Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Gökçek tonik - Etkinlik Tarihi: 19-Ocak-2013

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Takvim Etkinliği: Gökçek tonik
    Gönderildi: 19-Ocak-2013 tarihinde 07:16
Selam Arkadaşlar..
   Uzun zamandır arastırıyorum İbrahim Gökçek diye bi Herbalist var bunun üretmiş oldugu tonikler şuruplar vs vs varda var yani.Adamın videolarını felanda seyrettım baya baya iddialı konuşuyor.Söylemine göre ağız kokusunun tek nedeni bagırsaklarda ki flora bozulmasından ortaya çıkan kötü mantarlar acaba diyorum bu ilaçlardan yani tonik felan kullanan varmı ben bi telefon açtım 6 ürün için 270 lira fiyat istediler.Emin olamadığım için birde sizlere danışmak istedim lutfen kullananlar yada yakın cevresınden bılgı sahıbı olanlar cevap verırlerse sevinirim.Hastanelere geregınden fazla para harcadık harcıyoruz birde bu şekılde deneyelım diyorum.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 07:41
Sakın bu adama paranı kaptırma.Adamın iksirle toniğinin iyileştirmediği hastalık yok nerdeyse.Olabilir mi böyle birşey ? Takmış bağırsak mantarına.Ağız kokusunun bin tane nedeni varken kokuların hepsini bağırsak mantarına bağlamış.Uzak duralım
Başa Dön
albay-1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı albay-1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 10:54
aynen o herif tam şarlatan iksir miş tonikmiş hiç bir işe yaramaz benim bir arkadaşım kullanmıştı bir hastalğından dolayı 2 ay falan ekşi su bide çocuğu zayıflattı hiçde birşey olmadı hiçbişey geçmedi
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Ocak-2013 tarihinde 14:56
kesinlikle almayın ve denemeyin. bizzat kullanmış biri olrak asla tavsiye etmiyorum böyle insanlar para için insanların umutlarıyla oynayan şarlatanlar. kesinlikle işe yaramıyor...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.