Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ona fark ettirmeden ne yapmam gerekiyor?

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=618
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 16:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: ona fark ettirmeden ne yapmam gerekiyor?
Mesajı Yazan: emelsari
Konu: ona fark ettirmeden ne yapmam gerekiyor?
Mesaj Tarihi: 17-Nisan-2012 Saat 19:58
arkadasim bir süredir bizde kaliyor ancak agiz kokusunun sanirim farkinda degil. 2 ay daha bizde kalacagi için bu sorunu bir sekilde halletmem gerekiyor. dis taslari gerçekten çok fazla. agiz kokusu ise karsisindaki insanin midesini bulandiracak sekilde. sigara da kullaniyor. bunlari ona söylesem trip atacak ve onun bu kokusuna daha çok maruz kalacagiz. acaba ona bu durumu fark ettirmeden nasil halledebilirim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: pinku
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2018 Saat 00:06
Bence fark ettirmeniz daha dogru. Bir an önce çare bulur insanlar arasinda rencide olmaz... Belki farkindadir artik bosvermistir kurtulamadigi için ama dis taslari var diyorsunuz en azindan firçalayarak onlari yok etmeye gayret edebilirdi.. :(

Mesajı Yazan: Amazon
Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2018 Saat 22:51
Düsman arkadan konusuruz dost yüze söyler ne kadar aci olsa da bunu söylemen gerek bilsin ki ona göre önlem alsin baska gün baskasi yüzüne rencide edici biçimde söyleyebilir bana yapilan gibi 🙂

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2018 Saat 08:35
Orjinalini yazan: Amazon

Düsman arkadan konusuruz dost yüze söyler ne kadar aci olsa da bunu söylemen gerek bilsin ki ona göre önlem alsin baska gün baskasi yüzüne rencide edici biçimde söyleyebilir bana yapilan gibi 🙂

Sizi bu konuda kirmislar anladigim kadari ile.
Yasadiginiz olayi detayli bir sekilde yazar misiniz buraya?
-M

Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 18-Aralik-2018 Saat 10:33
Yapici bir sekilde agzinin koktugundan bahsedin. Ve söyledikten sonra sirtinizi dönmek yerine 'kardesim gel beraber bir doktora görünelim agiz kokusu büyük bir hastaligin baslangici olabilir' seklinde konusma yapin. Ben bir agiz kokusu hastasi olarak arkadaslarimin bana hastaligim hakkinda destek olmasini çok isterdim.

Mesajı Yazan: Amazon
Mesaj Tarihi: 24-Aralik-2018 Saat 00:11

Lise zamanimdi hocam yasim daha 16 her zamanki gibi normal olarak okula gitmistim bilgisayar dersimiz vardi sinif kalabalik 3 arkadas Kendi aramizda konusurken içlerinden 4 yillik arkadasim olan kisi biranda yüksek sesle agzimin çok kötü koktugunu söyledi digerleride duydu bunu, o gün çok utandim asil olay o gün basladi zaten ben agzimin koktugunu bilmiyordum bile sonra kendimde farkettim ve ö gün bugündür devam ediyor, artik insanlarla yakin temas kurmuyorum fazla konusmuyorum

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 24-Aralik-2018 Saat 07:21
Orjinalini yazan: Amazon

Lise zamanimdi hocam yasim daha 16 her zamanki gibi ...

Sizi incitmisler.
Bu durumda birey agiz kokusundna iyilesse bile iyilestigine inanmiyor
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat