Birgün bu baslik altinda birseyler yazmayi hiç tahmin etmiyordum ama arkadaslar birkaç gündür koku yok gibi ben kimseye daha öncede soramamistim simdide soramiyorum ama tepkilerden yola çikarak yazmak istedim kimse elini yüzüne getirmiyor ifadeleri degismiyor anlamadim ek olarak birsey yapmadim sadece burdan okuduklarimdan yola çiktim kabizlik problemim vardi bunu çözmeye çalistim idrara çok çikiyorum ama büyük tuvalete iki üç günde birdi bunu hergün günde bir kez olarak düzene soktum çay sadece aksam 2 bardak içiyorum olabildigince seker çikolata uzak durdum çok idrara çikmama ragmen su içme sikligimi çogalttim anlamiyorum bunlardan bisey etki etmis olabilir mi yada ben erken mi davraniyorum ama kimseden tepki almiyorum çik ilginç önce birkaç cümle ettikten hemen sonra insanlar ya basini çeviriyor ya ellerini yüzünde herhangi bir yere götürüyordu hiç anlamadim bu sekilde bir süre devam etmeyi düsünüyorum bakalim sonuç ne olucak tek problemim ne yersem yada içersem tadi da kokusuda uzun süre geçmiyordu salatalik yesemde patates tursu yani herhangi birsey bu sis macununda bile böyleydi sanki bu biraz azaldi gibi örnegin bisey yeyip gün içerisinde bir uyup uyansam dahi o agirlik hissi yokmus gibi geliyor acele etmiyorum insallah hepimize birsey sebep olacak ve bir sekilde iyilesecegiz gelisme olursa yazarim tekrar
|