Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3109
Tarih: 11-Mayis-2025 Saat 23:48
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..
Mesajı Yazan: olmazboylesey
Konu: Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2022 Saat 22:15
Merhabalar arkadaslar . 3 -4 senedir bu sorunum var ve su dönemde dahada siddetlendi .Geçmeyen diski kokusu . Ama böyle odayi hatta evi , bindigin arabayi igrenç bir derecede kokutacak kadar . Inanilmaz hareketli ve sosyal yasantisi olan ben artik insanlarin kokudan kaynakli igrendigi biri oldugumun farkindayim . Bir koku nasil geçmez anlamiyorum o kadar biktim artik yasayan ölü bile degilim kendim bile aliyorum artik kokuyu kendimden igrenmeye basladim hayattan sogudum . Belirtilerimi yazacagim ayni sikintisi olanlar tecrubeli olanlar lutfen yardimci olsunlar .

Karnim da sürekli sislik var ve diskilama yaparken bi yerden sonra artik tikanip cikmadigi anlasiliyor . ( yapa bildigim de surekli ikinmayla ve parmak vs zorlamayla ) Bu sislikte gaz su ve diski var. Seffaf sumuk renginde mukus geliyor artik diskilama baslamadan once sanki o orayi tikamis da onu zorla attiktan sonra biraz diski ve gaz cikiyor ama geri kalani hep vucutta kaliyor . Anüs hep tikali gibi zorlamasan acilmiyor ve bence ora tikali oldugu icin icerden cikamayan diskinin kokusu yukari dogru geliyor ve agizdan cikiyor .
Hastalik ne olabilir .

Kolonoskobi oldum temiz . Endoskobi oldum temiz . Hp bakteri vardi ilk endoskobide. Tedavi kitiyle 2.ve 3. endoskobilerde doktorum kurtuldugumu soyledi . Bazi kisiler dis falan fistik diyor ama sorunun mide bagirsak yani karin bolgesinden artik saframi karaciger mi birsey oldugunu anliyorum . ama endoskobi ve kolonoskobi nasil tertemiz cikiyor aklim almiyor . ayni dertten muzdarip olan var mi cozum onerleri sunabilecek . Yardimci olursaniz sevinirim cunku artik biktim bu illet en kotu kanserde de betermis . harbi beterin beteri birsey varsa oda buymus . ( dip not burun dediler et varmis gittim onuda aldirdim burnumuda yaptirdim oda degil )

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2022 Saat 22:26
Merhaba geçmis olsun umarim iyilesirsiniz. Karninizda göbek deligi çevresinde agri kivrandirici dolgunluk tokluk hissi kazinma ve guruldayici sesler oluyor mu bunlarin hepsi veya birkaçi oluyorsa yazar misiniz

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 00:27
göbek deliginin bir tik altinda sürekli siskinlik var ve bazen o kadar rahatsiz edici oluyor gece uyutmuyor . Hatirlattiginiz icin cok tesekkur ederim en onemli noktaydi belkide ve yazmayi unutmusum . Gurultu sesleri surekli var aç tok farketmiyor .Bazi oturus pozisyonlarina gore de artiyor . Özellikle sirt üstü yatinca ve normal oturma pozisyonunda koku dahada bir siddetleniyor .

Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 00:39
Bogazda sürekli yapiskan bir sivi var . Içerden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor

Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 05:31
Geçmis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha önce bu sitede paylasimlar yapmistik.

Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 08:26
Orjinalini yazan: Tospik

Geçmis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha önce bu sitede paylasimlar yapmistik.

irritabl olabilir diye düsünüyorum bende mukustan anladigim kadar bagirsaklardan inerek en son makatta toplaniyor ve tikiyor olabilir . Fakat bu derece agir koku yapar mi sizce . ( Ornek vermek istersem mesela arkadaslarla oturup alkol aldigimiz bir zaman o kadar daha da agirlasiyor ki elimi kapatip hohlasam benim bile midem kalkiyor kokudan karsidakileri anlayabiliyorum . )

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 11:19
Orjinalini yazan: olmazboylesey

Bogazda sürekli yapiskan bir sivi var . Içerden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor

o balgam, mideden degil, burun kaynakli yukardan gelir. eger dedigin gibi olsaydi, endoskopi temiz çikmazdi, mide asidi yukari çiktiginda bogazdan belli oluyor, reflü vs kaynakli.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat