Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3109
Tarih: 11-Mayis-2025 Saat 23:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..
Mesajı Yazan: olmazboylesey
Konu: Midemi , Bagirsak mi ? Geçmeyen Koku nasil olur ..
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2022 Saat 22:15
Merhabalar arkadaslar . 3 -4 senedir bu sorunum var ve su dönemde dahada siddetlendi .Geçmeyen diski kokusu . Ama böyle odayi hatta evi , bindigin arabayi igrenç bir derecede kokutacak kadar . Inanilmaz hareketli ve sosyal yasantisi olan ben artik insanlarin kokudan kaynakli igrendigi biri oldugumun farkindayim . Bir koku nasil geçmez anlamiyorum o kadar biktim artik yasayan ölü bile degilim kendim bile aliyorum artik kokuyu kendimden igrenmeye basladim hayattan sogudum . Belirtilerimi yazacagim ayni sikintisi olanlar tecrubeli olanlar lutfen yardimci olsunlar .
Karnim da sürekli sislik var ve diskilama yaparken bi yerden sonra artik tikanip cikmadigi anlasiliyor . ( yapa bildigim de surekli ikinmayla ve parmak vs zorlamayla ) Bu sislikte gaz su ve diski var. Seffaf sumuk renginde mukus geliyor artik diskilama baslamadan once sanki o orayi tikamis da onu zorla attiktan sonra biraz diski ve gaz cikiyor ama geri kalani hep vucutta kaliyor . Anüs hep tikali gibi zorlamasan acilmiyor ve bence ora tikali oldugu icin icerden cikamayan diskinin kokusu yukari dogru geliyor ve agizdan cikiyor .
Hastalik ne olabilir .
Kolonoskobi oldum temiz . Endoskobi oldum temiz . Hp bakteri vardi ilk endoskobide. Tedavi kitiyle 2.ve 3. endoskobilerde doktorum kurtuldugumu soyledi . Bazi kisiler dis falan fistik diyor ama sorunun mide bagirsak yani karin bolgesinden artik saframi karaciger mi birsey oldugunu anliyorum . ama endoskobi ve kolonoskobi nasil tertemiz cikiyor aklim almiyor . ayni dertten muzdarip olan var mi cozum onerleri sunabilecek . Yardimci olursaniz sevinirim cunku artik biktim bu illet en kotu kanserde de betermis . harbi beterin beteri birsey varsa oda buymus . ( dip not burun dediler et varmis gittim onuda aldirdim burnumuda yaptirdim oda degil )
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2022 Saat 22:26
Merhaba geçmis olsun umarim iyilesirsiniz. Karninizda göbek deligi çevresinde agri kivrandirici dolgunluk tokluk hissi kazinma ve guruldayici sesler oluyor mu bunlarin hepsi veya birkaçi oluyorsa yazar misiniz
------------- sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 00:27
göbek deliginin bir tik altinda sürekli siskinlik var ve bazen o kadar rahatsiz edici oluyor gece uyutmuyor . Hatirlattiginiz icin cok tesekkur ederim en onemli noktaydi belkide ve yazmayi unutmusum . Gurultu sesleri surekli var aç tok farketmiyor .Bazi oturus pozisyonlarina gore de artiyor . Özellikle sirt üstü yatinca ve normal oturma pozisyonunda koku dahada bir siddetleniyor .
|
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 00:39
Bogazda sürekli yapiskan bir sivi var . Içerden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 05:31
Geçmis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha önce bu sitede paylasimlar yapmistik.
|
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 08:26
Orjinalini yazan: Tospik
Geçmis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha önce bu sitede paylasimlar yapmistik. |
irritabl olabilir diye düsünüyorum bende mukustan anladigim kadar bagirsaklardan inerek en son makatta toplaniyor ve tikiyor olabilir . Fakat bu derece agir koku yapar mi sizce . ( Ornek vermek istersem mesela arkadaslarla oturup alkol aldigimiz bir zaman o kadar daha da agirlasiyor ki elimi kapatip hohlasam benim bile midem kalkiyor kokudan karsidakileri anlayabiliyorum . )
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2022 Saat 11:19
Orjinalini yazan: olmazboylesey
Bogazda sürekli yapiskan bir sivi var . Içerden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor |
o balgam, mideden degil, burun kaynakli yukardan gelir. eger dedigin gibi olsaydi, endoskopi temiz çikmazdi, mide asidi yukari çiktiginda bogazdan belli oluyor, reflü vs kaynakli.
|
|