KBB yapilacak tahliller
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=928
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 00:13 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: KBB yapilacak tahliller
Mesajı Yazan: 01adanali
Konu: KBB yapilacak tahliller
Mesaj Tarihi: 05-Agustos-2013 Saat 19:48
Arkadaslar her tahlili her olayi her sorunuma baktirdim ama agiz kokusu problemim geçmedi.
Benim kesinlikle KBB den kaynakli agiz kokum var.Çünkü damagimi emip ardindan tükürdükten sonra sari seffaf az kivamli sekilde çikiyor tükürügüm.Tomografi yaptirdim kesinlikle sinüzit yok.Ben yarin doktora gitmeyi düsünüyorum doktora muayene demek istemiyorum artik açik açik yüzüne sunu sunu yaptirin suna bakin diyecegim.Önemli olan akliniza ne geliyorsa lütfen KBB muayenesiyle ilgili beni bilgilendirin.Tesekkürler saygilar Insallah kurtuluruz bu dertten...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: dinleyici
Mesaj Tarihi: 05-Agustos-2013 Saat 23:08
Faranjite baktir küçük dil arkasina baktir bnde gidince bunlari sorcam insAllah :)
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 06-Agustos-2013 Saat 10:15
Önemli bir konu mesela adim adim neler yaptirmaliyiz, bunu paylasalim
|
Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 06-Agustos-2013 Saat 14:38
biraz once doktordan randevu aldim dort ay sonraya yer varmis gidicez hmm ok tmmm he hihi diyecek iki ilac gonderecek bir ay ilaci kullanicam geri rdv istiycem dort ay daha aha sana bir yil geçti !! :(
|
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2013 Saat 04:54
ben tuzlu su ve oksijenli suyla bir karisim denedim çok faydasi var gibi !! ama bembeyaz dislerim sari oluyor oksijenli sudan:( karbonatla geri yikiyorum mecbur onunda tadi igrenç :(
|
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2013 Saat 04:59
birde benim genzim hep yaniyor gibi oluyor hep ! sanki devamli grip misim gibi off ya
|
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2013 Saat 18:11
4 ay sonra mi randevu varmis sanirim devlet hastanesinden aldiniz. Arastirma hastanelerinden almanizi tavsiye ederim. çünkü onlarin randevulari haftalik oluyor. en geç 1 hafta içinde randevu aliyorsunuz. ben 1 gün sonraya aldigim bile oldu. Ayrica doktora çok gitmis olarak devlet hastanesleri çok yogun çünkü ilaç alirken muayne ücreti vermiyorsunuz. arastirma hastanelerinde ilaç alirken 5-10 tl arasi ücret ediyorsunuz. bu bile kalabalik oranini etkiliyor. .tabi sizin orda arastirma hastanesi var mi bilmiyorum. doktorlar ilgili burnuma kamera soktular endoskopi yaptilar simdi burun ameliyati olucam. imkankar daha iyi. Sizi dikkate aliyorlar. devlet hastanesinde bir doktor tedavi etmeden bana mide ilaçlari verdi birde maynozlu fresh diye bir ilaç var onu kullan dedi sastim yahu:) burundan sonra gömü disimi yirmilik disler ve eskiyen dolgularima yönelicem. burdanda bir sonuç çikmazsa artik nereye yönelicem bilmiyorum...
|
Mesajı Yazan: 01adanali
Mesaj Tarihi: 08-Agustos-2013 Saat 12:37
benim dilim bazi günlerde baya lezyonlu gibi gözüküyordu ve agiz kokum sürekli vardi.KBB doktoruna lezyonluymus gibi göründügü anda fotografini çektim gösterdim ve alerjiden kaynaklaniyor ve dilin cografik dil oluyor dedi.Ilaçlar verdi 3.gün bugün ama ne fayda tam gaz yinede ben Allah'a dua ediyorum bitene kadar kullanacagim.Bizim burda arastirma hastanesi var bayram bitsin oraya gidecegim sanki arastirma hastaneleri daha iyi gibi.
|
Mesajı Yazan: nahkilec
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2018 Saat 10:33
Murat Hocam,
Sizin de defalarca belirttiginiz gibi agiz kokusunun bir çok tipi var. Benimki de Tip 1 sanirim. Bu dertten muzdarip biri olarak gittigim bir çok doktordan sonra bir KBB uzmani bademciklerimi aldirmamin agiz kokusunu yok etme ihtimalinin yüksek oldugunu söyledi. Size sorum su olacak;
Kokunun agizda dilden mi yoksa bademciklerden mi kaynaklandigini anlamak için yapilabilecek bir test var mi?
Eger yoksa, bademcik ameliyatindan sonra geçen ve geçmeyen agiz kokusu seklinde bir istatistik var midir?
Tesekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: admin
Mesaj Tarihi: 22-Ekim-2018 Saat 08:34
Güzel soru
bademcik ameliyatindan sonra geçen ve geçmeyen agiz kokusu seklinde bir istatistik yok ama benim gördügüm sudur:
bademcik ameliyatindan sonra geçen agiz kokusu ya çok az veya hiç yok.
Halitosil gargara agiz kokusunu kesiyorsa Tip 1 dir. Kesmiyorsa tip 1 degildir.
-M
|
Mesajı Yazan: Fulya
Mesaj Tarihi: 22-Ekim-2018 Saat 19:20
Hocam ama bademcikten gelen koku tip 1 degil mi? Bu kokuya halitosil gargara etki etmez çünkü gargara sadece agizda yapilir. Üstelik bademcik tasi varsa halitosil ile bogaz gargarasi da yapsaniz taslardan gelen kokuyu yok edemezsiniz.
Not: ne var ki bademcik ameliyati olup koku geçmeyenlerdenim halitosil bogazda da cevirsem etki etmiyor
|
Mesajı Yazan: admin
Mesaj Tarihi: 23-Ekim-2018 Saat 10:51
Hava yolu kaynakli ise tip 2, agiz içinden ise tip 1 dir diyoruz. Bademcikler sinirda yerlesen organlardir. Tip 1 ve 2 arasinda geçis yapabilen organlardir.
|
Mesajı Yazan: Doktor91
Mesaj Tarihi: 23-Ekim-2018 Saat 20:31
Bak kardesim agiz kokusu sende psikoljik takinti bak hayatin mahvolur böyle takinti yapma ben de doktorun bana çok kisi agiz kokusu sikayeti ile geldi bende kontrol edip psikolojik takintiniz olbilir dedim ve kafasina takmamasini söyledim eger agzin koksaydi simdiye kadar söylerlerdi zaten sana
------------- Süleyman erdem
|
Mesajı Yazan: yasamsikinti
Mesaj Tarihi: 12-Kasim-2018 Saat 22:13
benim açidan psikoloji ile pek alakasi yok dilin arkasi afedersiniz diski gibi kokuyor disari çikma ihtimali çok yüksek
|
|