Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ARKADASLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSIKOLOJIK

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2424
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 19:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: ARKADASLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSIKOLOJIK
Mesajı Yazan: hile123
Konu: ARKADASLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSIKOLOJIK
Mesaj Tarihi: 12-Subat-2018 Saat 21:58
Arkadaslar artik bende bu beladan kurtuldum nasil oldugunu kisaca anlatiyim.

Yaklasik 1.5 yildir bu bela ile bas basaydim. Nefesimin ve agzimin koktugunu düsünüyordum. Bu yüzden 2 farkli dahiliyeciye, 4 farkli kbb uzmanina, 1 kerede dis doktoruna gittim. Sizce sonuç alabilidim mi? tabiki de hayir.

Günde 2 kez dilimi ve disimi firçalamam ragmen ve gargara kullanmama ragmen hala koku oldugunu düsünüyordum fakat öyle degilmis. Artik sorunun psikolojik oldugunu düsünmeye basladim ve çok iyi bir psikologa gittim. Her seyi psikologa anlattim ve onunla bir süre sohbet ettik. O sohbet bana çok çok çok iyi geldiki 1.5 yil boyunca kendime eziyet ettigimi fark ettim. Bi sirada kendimi TMAU hastasi sanmaya baslamistim ama tamamen saçmalik oldugunu anladim.

Arkadaslar hastalik dediginiz sey öyle kolay kolay olmaz. Insan bedeni o kadar mükemmel yaratilmis ki hasta olmak o kadar kolay degildir. Emin olun bu forumda kilerin %50 si psikolojik sorunlardan dolayi nefesinin koktugunu düsünüyor. Eger benim gibi her yolu denediyseniz en son psikologa gidin. Herkese acil sifalar dilerim. Suanda çok mutluyum :) Bu arada hala murat hocanin gargarasini kullanmaya devam ediyorum. Iyilestim diye agiz bakimimdan taviz verecek degilim. Temizligime dikkat ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 13-Subat-2018 Saat 15:21
Yukarda yazilanlari önemsemek lazim

Içinizde bu durumda olan arkadas sayisi zannettiginizden biraz daha fazla olabilir.

3 ay önce Tip 5 teshisi ile psikiyatrik tedaviye baslanan bir arkadasinizin daha iyilestigini bu gün yaptigim telefon konusmasinda memnuniyetle ögrendim. vesile ile onu da bu basligin altina yazmak isterim.

-M

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 13-Subat-2018 Saat 20:24
Vallahi ne denirki, kurtulanlar adina sevinmekten baska
Murat Hocam, sanirim siz de problemin, psikolojik mi degilmi'oldupunu
tespit ediyordunuz, degil mi ?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat