Merhaba, yıllar sonra bir kbb doktoru tek taraflı burun etinde normalin dışında bir uzunluk tespit etti . (yıllardır kbb ye giderim, ilk defa bir dr bunu söyledi.) diğer tarafa göre nerdeyse 2 kat uzunluğunda bir burun eti. Ucu burun duvarına yaslanmış durumda. Dr yapısal bir bozukluk olduğunu söyledi. Bunu kısaltalım dedi. Ameliyata kesin karar vermişken, Sonraki randevuda Öncelikle Alerji vs. gibi ilaçlar yazmak istedi. Geçmezse tekrar bakalım dedi. İlkinde kesin ameliyata karar vermişken, sonra ilaca çevirdi.
Uzun burun etinin boğaza doğru sekresyonu tıkadığı için boğazımda doluluk, tıkanma, yoğunlaşmış bir mukoza birikmesi yaşıyorum. Doktora da bunları söyledim ama ikinci görüşmede konkanın kesilerek küçültülmesinin hava akışında sorunlara yol açabileceğini söyledi. Temkinli yaklaştı.
Benim sorunlarım şöyle, burnumda tek taraflı bir pamuk tıkanmış gibi bir doluluk hissediyorum, aynı tarafta kanlanma , kabuklanma oluyor, tek taraflı yoğun akıntı hissi. BU kadar bariz belirtiler var. Alerjik olması üzerinde durdu. Alerji olan insanlarda ben halitozise rastlamadım. Alerjiye de razıyım üstelik ama böyle basit bir sorunun böyle ağır bir sonucu olabilir mi? Bir sürü insan alerji sorunu yaşıyor. Sizde böyle belirtiler yaşayan var mı? @Murat Aydın hocamdan da bu durumla ilgili fikir istemiştim (kbb doktoru önerisi) ama dönmedi. Öneride bulunursa çok mutlu olurum.
Bt sonucuna dair ekran resmini buraya koymak isterdim ama izin yok sanırım. Dr Altuğ Bey'in adını forumda duydum çok fazla insan gidiyor sanırım. Maddi olarak çok külfetli olduğu belirtildi.
|