![]() |
Agiza sokulan bi cisim veya parmagi koklamak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiza sokulan bi cisim veya parmagi koklamakGönderildi: 08-Eyl�l-2013 tarihinde 11:09 |
|
AGIZA SOKULAN PARMAK veya BIR CISMI KOKLAMAK
Bu sorunun yaniti bu sayfada vardir: http://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html Kisaca bahsedeyim: Gazlar sivi i�erisinde kismen ��z�nebilir �zelliktedir. Yani �ay sekerinin �ay i�erisinde ��z�nd�g� gibi agiz kokusu gazlari da salya i�erisinde ��z�n�r. Azotlu gazlarin bir kismi mesela putresin, kadaverin, salya i�erisinde ��z�n�r. Siz parmaginizi salyaya sokup kurumasini beklerseniz, salya uzaklasinca ��z�nm�s gaz buharlasmak �zere serbest kalir, kokladiginizda �irkin kokusunu duyabilirsiniz. Fakat salya islak iken koku alinmaz. (Bu sebeple agiz kurulugu agiz kokusu yapar zaten) Bilek yaladiginizda kurumasini bekleyip kokladiginizda her kes az veya �ok mutlaka �irkin koku duyacaktir. Bazen fazla bazen az bir �irkin koku hep vardir. Bilek yalamak kabul g�rm�s hatali bir y�ntemdir. Parmagi dil arkasina sokup kurutup koklamak, dis ipini disler arasindan ge�irip koklamak, k�rdani bademcige saplayip koklamak. Bunlar yapilmamasi gereken deneylerdir. Sonu�lari bellidir ve anlamli degildir. Unutmayiniz b�t�n v�cut �ukurlari kokar. Hangi v�cut �ukuruna parmak sokulursa sokulsun koklandiginda az veya �ok kokar. Bu bir hastalik degildir. Bir insan d�s�n�n�z ki, parmaagini burnuna sokup sonra parmagini kokluyor olsun. Bir insan d�s�n�n�z ki parmagini an�s�n�ne, veya g�bek �ukuruna sokup kokluyor olsun, bir insan d�s�n�n�z ki parmagini koltuk altina sokup �ikariyor sonra kokluyor olsun, bunlari yapmak anlamli bi deney degildir, bunu sik tekrarlamak obsesyon tipi bir hastaligi isaret edebilir. -M Düzenleyen: aydinmur - 10-Ekim-2015 tarihinde 07:53 |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2013 tarihinde 12:02 |
|
"Fakat salya islak iken koku alinmaz."
Valla hocam islak iken dahi �ok k�t� kokuyu rahatlikla fark edebiliyorum yani kurumasini beklememe gerek kalmiyor. Diger yandan parmagini dilinin arkasina sokmak kokunun ciddiyetini fark etmeye yarasa da, bir iyilesme durumu s�z konusu olur ise, takinti haline gelmesi ka�inilmazdir. Mesela nidazol kullandigim zaman ki "0" koku durumunda bile g�nde 3-4 kere dil arkasini parmakla kontrol ediyordum. Demek ki ger�ekten bir takinti haline gelmis. Ama nidazolun etkisi devam ediyor mu yoksa durdu mu anlamanin en kolay yolu da bu :(( |
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2017 tarihinde 23:54 |
|
Bilek yalama y�ntemini deniyorum hi� koku alamiyorum. Fakat agzimin koktugunu hissedebiliyorum. fikri olan varmi
|
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2017 tarihinde 17:13 |
|
Hocam salya islakken koku olmaz demissiniz
Islakken de koku olmasi bir probleme isaret eder mi? |
|
![]() |
|
wrathisours
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2018 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2018 tarihinde 15:47 |
|
Hocam t�k�r�g�m�z�n kokmasi, agiz kokusuna isaret midir? Size daha �nce b�yle sorular sorulmus sizde cevaplamissiniz, ama benim merak ettigim mesele t�k�r�k kokusunun ne derecede oldugu. Ben kendim bilegimi yalayip koklayinca eksi bir koku aliyorum acaba herkes ayni kokuyu mu aliyor yoksa bunun bir derecesi mi var, diger arkadaslar da cevaplarsa sevinirim simdiden �ok sagolun.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2018 tarihinde 19:38 |
|
Her t�kr�k az veya �ok kokar. Bu bir hastalik degildir herhangi bir hastaligin isareti de degildir. Agiz kokusunun ispati degildir. T�kr�g�n�z� koklamayin
|
|
![]() |
|
wrathisours
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2018 tarihinde 17:09 |
|
Murat hocam dediginizi anladim fakat bu kokunun bir derecesi var midir su kadar kokmali falan filan ben eksi bir koku seziyorum acaba sizin hastalarinizda bu sikayetle mi geliyor ben psikolojik olabilir diye d�s�n�yorum kendim i�in simdiden tesekk�rler.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2018 tarihinde 20:05 |
|
Yok hayir matematik bir siniri yok. ��nk� hangi gazin koktugu belli degil.
siddeti ve kompozisyonu s�rekli olarak degisir. Salyayi koklamanin neden degersiz oldugunu anladiniz mi? |
|
![]() |
|
wrathisours
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2018 tarihinde 23:01 |
|
Anladim hocam degerli yorumunuz i�in tesekk�r ederim. Peki agiz kokusunu kendimiz nasil anlayabiliriz hocam?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Eyl�l-2018 tarihinde 21:09 |
agiz koktugu nasil anlasilir |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |