Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

��rek otu yagi nefes kokumu ge�irdi, sira agizda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonimadam Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: ��rek otu yagi nefes kokumu ge�irdi, sira agizda
    Gönderildi: 20-Temmuz-2018 tarihinde 23:59
��rek otu yagi buldum. "�l�mden baska her derde deva" diye bir hadis oldugunu biliyordum. Eski bir burun spreyi aldim ila� dolabindan, i�ini bosalttim, d�zg�nce yikadim. I�ine ��rek otu yagi koydum. Yatmadan �nce birer fis olacak sekilde burnumun iki deligine siktim. Eskiden burnumu elimin arkasina g�t�r�p nefes alip verdikten 2-3 saniye sonra igren� bir koku geliyordu. Artik yok. (Elim temizken geliyordu koku)

Ateist olmama ragmen ve alternatif tip gibi hurafelere inanmasam da ��rek otu yaginin sorunu ��zd�g�n� biliyorum. Sadece bunu yazmak i�in foruma �ye oldum.

Agiz kokum: Dilimde pas her zaman yok. �ay-kahve gibi renkli bir sey i�ersem dilim o i�ecegin rengine boyaniyor. Sekerli bir sey yiyip i�tigimde �ogaliyor. Koku eksimsi bir koku. Ayrica t�k�r�g�m kati sekilde ve beyaz. S�rekli geniz akintim var ve yutkunuyorum.

Bu semptomlar neden olabilir?
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Eyl�l-2018 tarihinde 16:52
Anonimadam merhabalar. Sizde benim gibi tip 1 ve tip 2 halitosis ile m�cadele ediyorsunuz anladigim kadariyla. Sorunumuza kendimce s�yle bir cevap buldum. Aslinda k���kl�g�m�zden beri geniz akintisi ve sin�zitle m�cadele ettigimiz i�in, genzimizden senelerce akan asiri mukus ge�is yollarini enfeksiyon ile doldurdu ve hatta bende gastrit bile var. Dolan enfeksiyon akut iken baslarda agzimiz kokmadigi i�in tedavi ettirmedik. Bunun �zerine kroniklesmeye basladiktan sonra faranjit baslangici, gastrit baslangici derken isler �oktan ge�mis olsuna geliyor. ��rek otu yagi �ok iyi bir hafifletici olabilir. Kesinlikle deneyecegim. Hepimize ge�mis olsun..
Başa Dön
Nerdengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nerdengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2020 tarihinde 18:37
1 yil evvel birden konustugum vakit insanlarin y�z ifadesinin degistigini g�rd�m. Doktora gittigim zaman sorun olmadigini s�ylediler. Ama �st damagimda yapiskan bi sivi vardi. Neyse alerji ilaclari ve burun spreyleri fayda etmedi. Sinuzit ilaclari fayda ediyordu ama sonrs tekrar basliyordu. 20 g�nd�r orjinal v�rek otu yagi kullaniyorum. O �st damaktaki yapiskan sivi olmuyor. Kokuda azalma. Sirada dil temizleme kaldi. Bu illet oyle bir koku yapiyor ki, maske takiyorum karsidaki de maske takiyor ama fayda etmiyordu. 3 metre ilerdeki kisiye bile koku gidiyordu. Su an kokudan azalma var. S�t ur�nleri ve yagli yemekler yiyince geniz akintim baya oluyor. Bunlari da kestim. Ayrica sacim en ufak islak oldugunda akinti oluyor. 1 yildir gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama caresi orjinal c�rek otu yagi oldu. �nce sinus rinse kit ile burnunu temizliyorum. Sonra da siringa ile c�rek otu yagini sikiyorum, genizden gecirtiyorum.
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2020 tarihinde 17:38
Arkadaslar burun i�inde kuruluk var mi sizde? ��rek otu yagi kuruluga iyi geliyor mu?
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2020 tarihinde 19:49
��rek otu yagini soguk sikim Hindistan cevizi yagiyla kullanin faydasini 10 kat arttirirsiniz ��nk� hem anti mikrobik ,antimantar,antipatazittir genzinizden ordan mideye ordan bagirsaga uzun vadede daha fazla faydasini g�r�rs�n�z
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.