![]() |
[Efsane]Ge�iyordu Geri Geldi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
-zombi-
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Subat-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: [Efsane]Ge�iyordu Geri GeldiGönderildi: 06-Subat-2014 tarihinde 19:30 |
|
B�yle bir baslik ile baslamak ilgi �eker d�s�ncesinde olarak b�yle bir baslik attim :) Evet ge�iyordu geri geldi. Peki Nasil oldu bu agiz kokusu nasil basladi nasil ge�ti hep beraber "o" g�ne gidelim:
Evet sanirim 2 yil �nce baslamisti agiz kokum lise 3.siniftayken. O zamanlar fazla takmiyordum aslinda kokuyu almiyordum bile. O zamanlar fazla basim agrirdi doktora gittim sin�zit tanisi koydular ve ila� yazmisti doktor ve sin�zit ge�ti yani artik basimda agrima vs. yok. O sira agiz kokum gitti gibi birsey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra suan �niversite 1.sinifim ve ilk d�nem �ok su i�iyordum yani 1 g�nde nerdeyse 2,5-3 litre su i�iyordum biraz kilo vermek i�in :) o aralar gitti gibi birsey oldu sonra bir arkadasim daha dedi agzin kokuyo ondan sonra anladimki "EFSANE" tekrar d�nd� :D sonra eczaneden agiz spreyi istedim FEE Soft isimli agiz spreyi verdiler nyse g�nl�k 2-3 kez agzima sikiyordum koku kalmiyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalici ��z�m istiyorum. Ayrica refl� de olabilir bende arada midemde eksime oluyor kapak�ikda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Balli Kudret Macunu verdiler 5 g�nd�r kullaniyorum midemde azaldi gibi eksime ama agiz kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kisimlarinda sarimsi seyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarimsi seylerden sizden ricam durumu b�yle olanlar nasil ge�iriyor? Yada tavsiye ila�,gargara varmi? Yarin Oxyfresh gargara almayi d�s�n�yorum faydasi olurmu ? simdiden tesekk�rler.. |
|
|
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|
|
![]() |
|
-zombi-
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Subat-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2014 tarihinde 19:00 |
|
Son Durum: Evet arkadaslar bug�n gittim eczanelerde Litzerin Gargarasi aldim maalesef oxyfresh bulamadim ve flagyl hapindan aldim sadece flagyl kullandim ve agiz kokum %100 olarak gitti :D �ok sevindim :) Suan agiz kokusu kalmadi agiz kokum gelene kadar haptan yutmayacagim ona g�re burdan bilgilendirme yaparim . Bu arada Sa�im uzun ve 1-2 g�nde yaglaniyor cildimde �yle onun i�inde Solgar Vitamin B-Complex aldim ve ondan da yuttum onun durumunuda burdan takip edebilirsiniz.
|
|
|
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|
|
![]() |
|
helpme
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2014 tarihinde 18:30 |
|
bu ilaci doktor mu tavsiye etti neye g�re aldin merak ettim.ne kadar s�re kullandin?su anki son durum nedir bize bilgi verirmisin zombi?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Subat-2014 tarihinde 11:01 |
|
Zombi antibiyotikler uzun kullanim i�in iyi degildir hatta kullanimi bile hi� iyi degildir. Ancak doktor kontrol�nde olursa o bile iyi degil. Sa� yaglanmasini nasil tedavi ediyorsun? Benimde her g�n sa�imi yikamam gerekiyor �ok yaglaniyor maalesef.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |