karbonat
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1982
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 22:27 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: karbonat
Mesajı Yazan: gepupagep
Konu: karbonat
Mesaj Tarihi: 26-Aralik-2015 Saat 15:40
murat hocam merhaba. karbonat ile dis firçaladigimizda agiz kokusunun gitmesi bize bu kokunun sebebiyle ilgili bir ipucu verir mi? örnegin dis kaynaklidir ya da mide kaynaklidir gibi bir sonuca varabilir miyiz?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 26-Aralik-2015 Saat 20:56
Neyle dis firçalarsaniz firçalayin eger dislerinizi firçalayinca agiz kokusu azaliyor veya kayboluyorsa, kokunun agizdan geldigini söylemek dogru olur.
-M
|
Mesaj Tarihi: 27-Aralik-2015 Saat 14:41
murat hocam bir de arka dislerime ne zaman dis ipi uygulasam dis ipinden çok kötü bir koku geliyor bunun sebebi nedir? dislerimin arasinda buna sebep olacak ne olabilir dis eti rahatsizligi gibi bir sey midir sizce?
|
Mesajı Yazan: mmkk
Mesaj Tarihi: 27-Aralik-2015 Saat 15:41
Murat hocam haklisiniz aslinda ben gecen ay endoskpi yaptirdim helicobakteri yok sadece reflu var heralde doktor ilac vermedi yani sadece temiz oldugunu ogrendim endoskopinin sirada kbb var ama bisi sormak istiorum 20 lik disler agizkokusu yapiomus benim 20 lik dislerimden biri nin ustu orta siyahlikta ve iki 20 lik disimde dis etimi zorlayan bi pozisyonda sizce ikisinide cektirimmi ......
|
Mesaj Tarihi: 27-Aralik-2015 Saat 16:03
Eger yirmi yas disleri tam olarak çikmis, çevresiile uyum içerisinde ise koku yapmaz.
Tam olarak içerde gömülü duruyorsa, disariya hiç bir kismi çikmamissa ve disari ile hiç bir irtibati yokse koku yapmaz.
yarisi içerde yarisi disarda ise Tip 1 agiz kokusu sebebi olabilir.
-M
|
Mesaj Tarihi: 27-Aralik-2015 Saat 16:05
Orjinalini yazan: gepupagep
arka dislerime ne zaman dis ipi uygulasam dis ipinden çok kötü bir koku geliyor bunun sebebi nedir? |
her salya kokar. Bilek yalama, dis ipi koklama, kürdan koklama ile daima kötü bir koku bulunur. Bu bir hastalik degildir. Bir yerlerde bunu uzun ve detayli açikladim. Forumu arattirin. Bulacaksiniz.
-M
|
Mesaj Tarihi: 27-Aralik-2015 Saat 18:15
benim de 20lik dislerimin 3ü çikti ve 3ününde yarisi içe gömük yarisi çikmis durumda. bu sorunun üzerinde yogunlasacagim yanitlariniz için çok tesekkür ederim
|
|