Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dislerin kokmasi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2972
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 20:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Dislerin kokmasi
Mesajı Yazan: squid
Konu: Dislerin kokmasi
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2021 Saat 21:52
Merhaba, uzun zamandir formu takip ediyorum . Gercekten cok hos ve güzel bir fikir olmus forum. Öncelikle 4 ayri çürügum var 2 tanesi tatli yedigimde agiriveriyor yada emdigimde fircalasamda geçmiyor bir disçiye gittim dolgu icin 400 istedi ve bu dislerim koku yapmadigindan bahsetti kaynagi farkli bir yerde ara dedi ama neskafe,seker,çikolata yedim mi agri hissederim ve dis üzerinde kotu bir tat bazen dissimi emdigimde içinden parçalar çikiyor gibi hissediyorum. Ama doktor benden ort .4 dis icin 1500 fln istedi yapsada koku geçmeyebilir ddi koku bunlardan kaynaklaniyorsa fircalayinca gecer ddi çürük dis koku yapmazmis veya bunlar yapmaz sizce bu disler koku yapma ihtimali var mi ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2021 Saat 22:28
sgk varsa ücretsiz devlet hastanesinde.

Mesajı Yazan: Melike
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2021 Saat 23:35
Çürük nasil koku yapmaz ya gerçekten doktor mu olmus o kardesimin de çürükleri var ve geçmeyen agiz kokusu var yerinde olsam yaptirirdim hem saglik açisindan hem koku açisindan

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2021 Saat 11:42
Forumda okumustum her çürügün koku yapmayabilecegini belirtiyordu Murat hocam, bu yüzden belki çürügün agizdaki durumuna ve kisinin agiz hijyenine olan dikkatine oranla koku yapiyor olmasi veya olmamasi söz konusu olabilir. Fakat çürük disin koku yapmadigindan emin olan bir doktorun neyin koku yapabilecegini bilmemesi da ayrica tuhaf geliyor.

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat