Suprax 400mg
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=990
Tarih: 01-Mayis-2025 Saat 05:24 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Suprax 400mg
Mesajı Yazan: Bosver
Konu: Suprax 400mg
Mesaj Tarihi: 08-Ekim-2013 Saat 21:14
16 yasimdan beri sürekli olarak genzime akinti ve dilde pas vardi bunlarin çözümü isin geçen yazin basin doktora gittim ve burun eti,kemik deviasyon oldugunu söyledi ve estetikle birlikte ameliyati oldum,Ameliyattan sonra 1 ay boyunca koku ve pas felan olmadi ancak bana vermis oldugu antibiyotik yani suprox bitince koku ve pas bi süre sonra geri geldi.Bugün bu antibiyotigi tekrar aldim ve kullandiktan kisa bi süre sonra bunlar tekrardan geçti.Bu cuma tekrar doktorumla görüsmeye gidicem sizede bu ilacin bende ise yaradigini belirtmek istedim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Bosver
Mesaj Tarihi: 08-Ekim-2013 Saat 21:18
ENDIKASYONLARI:
Üst solunum yolu enfeksiyonlari: Farenjit, tonsilit, orta kulak iltihabi.
Alt solunum yolu enfeksiyonlari: Akut pnömoni,akut ve kronik bronsit
Idrar yolu enfeksiyonlari: Akut sistit, sisto-üretrit, akut komplike olmamis piyelonefrit.
Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pygones, Escheirchia coli, Proteus mirabilis,Haemophlius influenzae (beta-laktamaz pozitif ve negatif), Branhamella catarrhalis (beta-laktamaz pozitif ve negatif) gibi mikroorganizmalarin sik yol açtigi enfeksiyonlarda Suprax’in klinik etkinligi kanitlanmistir.
Suprax beta-laktamaz enzimlerine karsi ileri derecede stabildir.
Burda hangi enfeksiyonlara iyi geldigi anlatilmis aslinda sorunun nerden kaynaklandigini bilmeyenler bunu kullanip en azinda midedenmi yok üst solunum yollarindanmi bunu ayirt edebilir bence
|
Mesajı Yazan: rifki
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2013 Saat 20:13
ben de infex 200 mg tablet. kullandigimda geçiyor mesela. onunda endikasyonlari benzerlik gösteriyor. ben solunumla ilgili sikinti çektigimi düsünüyorum. pas vs de dil yikanamadigi için olusuyor görüsündeyim.
|
|