asdasdas
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3314
Tarih: 23-Mayis-2026 Saat 00:07 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: asdasdas
Mesajı Yazan: Tospik
Konu: asdasdas
Mesaj Tarihi: 03-Nisan-2026 Saat 14:30
|
Murat hocam ne oldu, hesabınızı mı çaldılar?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 03-Nisan-2026 Saat 16:07
Orjinalini yazan: Tospik
Murat hocam ne oldu, hesabınızı mı çaldılar? |
Abicim forum database bozulmuş.
Yeni başlık açılamıyor diye sizlerden bana arıza şikayeti geldi.
Bunun üzerine şifremi admin kardeşimize verdim. Forum database içerisindeki arızayı düzelttikten sonra benim şifremle benim hesabıma girip bazı deneme mesajları yollayıp hatanın düzeldiğini doğrulamış. Sonra bu mesajları silmeden bırakmış. Ben şimdi deneme mesajlarını sildim.
İlginiz için teşekkür ederim.
Son yollanan bir kaç mesaj arada kaynamış veya kayıp olmuş olabilir. Umarım kaybolmamıştır.
|
Mesajı Yazan: tasdevri
Mesaj Tarihi: 20-Nisan-2026 Saat 21:47
Bence bu kokuların gerekçesi safra reflüsü. Dikkat edin normal gırtlak reflüsünden bahsetmiyorum. İnce barsağa akması gereken safra mideye akıyor, mide içeriğini değiştiriyor, yukarıya baskı yapıyor(gırtlağa basınç), dilde pas ve ağız da kötü kokuyor. Ağız tadının değişmesi, çamur gibi olması da ondan. Çözümü ince bağırsağak ile mide çıkışını güçlendirmek. Bunu hangi doktorun yapabileceğini bilemiyoruz veya böyle bir tedavi var mı onu da bilmiyorum. Yani işin özeti kokunun ana kaynağı mideye safra kaçağının olması(safra reflüsü). Lütfen Murat hoca bu konuda yorum yapar mısın?
------------- 20 yılı devirdik bu hastalıkla
|
Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 21-Nisan-2026 Saat 23:59
Tasdevri, Allah şifa versin. Anlattığın durum senin yorumun mu yoksa doktor mu söyledi?
Tospik, mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atılmıyor.
|
|