4 yıldır geçmeyen nefes kokusu
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3292
Tarih: 02-Ocak-2026 Saat 10:53 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: 4 yıldır geçmeyen nefes kokusu
Mesajı Yazan: Spider
Konu: 4 yıldır geçmeyen nefes kokusu
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2026 Saat 13:57
|
Herkese merhaba, yaklaşık 4 yıl önce 10. Sınıftayken 1 gün okula gittiğimde normalde olmayan aniden gelişen ağız kokum olduğunu farkettim koronadan sonra aniden gelişti yani öncesinde olmadığından emindim çünkü başladığı ilk gün herkesin burnunu tutup benden uzaklaştırığını farkettim.işin kötü yanı ağzım değil nefesim kokuyor yani ağzımın kokması sorun ama çok değil çünkü topumda 5 kişinin 2 sinin ağzı kokuyor ztn ama benimki direkt nefes kokusu yani öylece oturup dururken burnumdan çıkan nefes kokusu çürük yumurta kokuyor h2s kokusu yani.insanları istemsizce rahatsız etmek o kadar moral bozuyor ki şehrimdeki 3 4 hastaneye bütün dahiliye ve KBB doktorlarına gittim bütün eczacılara tek tek derdimi anlattım elazığa gastroenterolojiye gittim ama çözüm bulamadım bırak bulmayı azaltamadım bile. Mesela düm diz amfide otururken önümdeki 2 sıraya kadar koku yayılıyor sadece burnumdan çıkan nefes ve herkes burnunu tutuyor o kadar zoruma gidiyorkş otobüste de aynı durum 2 3 metrekarelik alana koku yayılıyor ve herkes dik dik bana bakıyor beni istemsizce asosyalliğe itiyor. Hatta 1 hafta önce intihar etmeyi bile düşündüm ama karşıma bu forum çıktı dün ve Murat hocayı gördüm bi umut randevu alıp gelmeyi düşünüyorum.veya bu sorunu yaşamış biri vardır da yardımcı olur diye bekliyorum🥲
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2026 Saat 18:25
|
Aman kardeşim intiharı çıkar aklından. Yapabiliyorsan Murat hocaya bi git, bakalım kokunun kaynağı neymiş, cidden koku sandığın gibi dışarı yayılıyor muymuş? Kaç kişi senin gibi sanıyordu ama meğer dışarı falan yayılmıyormuş koku.
|
|