Dis macunu kullanmanin yan etkileri üzerine
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2959
Tarih: 25-Nisan-2025 Saat 17:32 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Dis macunu kullanmanin yan etkileri üzerine
Mesajı Yazan: birdenbasladi
Konu: Dis macunu kullanmanin yan etkileri üzerine
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 01:24
Hocam, merhabalar. 5 gündür opelescence marka dis macunu kullaniyorum. Biliyorum, siz 10 dis hekiminden 9unun tavsiye ettigi hiçbir seyi tavsiye etmeyen bir bildigi olan gerçekten kiymetli bir bilim adamisiniz ve fakat gelin görün ki ben bu dis macununu kullandim. 3 gündür zaman zaman yutkunmada bademcik bölgesinde hafif sizi hissettim ve bunun üzerine bademcik bölgesini kulak pamuguyla çiplak gözle tarayinca sag bademcigimde daha önce olmayan toplu igne topu kadar bir bosluk/cep açildigini gördüm.
Daha sonra dis macunlari ve bogaz yutkunma sorunu arasinda anlamli sikayetler var mi diye bakarken asagidaki sitede vatandas isyanini gördüm. Herkes macununun yan etkilerinden bahsetmis. Fotograf çektim ama ne yaptimsa yükleyemedim hata verdi. Bu bademcikte olusan bosluk geçici midir?
https://www.sikayetvar.com/sensodyne/bogaz
Bosluk dedim ama bildigimiz bir delil olusmus durumda. Toplu igne topu kadar derinligini bilemeyecegim ama flas ile 4-5 mm en az görüyorum. Arkasi karanlik.
Düzenleme yapamiyoruz sanirim.
* bademcikte en az 4 5 mm DELIK olusmus durumda.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 12:02
bademcikteki bosluklar, bademcik tasinin olusturdugu bosluklar olabilir. dis macunu asit degil sonuçta o kadar delecek kadar.
|
Mesajı Yazan: birdenbasladi
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 15:37
Ilk mesajimda verdigim linkte sensodyn marka dis macununda benim yasadigina benzer birçok kisi sorun yasamis.link yukarida
|
|