Anket baslatmak istiyorum
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3061
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 08:29 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Anket baslatmak istiyorum
Mesajı Yazan: Biçare2
Konu: Anket baslatmak istiyorum
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2022 Saat 22:11
Arkadaslar ben 81 ilinde oldugu bir anket baslatmak istiyorum herkesin hangi ilden katildigini belirtebilecegi tabi böyle birsey mümkünse murat hocaminda izni olursa bu sekilde en azindan ayni ilden olan arkadaslar birbirine destek olabilir çünkü bu sorunu yasayanlar aile bireylerine bile sikintilarini anlatamiyor ne düsünürsünüz bu konuda
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2022 Saat 22:40
Seneler önce ben de ayni seyi teklif etmistim ama pek ilgilenen çikmamisti. Bi dene bakalim fakat pek bi sey bekleme çünkü burda çogu kisi ya içine kapanik, hayattan büyük oranda kendini soyutlamis durumda ya da bir gün düzelecem umuduyla kendini agzi kokanlar içinde siniflamak veya fislemek istemiyor. Kisi özelinde baska gerekçeler de olabilir tabiki. Halbuki x-men de mutantlarin grand finaleden önce bir araya gelmesi gibi bi sey de olabilirdi:D.
Not:ben istanbuldayim. Kendini çok ssikismis istersen yazabilirsin...
|
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2022 Saat 23:30
Tesekkür ederim destegin için bu durumu hepimizin içine kapanik olmasindan dolayi baslatmak istedim zaten inanin toplum içinde sürekli dislanma duygusunu hissetmekten daha iyi bir çözüm zaten herkes fake isimli ayni sehirden olan insalar ortaya çikinca daha sonra belirtmek isterlerse belirtirler ayrica söyle bir iddiam var forumdaki kullanicilarin yüzde 80 i psikolojik agiz kokusu çekenler keske öyle olsa dediginizi duyar gibiyim çünkü bende öyle diyordum 2 ameliyat ve yüzlerce hastane muayenesi geçirdim burdaki bazi yazilardan esinlendim arastirmalar yaptim hatta bir makale okumustum kabaca söyle anlatayim bir kadin kendini hamile olduguna inandiriyor hamileymis gibi yasiyor ama kafa olarak yüzde yüz inanmis durumda ve aylar sonra karni sismeye basliyor ve en ilginçi gögüslerine süt geliyor arkadaslar kendi kendimizi hasta ediyor ve zarar veriyor olabiliriz Allah büyük mutlaka bunun bir çözümü var hayati kendimize dar etmeyelim
Bu arada bende konyadan yaziyorum
|
Mesaj Tarihi: 02-Temmuz-2022 Saat 23:56
Bu arada eklemek istiyorum kapali bir ortamda 500 kisiye ayri ayri balon verilip üzerlerine herkesin kendi ismini yazip ayni anda sisirilmesi istense daha sonra sisirip yere birakilmasi istense ve herkese kendi ismi yazili balonu bulun dense bulmasi sizin de tahmin ettiginiz gibi epey zor olur peki herkes o anda eline aldigi balonun üzerinde ismi yazan kisiye verse saniyeler içinde herkes kendi balonunu bulur yani insalar kendi mutlulugunu kolay bulamazlar ama herkes birbirine yardimci olursa mutlulugu daha çabuk bulur
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 03-Temmuz-2022 Saat 07:04
Sayfanin üstünden önce AYARLAR tusuna sonra da ÖZELLIKLERI DÜZENLE'ye basarsaniz açilan ekranda KONUM sekmesinde yasadiginiz sehri seçerseniz profilinizde o sehir görünür. Ben denemelik Istanbul yaptim bakin rumuzumun altinda görünüyor. Herkes yapsin madem.
|
Mesajı Yazan: Ahmet5
Mesaj Tarihi: 03-Temmuz-2022 Saat 11:42
Ankara daki arkadaslar yazabilir. Bu hastalik gecse bile psikolojisini yenmek kolay degil. Birbirimize destek olabiliriz. Hatta bunun tip literaturunde de Cognitive behavioral therapy (Bilissel Davranisçi Terapi) olarak yeri var.
|
Mesajı Yazan: Lumos
Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2023 Saat 20:13
Ankara'da yasayan ve bu problemden muzdarip hemcinsim (kadin) varsa isterlerse bulusma saglayabiliriz. Bir çogumuz kimseye anlatamiyor en azindan bu durumu yasayan insanlar birbirini anlar diye düsünüyorum..
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2023 Saat 01:14
Ben seneler önce forumdan bir bayan arkadasla mesajlasip bulusup tanismistik. Ve bu güne kadar da görüsürüz telde, yüzyüze . Biz iki iyi kanka olduk inanin. Ben bir erkegim O bir bayandi ve biz hala da iyi anlasan kankalariz. Yani bu güzel fikir için kutlarim arkadasinizi, niyetler temiz olduktan sonra her fikir yararlidir.
Ben Istanbul dayim yazmak isteyen olursa paylasiriz bu konudaki yasadiklarimizi bir birimize. Hatta bir de erkek kankam vardi bu forumdan. Onunla da bulusmustuk Harbiye’de. Selam olsun O na da .
|
|