olmadigini bile düsünüyorum bugüne kadar koku oldugunu söyleyen çikmadi özellikle sordugum insanlar,kiz arkadasim bile bu konudan bahsedince dalga geçtigimi düsündüler ama çok az bir koku var ve beni oçok etkiliyor onunda burun ya da geniz akintisi kaynakli oldugunu düsünüyorum ama seçenekleri azaltmak için bademcik ameliyati olacagim.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2015 Saat 13:53
trouble pek mantikli bir karar verememissin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali üzerine kaç kez yazi yazdi. Agiz kokusu öyle bir seydir ki; çevrenden tepki almaman imkansizdir. Birisi ikisi mutlaka yüzüne çarpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldiginiz cevaplar agiz kokusunun olmadigi yönünde. Tam bir tip-5 vakasi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat