Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bademcik ameliyati

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1993
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 22:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bademcik ameliyati
Mesajı Yazan: Betül
Konu: Bademcik ameliyati
Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2016 Saat 21:06
Arkadaslar iki ay önce septoplasti ameliyati oldum sikayetim geniz akintisi idi. Ameliyattan sonra geniz akintisi devam etti fakat antibiyotikler sebebiyle oldugunu düsünüyorum üç dört gün koku olmadi sonrasinda tekrar basladi. Akinti daha da artti gibi geldi. Bugün tekrar doktor a gittim ameliyatin çok iyi oldugunu söyledi. Akintinin da hemen degil bi kaç senede ancak azalacagini söyledi. Agiz kokusunun da bademciklerde enfeksiyon oldugunu söyledi daha dogrusu iltihap aktigini söyledi. Bademcik ameliyati olursan çözüm olur senin için dedi. Garanti verdi diyebilirim. sorularimi cevapladi ve çok mantikli geldi. Akintiyi attigim zaman orada k iltihab da atildigi için yada yemek yedikten sonra iltihab yine yemeklerle birlikte gittigi için kisa süreli kokunun geçtigini söyledi. . Bademcik tasi var demislerdi daha önce ama öyle bisey olmadigini söyledi. Gittigim bütün doktorlarda septoplasti ameliyatinin Akintiyi azaltacagini ama tamamen geçirmeyecegini söyledi. Agiz kokusu için kimse garanti vermemisti. Ikinci olarak ta bademcik ameliyati dediler. Ama bu sekilde bisey oldugunu kimse daha önce farkedememisti. Antibiyotik sonrasinda kokunun geçiyo olmasi da çok mantikli sonuçta orda bakteriler var. Aranizda böyle biseyle karsilasan bi fikri olan var mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mmkk
Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2016 Saat 23:43
Simdi sen geniz akinriaini onlemek icin amelyat olmusun bi iki seneye gecer demis doktor ama demiski agizkokusuuna bademcik neden oluo sende demis onu aldirman gerekir benim anladigim kadariyla
bu arada bende kendimden bahsediim sende bana bi oneride bulunsan ii olur aslinda benim dislerde bi sorun yok disleri her zamn fircalarim daha gecen disciye gttim disler de bisi yok dahilyeye gttim endoskopi yaptrdim
Helicobakter cikmadi antral gastrit reflu cikti ama ilac vermedi bende anlamadim daha dogrusu reflu sonuclarda yazmiodu ama cekilen fotolarda bana endoskopi yapanlar mide kapakcigi acikligi yani reflu var dendi kbbye gtmedim yani suan ne yapacagimi bilmiorum bana bi akil verin bide endoskopide yemek borusu ve mide arasinda biyerde poliploid mi ne varmis onun olmamasi gerektigini soledi doktor 30 lu yaslarda kanser yapar dedi bende bu agizkokusu yaparmi dedim yok dedi wallaa bilmiorum yani KAYNAGI bi bulsam dorek halletmek icin elimden geleni yaparim ama cabaliom cabaliom olmuo kahretsin .....

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2016 Saat 18:00
Ben doktor degilim benden öneri istemeniz mantikli degil. Yine de kbb ye gitmeniz dogru bi karar olur sizin için

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2016 Saat 21:17
Anladim haklisiniz ama bu sitede herkes birbirini youmlar

Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2016 Saat 10:08
Arkadaslar post op 12. Günüm daha önce de yazmistim KBB doktorlari genelde eger sorun varsa önce burun sonra bademcik ameliyati önerdiler. Ama hiç biri çözüm demedi kesinlik yoktu çünkü kokunun nerden oldugu belli degildi. Geniz akintisi septoplasti sonrasi geçmedi. Tekrar doktor gezerken bitanesi bademciklerimde iltihap tarzi bisey oldugunu söyledi. Sonrasinda bende baktim bastirinca akan mercimek büyüklügünde yari kati seyler çikiyodu. Ameliyatin kesin çözüm olacagini söyledi. Daha sonra gittigim doktorlar bu riski almana degmez dediler. Akan seyler igrenç kokuyordu. Sabah kalktigimda agzimda igrenç bi tat oluyodu. Suan yok o igrenç tat. Kokudan gitti denilecek kadar azaldi. Hafif hissediyorum ama bogazim da yaralar henüz iyilesmedi. Antibiyotik birakalida bi hafta oldu. Ondan kaynakli olsa muhtemelen etkisi geçerdi. Ayrica geniz akintisi koku olmadigi için rahatsiz etmiyo. Umarim bakteriler tekrar yuva yapmaz. Insallah tekrarlamaz. Hiç bi umudum kalmamisti ama suan çok umutluyum. Sormak istediginiz seyler olursa yazabilirsiniz. Insallah hepimiz sifa buluruz

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2016 Saat 18:28
öncelikle geçmis olsun bu bir hastalik ins bizde iyilesiriz öncelikle koku sadece agizdan mi geliyordu sende burundan da geliyor muydu ve antibiyotik içtiginde koku giidiyormuydu

Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2016 Saat 22:19
Antibiyotikle koku geçiyodu sadece agizdan. Burundan yoktu

Mesajı Yazan: Cekince
Mesaj Tarihi: 17-Mayis-2016 Saat 23:27
Betül hangi antibiyotigi kullandiniz, bende antral gastrit var ama kokunun sebebinin bademcik oldugunu düsünüyorum, normalde bademcik tasi olusuyordu hissedince kurcalayip temizliyordum simdi bademciklerim öyle bir halde ki kilcal damarlar kizarmis ve belirgin yari sivi iltihap var diyebilirim daha geçen hafta doktora gittim agrili iltihaplanma ve ates yoksa antibiyotik yapamayacagini söyledi, Rica minnet yazin dedim daha ben bitireli iki hafta geçmeyen agumentin yazmis sinirden receteyi yirtip attim

-------------
Biktim

Mesajı Yazan: Cekince
Mesaj Tarihi: 17-Mayis-2016 Saat 23:29
Benim de burundan koku yok, bademcikleri aldirmayi çogu doktor tavsiye etmedigi için cesaret edip aldiramiyorum bir türlü, bogazim sürekli agrir zaten

-------------
Biktim

Mesaj Tarihi: 18-Mayis-2016 Saat 19:56
Benim de bademciklerimde oldugunu düsünüyodum bi doktor kesin çözüm olacagini söyledi. Açikçasi aklimda kalacagina sürekli bu sikintiyla yasayacagima aldirma karari aldim. Simdilik yok koku. Umarim çözüm bulursun. Amoklavin surup kullandim ameliyat sonrasi. Ondan oldugunu düsünmüyorum

Mesaj Tarihi: 20-Mayis-2016 Saat 20:10
Betul bademcik ameliyati olali kac gun oldu bide senin sikayetlerin neydi geniz akintisi mide ffelan mi biraz konuyu acarmisin

Mesajı Yazan: bengeldim
Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2016 Saat 22:18
mmkk bana ulasirmisn ?

-------------
asla pes etme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat