Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çörek otu yagi nefes kokumu geçirdi, sira agizda

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2473
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 20:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Çörek otu yagi nefes kokumu geçirdi, sira agizda
Mesajı Yazan: anonimadam
Konu: Çörek otu yagi nefes kokumu geçirdi, sira agizda
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2018 Saat 23:59
Çörek otu yagi buldum. "Ölümden baska her derde deva" diye bir hadis oldugunu biliyordum. Eski bir burun spreyi aldim ilaç dolabindan, içini bosalttim, düzgünce yikadim. Içine çörek otu yagi koydum. Yatmadan önce birer fis olacak sekilde burnumun iki deligine siktim. Eskiden burnumu elimin arkasina götürüp nefes alip verdikten 2-3 saniye sonra igrenç bir koku geliyordu. Artik yok. (Elim temizken geliyordu koku)

Ateist olmama ragmen ve alternatif tip gibi hurafelere inanmasam da çörek otu yaginin sorunu çözdügünü biliyorum. Sadece bunu yazmak için foruma üye oldum.

Agiz kokum: Dilimde pas her zaman yok. Çay-kahve gibi renkli bir sey içersem dilim o içecegin rengine boyaniyor. Sekerli bir sey yiyip içtigimde çogaliyor. Koku eksimsi bir koku. Ayrica tükürügüm kati sekilde ve beyaz. Sürekli geniz akintim var ve yutkunuyorum.

Bu semptomlar neden olabilir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2018 Saat 16:52
Anonimadam merhabalar. Sizde benim gibi tip 1 ve tip 2 halitosis ile mücadele ediyorsunuz anladigim kadariyla. Sorunumuza kendimce söyle bir cevap buldum. Aslinda küçüklügümüzden beri geniz akintisi ve sinüzitle mücadele ettigimiz için, genzimizden senelerce akan asiri mukus geçis yollarini enfeksiyon ile doldurdu ve hatta bende gastrit bile var. Dolan enfeksiyon akut iken baslarda agzimiz kokmadigi için tedavi ettirmedik. Bunun üzerine kroniklesmeye basladiktan sonra faranjit baslangici, gastrit baslangici derken isler çoktan geçmis olsuna geliyor. Çörek otu yagi çok iyi bir hafifletici olabilir. Kesinlikle deneyecegim. Hepimize geçmis olsun..

Mesajı Yazan: Nerdengeldim
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2020 Saat 18:37
1 yil evvel birden konustugum vakit insanlarin yüz ifadesinin degistigini gördüm. Doktora gittigim zaman sorun olmadigini söylediler. Ama üst damagimda yapiskan bi sivi vardi. Neyse alerji ilaclari ve burun spreyleri fayda etmedi. Sinuzit ilaclari fayda ediyordu ama sonrs tekrar basliyordu. 20 gündür orjinal vörek otu yagi kullaniyorum. O üst damaktaki yapiskan sivi olmuyor. Kokuda azalma. Sirada dil temizleme kaldi. Bu illet oyle bir koku yapiyor ki, maske takiyorum karsidaki de maske takiyor ama fayda etmiyordu. 3 metre ilerdeki kisiye bile koku gidiyordu. Su an kokudan azalma var. Süt urünleri ve yagli yemekler yiyince geniz akintim baya oluyor. Bunlari da kestim. Ayrica sacim en ufak islak oldugunda akinti oluyor. 1 yildir gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama caresi orjinal cörek otu yagi oldu. Önce sinus rinse kit ile burnunu temizliyorum. Sonra da siringa ile cörek otu yagini sikiyorum, genizden gecirtiyorum.

Mesajı Yazan: nisaluce
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2020 Saat 17:38
Arkadaslar burun içinde kuruluk var mi sizde? Çörek otu yagi kuruluga iyi geliyor mu?

Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2020 Saat 19:49
Çörek otu yagini soguk sikim Hindistan cevizi yagiyla kullanin faydasini 10 kat arttirirsiniz çünkü hem anti mikrobik ,antimantar,antipatazittir genzinizden ordan mideye ordan bagirsaga uzun vadede daha fazla faydasini görürsünüz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat