Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Asil Olumsuz olay

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3025
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 13:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Asil Olumsuz olay
Mesajı Yazan: ali1111
Konu: Asil Olumsuz olay
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 17:03
Kötü nefes kokusuna sahip olmaktan daha kötü olan asil sey bu kokunun sebebini neyden kaynaklandigini bilememek.. Onlarca ihtimal arasindan yüzlerce tedavi yöntemi deneyip basarisiz kalmak asil koyan.Yasanilmasi mümkünken yasanamayan mutluluklar asil can sikan.Neden 30 kisilik bir sinifta sadece bende vardi mesela neden böyle oldu niye geçmiyor nasil sinsi bir hastalik hayatta o kadar stres varken bir de bu ekleniyor sikintilar 3-4 kati büyüyor adeta

Tek dilegim umarim hepimiz bu sikintiyi yeneriz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 20:48
geniz akintisi, burun tikanikligi filan var mi.

yüzlerce tedavi yöntemi degil de, adim adim git. önce dis çürügü filan, sonra bademcik tasi kontrolü gibi sonra mide de bakteri var mi diye yapa yapa gideceksin.

Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 20:58
Ahmet abim adim adim gitsem de fayda etmiyor artik çok yoruldum beni bitiriyor resmen bu hastalik mesela sen 2014 den beri üyesin 8 sene olmus hala buradasin geçmemis öyle bi sinsi hastalik bu allahim neydi günahim artik çok yoruldum kaldiramiyorum bu yükü

Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 20:59
Insanlarin tepkileri aklima geliyor benden uzaklasmalari konusmak istememeleri çünkü belirtilerim çok agir bulundugum ortami bile dakikalar içinde koku sariyor bademcik ameliyati olali 1 sene oldu ki geniz akkntisinin böyle asiri bi koku yapacagini sanmiyorum

Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 21:01
Kiz arkadasimla olan iliskim bile bozuldu disarida dogru düzgün oturamiyorum bi kafede çünkü arka masadakler bile rahatsiz oluyor yerini degistiriyor benim günahim neydi böyle bir seyle karsilastim 18 yasimda çok kötüyüm

Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 21:02
Yemek de yesem geçmiyor disimi firçalasam da gargara da yapsam postnazal temizlik de yapsam geçmiyor

Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2022 Saat 21:03
Kokunun kaynaginin geniz akintisi oldugunu bende düsünmüyorum kokunun benfe kendiliginden geçtigi dönemler olmustu o birkaç günlük sürede geniz akintisi duruyordu ama koku sifirdi bu dert gerçekten çok yorucu ama sabretmekten ve tedavi aramaktan baska sansimizda yok Allah yardimcimiz olsun ramazan ayi ne kadar mübarek bir ay inananlar için ama ben suan o kadar korkuyorum ki is yerimde ramazan ayinda kokuyu nasil gizlicem birsey yiyip içmeden kara kara dusunuyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat