Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uykusuzluk ve ağız kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3280
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 08:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Uykusuzluk ve ağız kokusu
Mesajı Yazan: izmir35
Konu: Uykusuzluk ve ağız kokusu
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2025 Saat 09:39
Merhaba hocam benim ergenlik çağımdan beri ağız kokusu problemim var. KBB, Diş, Gastro vs vs onlarca doktora gittim, ameliyatlar oldum, ilaçlar kullandım bazen sorunu bulduğumu ve çözdüğümü zannettim ama hep kısa süreliydi, kalıcı bir sonuç olmadı.

Artık bu koku problemi o kadar çok canımı sıktığından uykularım kaçmaya başlamıştı, son zamanlarda geceleri neredeyse hiç uyuyamaz olmuştum. Uyuyamama problemi aylar hatta yıllara yayılınca koku problemi de inanılmaz derecede arttı.

Bundan tam 2 sene önce bir psikiyatriste gittim ve durumu anlattım. Kendisi bana 2 tane ilaç verdi. İlaçlardan birisi gece yatarken kullanılan uyku ilacı idi.

Uyku ilacı aldığım ilk geceden itibaren günde kesintisiz 8 saat uyuyabildim. Vücudumda her şey normale dönmeye başladı. Daha dinç, daha enerjik, daha mutlu hissetmeye başladım. En önemlisi de uyku ilacını kullandıktan 5,6 gün sonra ağız kokum tamamen gitti. Mucize gibi.

Şimdi 2 yıldır bu ilaçları kullanıyorum. Bazen mevsim geçişlerinde uyku düzenim bozuluyor. O zaman ağız kokusu tekrar geri geliyor. Bende hemen doktoruma gidip ilacın mg'ını düzenletiyorum. Uykum düzene girince ağız kokusu yine kayboluyor.

Murat hocam ağız kokusu ve uyku konusu daha önce ele alındımı bilemem ama bu konuda ki sizin yorumunuzu da merak ediyorum.

Ayrıca uyku problemi yaşayan arkadaşların bu konuyu es geçmemesini, vücudun sağlıklı uyuyunca yenilendiğini unutmasınlar. Psikiyatri ya da Nöroloji doktorları sorununuzun çözümü olabilir. Sağlıkla kalın.





Cevaplar:
Mesajı Yazan: EEE314
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2025 Saat 20:56
Benim de sınav haftam ,geceleri yatmıyorum gündüzleri de 3 saat fln yatıyorum ve ağız kokum had safhaya çıkmış durumda keza gece otobüs yolculuğu yaptığım zamanlar da bu durumu fark etmiştim .


Mesajı Yazan: Sebeps
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2025 Saat 09:15
Evet ya normal zamanda çevremdekilere soruyorum sıkıntı yok diyorlar ama uykusuz olunca bir de stres aman Allah'ım ağzımın o acılığı ile beraber berbat hissediş hiç gitmiyor. Geçen bir programda konuşuyordum. Yanımdaki hoca ağzını kapatmis beni dinliyor o kadar kötü oldum ki o an anlatacağım konunun sonunu getiremedim tüm hevesim şevkim kırıldı. Herkes alanda yetersiz zannetti halbuki o hocanın hareketi beni uçuruma sürükledi


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2025 Saat 12:36
Orjinalini yazan: Sebeps

Evet ya normal zamanda çevremdekilere soruyorum sıkıntı yok diyorlar ama uykusuz olunca bir de stres aman Allah'ım ağzımın o acılığı ile beraber berbat hissediş hiç gitmiyor. Geçen bir programda konuşuyordum. Yanımdaki hoca ağzını kapatmis beni dinliyor o kadar kötü oldum ki o an anlatacağım konunun sonunu getiremedim tüm hevesim şevkim kırıldı. Herkes alanda yetersiz zannetti halbuki o hocanın hareketi beni uçuruma sürükledi


Hocanın eliyle ağzını kapatmasının senin ağız kokunla ilgisi olduğuna %100 emin misin hocam? Murat hocanın yutub videolarını izlememişsin anlaşılan.


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2025 Saat 12:38
Samsunlu bi kız sevmiştim. O günden sonra yaşadığım şehirde defalarca 55 plakalı arabalar görmeye başladım halbuki daha önce 55 plakalı araç gördüğüöü hatırlamıyorum bile. Algıda seçicilik işte bu.


Mesajı Yazan: Sebeps
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2025 Saat 13:48
Bunu çok düşündüm ve inanın kaç gündür geceleri bile yatamıyorum. Tükürüğüm kokulu ve koktuğunun farkındayım. Stres anında daha çok olduğunu fark ettim. Bunun sadece bizleri iyi yerlere getirecek olayların kötü bir şekilde sonuçlanmasını sağlıyor. Kariyer noktasında bile bu acı gerçeğin etkileri ve sonuçları oluyor.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat