Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

TAM 20 SENE SONRA KURTULDUM..!!

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2799
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 18:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: TAM 20 SENE SONRA KURTULDUM..!!
Mesajı Yazan: izmir35
Konu: TAM 20 SENE SONRA KURTULDUM..!!
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2020 Saat 11:25
Arkadaslar merhaba bu forumun en eski üyelerindenim. Üyelik ismimi degistirdigim için yeni üye gibi gözükebilirim ama 10 senedir bu forumu takip ediyorum.

Hepiniz gibi bende onlarca doktora gittim. Rontgenler. tomografiler,ilaçlar, ameliyatlar neler neler.. yaptiklarimi anlatamam. Hatta gittigim doktorlarin çogu profesördü. Bu konu içim bir servet harcadim diyebilirim.

Ancak size çook güzel bir haberim var, sorunu küçük bir ameliyat ve dogru agiz-burun bakimi(BURASI ÇOK ÖNEMLI) ile hallettim.

Izmir'de isinde çok basarili olan KBB uzmani profesör Enis Alpin GÜNERI isimli doktora yaklasik 3 sene önce gittim. O onlarca KBB doktorunun göremedigi bir seyi gördü ve sunu söyledi '' burun kemiklerin arasindan olmasi gerekenden fazla bir delik var, bu da sinüs akintisinin devir daim yapmasini sagliyor,sinüs akip gitmiyor,sürekli burun kanallarinda ve bogazinda dolasiyor, bu koku yapar dedi''

Ancak burun kanallarinda bulunan bu deligi kapatma yöntemi olmadigi için, o deligin bulundugu yeri kiracagiz ve delik kaybolmus olacak dedi. gözünüzde büyütmeyin çok kisa bir ameliyatti, 3,4 gün sonra normal hayatima döndüm. Eskiden burnum sürekli tikanirdi, ameliyattan sonra burnum hiç tikanmaz oldu, çok iyi hissediyordum

Fakat koku halen devam ediyordu. Ne kadar agiz, burun temizligi yapsamda koku gitmiyordu.Hatta gruptan en son bi arkadasin tavsiyesi ile psikiyatra gittim. Arkadasin kullandigi ayni ilaçlari kullandim. Ilaçlar beni adete durgunlastirdi. Bisey hissetmiyordum, sürekli uyumak istiyordum. Bende bu ilaçlar çok ters etki yapti 3. günün sonunda biraktim ilaçlari

Simdi can alici yere geliyorum. Hastaliktan kurtulmami Murat AYDIN hocanin sihirli 2 cümlesi basardi :)

Yaklasik 20 gün önce Murat hocaya buradan soru sormustum.Agzi açik kalan kisinin hastaligi TIP 1 midir, eger tip 1 ise yeterli agiz temizligi yapinca geçmez midir demistim. Murat hoca da FARIKS kurursa agiz kokusu yapar. Sinüs rense kit faydali olabilir demisti.

Ben sinüs rense kiti 10 yildir kullaniyordum ama hiç faydasini görmemistim. Fariks ne bilmiyordum. Sunu yaptim sinüs rense kiti burun deliklerimden çektim ve agizdan bosalttim. BURASI ÇOOK ÖNEMLI ARKADASLAR. Burun deligimden çektigim sinüs renseyi bogazimdan geçirerek yani fariksi temizleyerek agzimdan bosalttim suyu. Ben daha önce çok eksik yapiyormusum. Bir burnumdan çekip diger delikten bosaltiyordum. Lütfen herkes bu yaptigimi denesin, eminim bir çogunuzun sorunu çözülecek. ben yaptigim anda ferahligi hissettim. Ayrica mutlaka dilinizi de iyi firçalayin. Sonra da halitosil kullanin.

Ben adana'ya bile 2 defa gitmistim. 1. gidisimde 2011 de Murat hoca dogru tespit koymus, dogru ilaçlari sinüs rense kit vermisti. Ama ben yanlis kaullanmisim. Belkide sorunum yillar önce çözülecekti.

2. gidisimde ise yaklasik 2-3 sene önceartik iyice psikolojim de dagildigi için Murat hocayi da yanilttim :) senin sorunun psikolojik demisti :)

Hocam benim hastaligim TIP 2 KBB kaynakli imis. Ilk tespitiniz dogruymus. Bu hastaligimi yenmemde 2 büyük doktor rol oynadi Murat hoca ve Enis Alpin hoca.

Hocam önünüzde saygi ile egiliyorum. Siz çok iyi bir doktorsunuz. iyki varsiniz. Lütfen bu grubu hiç birakmayin. Bende burada olacagim, Müsait oldukça arkadaslarimin her sorusunu yanitlamaya hazirim.

Sizleri seviyorum saglikla kalin.. :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: donniebrasco
Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2020 Saat 02:42
geçmis olsun bende sinus rinse kullaniyorum ama bogazimdan mideme gidiyorm tutmazsam nasil yapiyorsunuz

-------------
Belki birgün

Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2020 Saat 10:36
Tesekkürler basimi yukari kaldiriyorum suyu hafif sert burnumdan püskürtüyorum , bogazimdan geçerek agzima geliyor, mideme hiç kaçmiyor. Bir kaç denemeden sonra yapabilirsin bence, çok basit..

Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2020 Saat 19:09
Izmir önce normal basini egip sinusleri temizliyorsun sonra kalan suyla bogazi genzi mi temizliyorsun?

Mesaj Tarihi: 03-Eylül-2020 Saat 11:48
önce birer defa sag ve sol burnumdan püskürtüyorum, bir delikten girip digerinden çikiyor. Sonra basimi hafif geri aliyorum. Her delikten'de 4,5 defa püskürtüp, bogazimdan,fariksten geçerek agzima geliyor bu kadar basit bir islem..

Mesajı Yazan: Ethic1
Mesaj Tarihi: 03-Eylül-2020 Saat 18:35
Izmir35 aytug hoca da bana ayni seyi söyledi fazladan delik var diye, ameliyat dedi ama ben de etkisi olmaz diye düsündüm ameliyatin çünkü anlatti islemi ama o kapaticam deligi yukaridan dolanacak akinti dedi. Ameliyat hakkinda detay verebilir misin Ben hem deviasyon hem bademcik ameliyati oldum o yüzden etkisin olur diye pek önemsemedim su an çok heyecanlandim yazdiklarini okuyunca.

Mesaj Tarihi: 03-Eylül-2020 Saat 18:37
Bir de kokunun tamamen geçtigini söylemek için 20 gün çok erken degil mi simdi ne durumda koku??

Mesaj Tarihi: 03-Eylül-2020 Saat 23:37
izmir sorucagim 3 soru var.
ben yapiyorum aynisni onceden de yaptim ama devisyon vs oldugu icin akinti resmen burnumda doluyo sonra akiyo gec akiyo yani bazen koku yaptigi oluyor

1) ameliyati ne kadar ucrete oldun?
2)bide bu sinus rinse olayini sabah mi yapiyorsun sadece yoksa gunde 2 kez mi ?
3)gunde 1 kez yaptigini varsay kac saat koku gidiyo ?
4)burun ve genzi temizledikten sonra gun icinde azda olsa mukus geldigi oluyor mu yoksa hic gelmiyor mu?

Mesaj Tarihi: 05-Eylül-2020 Saat 03:28
1-Ameliyati devlette Enis hocanin tavsiye ettigi bir doktora oldum ekstra para vermedim

2- Sabahlari yapiyorum, aksam disari cikacaksam aksamlari dayapiyorum, yani günde 1 ya da 2

3-Sabah yaptiktan sonra gün boyu ferahim aslinda , ama alkol sigara kullanirsam koku geri geliyor. o yüzden sigarayi komple biraktim. alkolüde en fazla hafta da 1 içecegim

4-Evet bazen az da olsa mukus geliyor o zaman hafif hafif koku basliyor, bende öyle durumda tekrar sinüz rense yapiyorum, gargara kullaniyorum

Mesaj Tarihi: 05-Eylül-2020 Saat 03:29
Evet çok erken ama sizle paylasmak için daha fazla beklemek istemedim. suan çok iyi durumdayim. Alkol, sigara kullanmazsam koku neredeyse sifir denecek kadar az

Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2020 Saat 11:27
Hocam uyku hapi ya da fazla agri kesici kullanma agiz kokusu yapar mi ?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2020 Saat 16:48
Orjinalini yazan: izmir35

Hocam uyku hapi ya da fazla agri kesici kullanma agiz kokusu yapar mi ?

Hayir.

Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2020 Saat 17:11
Izmir koku ne durumda

Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2020 Saat 12:51
Suan ilk günler gibi iyi degil, biraz koku oluyor, ama yine de eski zamanlara göre çok daha iyi durumdayim..

Mesaj Tarihi: 17-Eylül-2020 Saat 19:42
Izmir 35 durum güncellesene ne durumda koku.. bir Fe arkadaslar benim artik dilim damagim bogazim çok açiyor resmen her saniye canim yaniyor koku disinda sizde de böyle olan var mi??

Mesaj Tarihi: 19-Eylül-2020 Saat 23:48
ethic faranjit olamaz mi bende boyle bi durum yok kurulukta olabilir agizdan mi nefes aliyorsun

Mesajı Yazan: Standartvaka
Mesaj Tarihi: 14-Subat-2021 Saat 20:59
Orjinalini yazan: Ethic1

Izmir35 aytug hoca da bana ayni seyi söyledi fazladan delik var diye, ameliyat dedi ama ben de etkisi olmaz diye düsündüm ameliyatin çünkü anlatti islemi ama o kapaticam deligi yukaridan dolanacak akinti dedi. Ameliyat hakkinda detay verebilir misin Ben hem deviasyon hem bademcik ameliyati oldum o yüzden etkisin olur diye pek önemsemedim su an çok heyecanlandim yazdiklarini okuyunca.
hocam deviasyon ameliyati öncesinde geniz akintiniz yada burun tikanikliginiz var miydi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat