AGIZ KOKUSU-SINÜZIT-GENIZ AKINTISI
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2887
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 18:52 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: AGIZ KOKUSU-SINÜZIT-GENIZ AKINTISI
Mesajı Yazan: elbetbirgün
Konu: AGIZ KOKUSU-SINÜZIT-GENIZ AKINTISI
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 16:02
Merhaba daha önce flagyl kullandim ancak geçiçi etki yapti. Dislerimi yaptirdim, gastrointestinal sistemimde herhangi bir sorun oldugunu düsünmüyorum. Ancak agiz kokum var ve dilimde grimsi-sarimsi pas var dilimi firçalayinca geçmekte ancak uyuyup uyandigimda yeniden grimsi-sarimsi tabaka dilimi kaplamakta. Sinüzitim oldugunu bir iki doktor söyledi ancak pek üstelemedim koku yapmayacagini düsünerek. Ancak son zamanlarda sinüzit veya geniz akintisindan kaynakladigini düsünmeye basladim. Çünkü yaz-kis 7/24 burnu akan bir insanim ve bogamizin arkasinda adeta sperm gibi beyaz yapiskan sivi var(sanirim geniz akintisi) Bu nedenle Önce kbb doktoruna gidip daha sonra eger önerirse Sinüs temizleme kiti kullanmayi düsünüyorum. Daha önce sinüs kit kullanarak agiz kokusu geçen oldu mu ? Bogazimin fotografini link olarak yüklüyorum. Lütfen yorumlarinizi esirgemeyin.
https://www.hizliresim.com/hhw3x4r
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 16:04
Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 20:16
Fotografa simdi baktim. Bogazindaki beyazlik ne onu anlamadim fotoda mi öyle cikti
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 20:48
https://www.hizliresim.com/a9uydw6">
Benim dilim böyle
|
Mesajı Yazan: Sifa ariyorum
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:19
D vitamini eksikliginiz var
Omuzlarinizda agri oluyor mu
Kendinizi yorgun ve mutsuz hissediyorsunuz çogu kez.
Midenizden kaynakli olabilir koku.
Dil ucu pembe noktali sanirim.
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:33
Agzim koktugu için her gün mutsuzum. Dolayisiyla da yorgun..Omuzlarimda agri yok. Midemde yanma agri vs olmuyo ama bazen yemek borumdan yukari dogru bir guruldama oluyor. Size endoskopi sonucunu atiyim mi
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:36
Mide kapakcigi açik olabilir. Tabiki bende endoskopi olmustum
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:37
https://www.hizliresim.com/mi9tmwo">
Bu endoskopi sonuçlarim
|
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:37
Benim çevremde bagirsak problemi olan arkadaslarim var nefesleri kokmuyor geniz akintisi kokuluysa siddetini arttirir bizde bu kadar
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:39
Midende birsey yok herkeste olan seyler var
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:40
Tesekkür ederim murat bey
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:41
Mide kapagin gevsek iste. Geniz akintisiyla birlikte bu da var.
Ciddi bi bagirsak problemin yok..
Mide üzerine her gün zeytinyagi ile masaj yapmani tavsiye ederim sadece sorunun bi kismida mide ile ilgili uiyse rahatlarsin. Denemekten zarar gelmez
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:42
Geniz akintisinin ana sebebi de mide ve bagirsaktaki Iltihap iste. Candida mantari..
Çok kaynak taradim ve birçok hastaligin nedeni o.
Çagin vebasi deniliyor ama çözümü yok.
Beslenme, takviye
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:43
Tesekkür ediyorum. Bu arada benim agiz kokum ile bademcik tasimin kokusu ayni
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:44
Geniz akintisi için günde birkaç kez dogal sirke ile gargara ve burun temizligi yapiyorum.
Tuzla suyu kaynatiyorum deniz suyu gibi oluyor. Ilik bi sekilde içine sirke koyup burnuma çekip burnumu, sinusleri temizliyorum.. Gargara da hep gerekiyor ama sirke ile gargara yapinca agiz içinde, dilde Candida mantari oldugu için baya Iltihap attiriyor. Bir de agiz içi florasi denilmis hakkaten çok önemli dogal dis macunu kullanilmali..
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:45
Bademcikleri temizliyor özel hastanede doktorlar. Sordun mu hiç
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:47
Dogal dis macunu kullaniyorum aloe vera özlü. Faydasini görmedim. Sabahlari bir su bardagi suya bir yemek kasigi dogal elma sirkesi koyup içiyorum fayda yok.. Burnumu sabah aksam yikiyorum koku geçti geri geldi. Sastim kaldim ne hastalikmis
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:47
Arkadaslar siz simdi belki fark etmiyorsunuz ben iyi bir agiz bakimi yaptiktan sonra düzgün gargara(Meridol örnek) kullanimindan sonra dis etiniz artik kanamiyorsa agiz kaynakli degildir eleyin onu geçtim agiz kaynakli olsa bunu anlarsin ben agiz bakimini ve bagirsak sorununu çözdükten sonra yatmadan sebze salatasi(brokoli maydanoz karnabahar havuç limon) veya meyve salatasi muz portakal elma vs yedikten sonra bagirsak kaynakli sorun yasamaniz çok zor zaten bunlari yaptiktan sonra goruceksiniz kokuyu daha rahat algilayacaksiniz goruceksinizki geniz akintisi gerçekten diski gibi kokuyor neden böyle olur bakteriler protein içerikli mukusu parçalayip amonyak ve h2s üretiyor kalin bagirsaktaki gibi bunun icin ortamin havasiz oksijensiz olmasi lazim yoksa ölürler demekki hava almayan yada egrilik olan bir yer var
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:49
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:50
Benimki de agiz kaynakli degil ama her yerden temizlik sart iste.
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:51
Burunda egrilik ve sürekli tikaniklik bende de var.
Ama benim mide ve bagirsak problemim de var geniz akintim da dilde pasta var
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:51
Ben bugün tekrar doktora gittim bariz bir egrilik yok dedi ama haftaya tekrar çagirdi tomografi çekecek. Dis etlerim firçalarken ya da sonrasinda kanamiyor. Bazen dis arasina dis ipi sokuyorum kokuyor ama iyice iple temizleyince gidiyor o koku da. Zaten kokunun bogazimdan geldigini ben hissediyorum. Murat hocam sey demisti. Belki geniz akintisi agiz kokusunu azaltmak için oluyordur diye. Bende düsünüyorum ki, bademcik tasim var, koku yapiyor, kokunun sonucunda geniz akintisi oluyor. Bu da bi ihtimal
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:54
Yabanci forumlarda ise yarayan bi yöntem var bende deniycem xylitol Hidronije hint yagi( nemlendirici) tuz ve 1 2 damla organik sirke
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 21:58
Gargara mi yapiliyor bu ne için
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 22:15
Okadar çok sey yapiyoruz ki ben artik böyle bilmedigim seyler yapmak istemiyorum belki daha cok zarar veriyoruz kendimize
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 22:36
Sinüs rinseye koyucam zarari yok hint yagi yerine nazalnemde kullanirsin günde 2 3 kere eczanede satiliyor biraz pahali
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 22:38
Sinus rinse normal burna su çekmek gibi mi oluyor. Kullandiginiz marka nedir
|
Mesaj Tarihi: 21-Mayis-2021 Saat 22:44
Buruna su çekince su sinüslere gidiyor ve felaket bir bas agrisi oluyor. Bu öyle degil. Basini saga ve sola yatirip sirayla, sisenin agzini burun deligine yerlestirip siseyi hafif sikarak basinçli suyun bir delikten diger delige geçmesini sagliyor. Güzel açiyor nurunu
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 00:08
https://www.trendyol.com/abfen/sinus-rinse-kit-xylitol-p-42773194 en basitinden eczaneden bunu alin bunun icinde xylitol var sinuziti engelliyor bakterilerin burna yerlesmesini onluyor onun yanininada gunde 1 2 kez kullanilmak uzere nazal nem alin sinus rinse kiti doldurduktan sonra 2 3 damlada organik sirke koyun hepsi bu kadar burnunuzu yakmaz
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 06:56
Bogazimdaki beyazlik ne bilmiyorum sanirim geniz akintisi iste sürekli var bazen az bazen fazla
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 11:00
Bende de geniz akintisi var ama hiç öyle beyaz degil bogazim. Acaba yogunluk olarak mi farkli yoksa sizdeki baska bir sey mi anlamadim
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 13:02
PARANAZAL S?N�S BT ?NCELEMES? Koronal olarak 5 mm'lik ince dilimler halinde kesitler elde olunmu?tur; Nazal septum hafif sa?a deviyedir. Konkalar normal olarak g�r�lmektedir. Frontal sin�slerin havalanmas? normaldir. Ethmoidal h�creler havalanmas? normaldir. Sfenoid sin�s�n havalanmas? tabiidir. Her iki maksiller sin�ste minimal hafif mukozal kal?nla?ma izlenmi?tir. Bilateral osteomeatal birimler a�?kt?r. ?nceleme alan?na giren kemik yap?lar?n g�r�n�m� tabiidir.
TOMOGRAFI SONUÇLARIM, ANLAYAN VARSA BAKABILIR MI
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 13:58
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 15:16
PARANAZAL SINÜS BT INCELEMESI. Koronal olarak 5 mm'lik ince dilimler halinde kesitler elde olunmustur; Nazal septum hafif saga deviyedir. Konkalar normal olarak görülmektedir. Frontal sinüslerin havalanmasi normaldir. Ethmoidal hücreler havalanmasi normaldir. Sfenoid sinüslerin havalanmasi tabiidir. Her iki maksiller sinüste minimal hafif mukozal kalinlasma izlenmistir. Bilateral osteomeatal birimler açiktir. Inceleme alanina giren kemik yapilarin görünümü tabiidir.
Simdi tekrar bakar misin
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 15:53
Tabiidir olagan demekmis hiç bir sorun gözükmüyor bu forumda Mehmet diye biri vardi modada her sey normal çikmisti bir süre sonra sinüs rinse tedavisi uyguladi sonra denize girmis 2 saat denizde durmus iyilesmis pis denize girmemek lazim tabi ben istanbuldayim Çanakkale de olsam girerdim
|
Mesajı Yazan: Inception
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 17:13
Bende de geniz akintisi kendimi bildim bileli var seffaf renkte ancak kokmuyor tip2 olabilmek için kokulu olmasimi gerekiyor.benim gibi Geniz akintisi Kokulu olmayip agiz kokusu sorunu yasayan varmi.
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 17:29
herkeste sefaf renkte seyrelse bile koku yapiyor geniz akintisini kokulu oldugunu kendin zor anliyorsun ben sonradan anladim
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 17:44
Murat880 kardesim sen bagirsaklardan süpheleniyodun ne oldu hallettinmi tip 2 ye mi yogunlastin
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 17:51
Bagirsaginda etken olduguna %100 eminim eskisi kadar saglam olmiycak hic bir zaman bagirsaktan yükselen gaz yok bende sadece flora bozulmasi bagirsak gecirgenligi var tip2 olmasaydi bagirsak istedigi kadar sorun olsun yine agziniz kokmazdi bagirsagindaki halledince alerji kaynakli gecirgenlikten dolayi olan geniz akintim asiri azaldi be fark ettimki burnum çok kuruymus belkide nedeni Budur
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 18:39
Flora bozulmasi geçirgenlige sebep oluyor,ancak bagirsaktan yükselen gaz olmadigini nasil anladin flora bozulmasi yani bakteri yükü artmasi, bakterilerin besinleri kokusturmasina yani kokulu gazlara sebep olmuyormu
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 19:12
Günde 1 2 defa tuvalete çikarsan yapicak zaman bulamiyorlar
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 19:53
Eyvallah kardesim dogrudur :)))
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 20:50
neye gülüyorsun anlamadim benim koku psikoljik degildi cok uzaktan bile fark ediliyordu ki ben zaten uzaga gittigini insanlarin tepkisinden olsun fark ediyordum yakin arkadasimda soyledi o zamanlar tuvalet aliskanligim cok kötuydu suan gunde 1 2 defa gidiyorum magnezyum sitrat toz formda sabah ac karna aliyorum agiz kokusu bende %95 yok
|
Mesajı Yazan: Efeefe
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:00
Orjinalini yazan: Murat880
neye gülüyorsun anlamadim benim koku psikoljik degildi cok uzaktan bile fark ediliyordu ki ben zaten uzaga gittigini insanlarin tepkisinden olsun fark ediyordum yakin arkadasimda soyledi o zamanlar tuvalet aliskanligim cok kötuydu suan gunde 1 2 defa gidiyorum magnezyum sitrat toz formda sabah ac karna aliyorum agiz kokusu bende %95 yok |
Ozaman sendeki sorun kabizlikdi
|
Mesajı Yazan: Efeefe
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:06
Magnezyum sitrat kabizlik icinmi?
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:45
Murat880 kardes ne gülmesi iyimisin sen o emoji gülme emojisimi, seni dogruladim söyledigine bak psikolojik oldugunu nerde söyledim, neyse iyilestiysen sorun yok sevindim senin adina.
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:46
evet flora bozulunca cinko magnezyum gibi minarel eksiklikleri oluyor bunu toz seklinde satiyolar hap sekli de var toz hali daha etkilidir sabah ac karna 1 su bardagina 1 cay kasigi koy ic 1 saat bisey yeme bu kadar hem bagirsaklari calistiyor hemde magnezyum eksikligini onluyor
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:47
%100 iyilesme çabasindayim akintiyi artik hissetmiycek kadar azaldi diger insanlardaki gibi temiz akmiyor halen ona takiyorum takintim tamamen kurtulmakta
|
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2021 Saat 23:49
sadece kabizlik degil aldigim antibiyotikler yuzunden gecirgen bagirsak nedeni ile sinuzit oluyordum onuda halletim sizde sinus rinse devamli kullanip yada sinuzit icin verilen esansiyel yagli burun spreyleri kullanin ana neden geniz akintisiydi her zaman
|
Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2021 Saat 16:07
Bütün gün arkadasimla dip dibeydik aramizda 20 30 cm anca vardi ve hiç koku duymadigini söyledi ama inanamiyorum ben hep diken üstünde oturuyorum kokuyor mu diye ama gelmiyor diyor
|
Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2021 Saat 16:51
Bence yediklerine göre artip azaliyordur süt ürünleri ekmek seker biraz arttirir ter kokusu yoksa sende et ürünleri dokunmuyor sana
|
Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2021 Saat 17:49
Ter kokum yok. Kahvaltida peynir ve kaymak yedim
|
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2021 Saat 20:24
https://www.hizliresim.com/dayncds">
Doktorum bu ilaçlari yazdi 5 gün kullanacagim daha 1 gün kullandim. Sanki burnum daha cok tikandi bunlardan sonra
|
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2021 Saat 09:10
Burnumun ileri kisminda bi tikaniklik var mukus yapiskan yapiskan çikaramiyorum rinse kit tuzu bitti kendim tuz karbonat koysam da burnumu temizlemiyor kendi tuzu olmadan ve bogazimda ki balgam artti bu burun spreyleri hiçbir etki yapmiyor doktorum kullan dedigi için kullaniyorum ama daha cok tikaniklik yapti sanki ne yapmam lazim dilimi çikarip burnumdan nefes verince kötü tat aliyorum dilimin üzerinde. Burnumdan koku mu geliyor ve kokuyu dilimle mi hissediyorum anlamlandiramiyorum bu durumu
|
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2021 Saat 22:34
https://www.hizliresim.com/hahx2sh">
Dilim böyle oldu pas mi bu beyazlik. Burnum tikali ilaçlardan sonra oldu ve de rinse kit i kullanmayi birakinca
|
Mesajı Yazan: Maybeoneday
Mesaj Tarihi: 04-Haziran-2021 Saat 12:59
Arkadaslar size bir önerim olacak. Baris muslu 'yu belki bazilariniz duymustur. Sahip oldugumuz bir çok hastaliga geçmiste yasadigimiz travmalarin sebep oldugunu ileri sürüyor. Ve hangi hastaliga ne gibi bir travmanin sebep olabilecegini gerek kitaplarinda gerek sosyal medya da her aksam canli yayin yaparak anlatiyor. Örnegin sinüzit hastaliginin travmasi geçmiste bizi etkileyen kötü bir olay aninda ortamda yogun kötü bir kokunun bulunmasi. Ve dogru travma bulundugunda ve çözüldügünde (kitaplarinda nasil çözüldügünü de anlatiyor) o hastalik tamamen iyilesiyor. Çok çilginca gelebilir ama kitaplarini okudum gayet mantikli bir sekilde açikliyor. Ben sinüzit için düsündüm fakat öyle bir olay hatirlayamadim maalesef çünkü çok küçük yaslardan beri var fakat aklinizin erdigi yaslarda baslamissa hatirlamaniniz daha kolay olacak . Bu dediklerimi saçma bulmayin ve arastirin lütfen belki bazilarimiza çözüm olacak. Instagram dan takip edin bir çok insan her gün. Canli yayinina katilip iyilesmelerini anlatiyor bu sizi ikna edecektir. Ayni zamanda cumartesi aksami demo yani travmalar üzerine çalisma yapacak bunu kaçirmayin derim
|
Mesaj Tarihi: 04-Haziran-2021 Saat 21:50
Kendisini ben de takip ediyorum. Cok uzun bir süredir. Ve inaniyorum bu tedavi yöntemine. Fakat ben travmami bulamadim, ne yasadigimi bilmiyorum. Travma yasadi fonu bilenler uygulasin
|
Mesajı Yazan: Ethic1
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2021 Saat 15:24
Ben onu deniyorum arkadaslar ama su ana kadar bulamadim agiz ile ilgili sorunlari elde edememe yiyememe olarak yazmislar nedenini. Ben 3 seans thetahealing de aldim ama ise yaramadi umarim siz bulursunuz travmanizi.
|
Mesajı Yazan: Ethic1
Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2021 Saat 23:59
Niksizz sen de muhtemelen tip 2 sin tüm yazilarini okudum. Anaeroblar maalesef oksijene de direnç gösterebiliyorlar yani havalanmiyor diye ameliyat olduktan sonra da ayni sorunu yapabilirsin benim sana önerim rinoclinil (adindan emin olamadim benzer bir sey) diye bir nazal sprey var. Kbb doktoruna git anlat derdini açikça burunda en etkili ilaç eger baslangiç asamasindaysan o, sende ise yarayabilir.
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 07:53
Simdiye kadar illiadin, otrivine mentollü, memotix kullandim hiçbir ise yaramiyor spreyler. Söyledigini denemedim ama içerik olarak benzer olduklarini düsünüyorum spreylerin
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 15:14
Spreylerin etkisi geçicidir zaten en fazla 1 hafta kullanim süresi var bazilari sprey bitene kadar burun içi sorunlariniz varsa, burun tikanikligi sinüzüt geniz akintisi vs burunla ilgli her soruna en etkili evde yapabileceginiz çözüm sinüs rinse kit. Içinden çikan toz tek basina ise yaramiyor içine tuz atip öyle kullanin 1-2 hafta kullandim etkisini göremedim diyip birakmayin geniz akintisi tam kesmiyor ama azaltiyor uzun vade kullanimda.Diger yöntem ise deniz-okyanus suyu spreyleri ancak uzun vade de etkisi ne olur bilmiyorim yakininizda deniz varsa gidip girmez lazim sinüsleri temizlemek lazim ben bu müsilaj yüzünden denize gidemiyorum temiz yer bulursam gidecegim.Ayrica geniz akintisi allerjiye bagli ise alerji haplari var reçetesiz satiliyor doktora danisip almak daha iyidir bence.Tip 2 ye bagli ise bunlari deneyebilirsiniz benim agiz kokum azaldi geniz akintisi azaldigi için.Insallah herkes sifa bulur umutsuzluga kapilmayin farkli hurafelere inanmayin bi süre 1 yil boyunca candida için ugrasmistim internette yazilan bilgilere bakarak çok inanmistim agiz kokusu yaptigini ancak candidanin agiz kokusu yapmadigini ögrendim murat hocam da burada defalarca söyledi candidanin agiz kokusu yapmadigini benim tecrübelerim bunlar söylemek istedim.:)
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 16:08
Tesekkür ederiz yorumlarin için. Spreyler bana hiç etki etmiyor, alerji haplari da öyle. Allerset ve airpass kullandim. Azaltmiyor bile. Rinse kit kullandim bende söyle bi durum oluyo rinsekitin uzu bitince içine kendim tuz ve karbonat koydum ama bu sekilde burnumu açmadi su diger taraftan akmadi içeri gitti alnima dogru sanki alnim agridi çünkü. Kendi tuzu açiyor sadece
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 16:43
Geniz akintisini hissediyormusun.
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 19:16
Sürekli degil ama 2 gündür balgamim artti sanki burnumdan genzime dogru bir geçis hissediyorum. Burnum hiç disina akmaz zaten aylardir hiç burnum akmiyor ve burnumun içi yapiskan mukus dolu. Rinse kit daha önce kullandim evet rahatlatiyor ama kokuyu 3 günlügüne geçirdi bende, sonrasinda kullanmama ragmen koku devam etti. Burnumu hiç temizleyemiyorum o yapiskan mukusu çikaramiyorum
|
Mesaj Tarihi: 26-Haziran-2021 Saat 23:23
Kullanmaya devam et kanallari açiyor daha kolay çikar.
|
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2021 Saat 14:04
Arkadaslar daha önce Baris Muslu'dan bahsetmistim. Bir de Abdullah canitez var ve 8 temmuz günü agiz kokusu için demo yapilacak. Instagram dan canli yayin seklinde yapiliyor. Ilgilenenler varsa diye haber vermek istedim. Belki sifa olur
|
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2021 Saat 15:35
Tesekkürler. Fakat travmami bulamiyorum, sanirim travmam yok. Bulabilenlere basarilar
|
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2021 Saat 17:05
Rica ederim. Direkt travmayi bilmesek bile hocanin telkinleriyle iyilesen çok insan var yinede denemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.
|
Mesajı Yazan: Tip2
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2023 Saat 11:44
Arkadaslar kisaca durumumdan bahsedicem. Bendeki koku tip2 kaynakli artik bundan eminim zaman zaman farkli seylere yönelmis olsam da. Kronik sinüzit, burun kemiginde hafif egrilik, alerjik rinit, sürekli geniz akintisi bu saydigim durumlar çok uzun yillardir mevcut bende. Bir kac haftadir uyanir uyanmaz burnuma çörek otu yagi damlatiyorum, ayriyeten 1 tatli kasigi içiyorum sonrasinda sinüs rinse kit ile burnumu temizliyorum. Ardindan kekik yagi damlattigim suyun buharini soluyorum devaminda da bu linklerini koydugum egzersizleri yapiyorum. Bir kac haftadir yapiyorum ve neredeyse koku sifirlandi. Gunde 2 kez yapiyorum bu egzersizleri bir sabah bir yatarken ve yatarken de sinüs rinse kit kullaniyorum asiri faydasini gördüm bu yaptiklarimin.Belli bir dure sonra tamamen iyilesme olacagini düsünüyorum çünkü bu egzersizlerle kronik sinüzitten kurtulanlar olmus. Lütfen saydigim problemler sizde de varsa umutsuz olmayin deneyin bir kac hafta düzenli olarak ve bana dua edin eminim ki iyi gelecek herkese acil sifalar.
|
Mesajı Yazan: Tip2
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2023 Saat 11:49
https://youtu.be/GKoTz1pEZlo
https://youtu.be/cQYwPTNk6CM
https://youtu.be/MGNNjLbTuxQ
https://youtu.be/QsKSft4lqZ4
https://youtu.be/4iMCdmOl0DE
https://youtu.be/xmWrEwyHZGk
|
|