![]() |
30 yildir bu sorunu yasiyorum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
H�lya Aydin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 30 yildir bu sorunu yasiyorumGönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 15:39 |
|
Merhaba Murat bey, sizi uzun s�redir takip ediyorum , umarim benim derdime de bir �are bulursunuz. Ben 14 yasindayken siddetli bir grip ge�irdim ve tedavi g�rmedim sonrasinda bende kokulu geniz akintisi kaldi, son 20 yildir ,alternatif tip , aci kavun, lazer, oksijen tedavisi denedim 3 kez sin�s ameliyati oldum, bademciklerimi aldirdim maalesef sonu� alamadim geniz akintim kurumuyor, s�rekli zehir yutuyorum .Ge�enlerde Ada klinige gittim �m�r dr.la g�r�st�m kendisi sizin arada oraya geldiginizi s�yledi, listeye adimi yazdilar umarim gelirsiniz, birde bu sitede sizin bir burun damlasi �ikartacaginiza dair haberler okudum,
ne asamada �grenebilirmiyim? geniz akintisinin tedavisi var mi? yardimci olursaniz sevinirim.saygilar.. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 21:20 |
|
@H�lya Aydin
bende de geniz akintisi var. burun etlerine rf uygulandi 2 hafta �nce hi� yanit alamadim, ayni devam.. homeopati yi d�s�nd�n�z m� sizde hi�? |
|
![]() |
|
H�lya Aydin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 11:10 |
|
Onca arastirmalarima ragmen ilk defa sizden duydum, deneyebilirim, sizde de geniz akintisi oldugunu s�ylemissiniz, siz bu y�ntemi denediniz mi?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 22:47 |
|
Bende merak ettim homeopati yi? Nasil bir tedavi sekli dir bu Effect kardesim?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 00:20 |
|
Bana �ok �ilginca gelen bir y�ntem. Burda anlatamayacagim kadar genis bir konu. netten arastirirsaniz epey bilgi �ikar karsiniza. �ok d�s�nd�m bir ara ama karar veremedim. i�inde ne oldugunu bilmedigim ila�lari almak biraz �rk�t�c� geldi. ama o kadar �ylesine zor durumdayim ki ��z�m i�in yapmayacagim sey yok gibi.
suana kadar yaptirdigim testler ameliyatlar endoskopiler �re nefes testleri 24 saat ph testleri kan tahlilleri tomografiler sayilamayacak kadar fazla. sirke ile gargarayla bir s�re iyi idare etmistim. ama simdi sirke de pek ise yaramiyor. sabahi k�r saatinden itibaren genzimde 404 tutkal gibi bir sivi t�m bogazimi sarmaya basliyor. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 16:16 |
|
http://m.haberturk.com/yazarlar/damla-celiktaban/724486-homeopati-nedir-nasildir
T�rkiye de yokmus ama homeopati dernegi varmis bu tedaviyi uygulayan da bir ka� kisi .. ulasabilirsek denemeye deger gibi duruyor ��nk� hi� bir yan etkisi yok ve birazda plasebo etkisine benziyor tek farki ila�la tedavi ediliyor olmasi.. ila�lar yurt disindan getirtiliyormus ama bilginize. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 08:41 |
|
Ben deneyecegim bunu. ankarada bir homeopat buldum netten ..fiyati �ok �ok u�uk degilse muhakkak alicam ila�lari. bu arada su meshur kandan alerji tespit etme olayini da denemeyi d�s�n�yorum. �nce homeopati.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 10:34 |
|
bizleride bilgilendimeyi umutma buraya yaz bende ozon yapam bir dis dr buldum bayramdan sonra ordayim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2016 tarihinde 11:48 |
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2016 tarihinde 17:50 |
geniz akintiniz halen devam ediyormu? ve burun egriligi et felanmi var tedavileriniz edildigi halde mid evam ediyor? |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Laylay1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2019 tarihinde 21:00 |
|
Arkadaslar benim agiz kokusu sorunum dogustan geliyor diye inaniyorum ��nk� k���kl�g�mden bu g�ne kadar s�rekli olmasa da arada bir saka olarak ama alinmayim diye tepki g�sterildi ve artik bu durumdan asiri derecede rahatsiz oldugum i�in disciye gittim 3 kere 3�de agizdan kaynakli olmadigini s�yleyip kbb ye gonderdiler 2 kere gittim kbbye herhangi bir geniz akintisi yok burun tukanikligi yok ve bogaz s�lf�r� testi felan uygulandi hi� bir olumlu sonu� �ikmadi oda dahiliyeye yolladi dahiliye gastroentrolojiye endoskopi cektirdim mide �lseri hafif refl� ve helicobacter pylpri rastlandi gerekli ilac yardimini aldim helicobakter icin o temizlendi ama koku hala gitmedi tekrardan dahiliyeye gittim sorunumun devam ettigini bildirdim bana bir iki ilac daha tavaiye edip kullandiktan sonra tekrardan gecmezse endoskopi onerdi ve ge�medi ne olucak boyle bilmiyorum hayatta �ok b�y�k atilimlar atmama konumuma �ok zarar veriyor en b�y�k tedaviyi veren yer neresidir kesin c�zumu bulabilecek bir teshis yontemi var midir? Veya dogustan gelen baska bir arkadas olupta rahatsizligi gecen varsa ulasabilir yaptiklarini yapmak isterim. Kokunun nasil oldugunu soracak olursa ise s�rekli degisik oluyor. 7/24 s�r�yor a�ken anlarim tokken de oluyor yemekten oncede yemek yedikten sonra da i�tigim bardak su bile kokuyu degistiriyor
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |