Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�ok su i�ince gariplik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �ok su i�ince gariplik
    Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 17:07
Merhaba ; kendimde g�rd�g�m birka� belirti ve soruyu paylasmak istiyorum
T�k�r�g�m� yutunca yani yutkundugumda midemde birden gurultu gibi gluk diye bir ses oluyor ve sindirilince bagirsaga ge�ince yani bu gurultular devam ediyor ishal oluyorum b�ylece neden t�k�r�k b�yle bi sikinti yapar ki baska yasayan var mi problemi. Ayrica az yemek yedigimde hemen ishal oluyorum ve diskida t�k�r�k mukus gibi seyler �ikiyor

bagirsaklarimda s�rekli gaz , gaz sesleri var bu sesler yatinca daha da �ogaliyor kabizlik normal olmayan diskilama var

�ok su i�ince bagirsaklarim �ok gurulduyor ve ishal oluyorum Anlamayanlar i�in t�k�r�g�m , yutkundugum zaman mideme indigi anda bi asit sesi mi desem gurultu gibi bi ses geliyor sindirimsel olabilir mi ve eminim bu sese ne neden oluyorsa o ishal de yapiyor beni
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 17:09
�ok su derken 1,5 lt maksimum 2 litre
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 21:10
ayni gurultular bende de var. Psikolojik olarak hatirlayinca daha �ok n�ksediyor sanki stresin de etkisi var olabilir. Ama stressizken de oluyor bir sorun var orasi muhakkak. Bende kabizlik vs sorun yok. Kolonoskopi �ok sey anlatir ama riskli bir sey gibi duruyor. Endoskopi ona nazaran daha az riskli. Risk her seyde her yerde var o da bir ger�ek. Vallahi test verip incelenmeden sorunun ne oldugunu bulmak zor dostum
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.