Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Onemli toplanin arkadaslar

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1944
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 18:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Onemli toplanin arkadaslar
Mesajı Yazan: News
Konu: Onemli toplanin arkadaslar
Mesaj Tarihi: 06-Aralik-2015 Saat 00:21
Bir sey soracagim korku aninizi paylasirmisiniz veya heyecanlandiginizda vucudunuzda ne gibi tepkiler oluyor mesela yukardan asagiya aci su inmesi hissi gibi bir sey oluyor mu paylasirmisiniz lütfen onemseyin. Baska birsey daha nefes doyumsuzlugu varmi yani derin nefes alsaniz bile aldiginiz nefes sanki biyerlere ulasmiyor gibi bir hissiniz varmi yada gün icinde nedensiz karamsarliklar veya neden korktum su an gibi kendinize sordugunuz anlar oluyormu veya kendinizi rahat ettiginiz ortamda oldugunuzdami koku artiyor yada size yabanci gelen ortamda mi yani kokunun mekan aciklamasi varmi lütfen bu sorulara cevap verin çok farkli bir bakis acisi getirecegim konuya bir sürü soru isaretleride çözülecek kafanizda eminim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: blanche
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 18:27
benimkisi geniz akintisindan kaynakli agiz kokusu.korku heyecan üzüntü gibi durumlarda aglayinca yada asiri heyecanlandigimda geniz akintim hissedilecek kadar artiyor.dolayisiyla agiz kokusundada ciddi bir artis meydana geliyor.geniz akintim daha çok kalinlasiyor ve yapiskanlasiyor.

Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 21:03
Arkadaslar bende 5 sene geniz akintisina odaklandim sonuç koca bir hüsran sizde bunu anlayacaksiniz ama biraz daha süre gecmesi gerekiyor herhalde söyle düsünün geniz deki akinti temizlendiginde koku kayboluyormu yada kontrol altina aliniyormu hayir sonuç kendini kandirmak gerçi psikolojimizin düzelmesi için kendimizi kandirmaliyiz ama bunun kokuyu çözmek için bir faydasi olmayacaktir soyle soyleyim en az yirmi kere kbb ye gitmissindir faydasini gordunmu hiç hep doktorlara kizmakla konuyu gecistirmissindir veya soyle dusun nefeste gaz var buda genis akintisina neden oluyor sen geniz akintisina odaklandiginda konuyu nasil cozeceksin burada akinti edilgen etken olan bagirsak mantari vs. Diyecegim o ki geniz akintisi sifirdan koku uretmez var olan kokuyu artirabilir o ayri konuyu genis dusunun bence geniz akintisini goruyor ve hissedebiliyorsunuz bu yüzden suçu tembel bir hakim gibi algilayabildiginize yukluyorsunuz ama genizinizi burnunuzu temizlediginizde koku kaybolmuyor suçluyu içeri atiyorsunuz ama suçlar islenmeye devam ediyor mantiksiz gelmiyor mu hic

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 23:37
Geniz akintisi aqiz kokusu sebebimidir?Geniz akintisi normal olmasi gereken biseymis gibi geliyor bana .Yanlismi biliyorum?Bence herkezde geniz akintisi var ama herkezde aqiz kokusu yok.

Mesajı Yazan: Dertbuyuk
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 23:47
Heycana bagli degil de sanki ben onu dusundugumde ortaya cikiyo. Ya da ortaya ciktiginda ben onu dusunuyorum.. aci su inmesi hic olmadi fakat durup dururken karamsarlik var bende de. Ve nefes yetmezligi aynen bende de oluyo. Sanki beynime oksijen gitmiyo gibi. Ortam sanirim lutfen suan olasin dedigim zamanlarda oluyo. Sinemada dershanede .. sanki psikolojimle baglantili gibi..

Mesaj Tarihi: 09-Aralik-2015 Saat 21:16
Arkadaslar bilmiyorum sizin sorununuz nedir ama benimkisi ibs rahatsizligiymis ve su an doktor tavsiyeleri ile kontrol altina aldim ama bu hastalik yilin 365 günü farkli agirlikta kendisini hissettirebiliyormus sürekli olarak dikkat ediyorum.

Mesajı Yazan: nyks
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2019 Saat 19:38
Merhaba herkese. Persembe ya da cuma günü ankarada bir bulusma yapalim mi?

Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2019 Saat 22:08
Bende stres durumunda asiri isi artmasi oluyor. Atesim bir anda firliyor ve terlemeye basliyorum.

Mesajı Yazan: gökyüzü
Mesaj Tarihi: 29-Kasim-2019 Saat 01:23
Bu konuda yalniz oldugunu bilmek çok bunlatiyo beni kimseye derdimi açamamak biktirdi artik tweter hesabim smy_1997 isteyen yazsin arkadaslar..

-------------
imzaa

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat